Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj jak dzwoniłam po wynik bety to moja lekarka powiedziała że mam duża betę i nie ma konieczności robienia drugiej i żebym się już umówiła na wizytę,podejrzewam że może będę mieć coś przepisanego,na razie sama od siebie biorę kwas foliowy,pewno woli zobaczyć już teraz jak się sprawy mają zwłaszcza że jestem po ciąży pozamacicznej a zeszłym razem się zagnieżdżenie nie powiodło
Mój termin z belly to 10.12.2016r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:26
-
kalina123 wrote:Ja też zaraz śmignę na betę, ale to już na 100% ostatnia
Ej laski czemu tak wcześnie chodzicie na wizyty? Coś się dzieje czy tak niecierpliwe jesteście?
Jak dzwoniłam do mojego gina żeby zarezerwować jakiś termin to pytał kiedy była ostatnia miesiączka i sam zaproponował taki termin. ale mój lekarz słynie z tego że dba bardzo o swoje pacjentki więc myśle że to dlatego. wieczorem dam wam znać co powiedział... podejrzewam że USG może nawet nie robić jeszcze bo dopiero mam 4t5d -
kalina123 wrote:Ja też zaraz śmignę na betę, ale to już na 100% ostatnia
Ej laski czemu tak wcześnie chodzicie na wizyty? Coś się dzieje czy tak niecierpliwe jesteście?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
EP!C wrote:Ja przy pierwszej ciąży nie robiłam bety teraz też nie mam zamiaru robić nie będę się stresować czy przyrasta czy nie
EP!C lubi tę wiadomość