Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam niedzielnie.
Dawno sie nie odzywalam, ale w sumie pisac co nie mam. Ciagle tylko praca-dom, praca-dom. Jak mam chwile to odpoczywam. Az sie sama sobie dziwie ze taka sflaczala jestem. Zazwyczaj lubie aktywnie spedzac czas. Nadal mecza mnie mdlosci i brak apetytu.
W koncu mamy piekna pogode. Zaraz wyruszamy na rodzinny piknik. Pozniej zakupy I chyba jakis grill (chyba ze znowu bede rzygac na sama mysl o jedzeniu ).
Tez ogladalam wczoraj eurowizje. Uwazam, ze glosy jury sa bardzo niesprawiedliwe i powinno sie rozwazyc zmiane regulaminu. W koncu to ma byc piosenka dla ludzi a nie jakichs bubkow z komisji. Ciesze sie ze wygrala Ukraina. Jej wystep bardzo mi sie podobal, za to w ogole nie rozumiem fenomenu Australii!
Ide sie szykowac do wyjscia. Milej niedzieli kochane ☺Magduullina lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualnyJa właśnie wstawiłam żurek i juz bym go najchętniej zjadła tak mi pachnie
Dzisiaj jedziemy do znajomych.
Jutro wizyta a we Wtorek te prenatalne. Powoli mi płynie czas do tego 17.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 15:35
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zrobiłam pomidorowke i prawie całą zjadłam hihi
szarlotka zazdroszczę ja dopiero 25.05 mam, już tęsknię za tym widokiem ruchliwego czlowieczka na obrazie
dobrze, że mi ginekolog nagrał i sobie raz dziennie oglądam
Szarlotka123, cudek2, Isia86, guerretenshi, Magduullina lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyJa będę miała na płycie
Ale swoją drogą, płyta powinna być w cenie badania a nie 50 zł jeszcze płacić za to, że zrzucą obraz. ;/
Nulka, co dokładnie miałaś za sen?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 15:37
-
Szarlotka123 wrote:Ja będę miała na płycie
Ale swoją drogą, płyta powinna być w cenie badania a nie 50 zł jeszcze płacić za to, że zrzucą obraz. ;/
Nulka, co dokładnie miałaś za sen?i się nie doliczyłam. Generalnie na porodówkę wiozła mnie przyjaciółka która aktualnie siedzi w Belgii i nie ma prawa jazdy
ale zorientowałam się, że właśnie nie mam tego skierowania i się cofałyśmy zostawiając moja torbę przed szpitalem jak wróciliśmy to miałam połowę zawartości wykradziona
Jak już się rozgościłam na tej porodówce to chodziłam jak dziecko we mgle i nie mogłam sobie znaleźć miejsca...
-
Wrocilismy z pikniku. Zamiast grilla jednak skonczylo sie na pizzy <shy>
Ciagle mam ochote na cos kwasnego. Wczoraj kupilam sobie pomidory kiszone - zjadlam caly sloik sama, M przywiozl mi ogorki malosolne - nie zostal ani jeden, a dzis chodzi za mna jakis niezdrowy gazowany napoj, najchetniej redbull
Slyszalyscie o chinskim kalendarzu plci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 18:39
...więc teraz serca mam dwa... -
Majanna wrote:Wrocilismy z pikniku. Zamiast grilla jednak skonczylo sie na pizzy <shy>
Ciagle mam ochote na cos kwasnego. Wczoraj kupilam sobie pomidory kiszone - zjadlam caly sloik sama, M przywiozl mi ogorki malosolne - nie zostal ani jeden, a dzis chodzi za mna jakis niezdrowy gazowany napoj, najchetniej redbull
Slyszalyscie o chinskim kalendarzu plci?Teraz również wychodzi mi córka
-
nick nieaktualny
-
Noe wierzę do końca w ten kalendarz, mimo iż 90% mojej rodziny jak policzylismy to zgadza się z jego prognozami. Mi Wychodzi syn - niech tak zostanie, w poprzedniej ciąży potwierdziła się córka - mimo wszystko podchodzę dosyć sceptycznie. Trochę jak z horoskopem.
-
Magduullina wrote:Hej dziewczyny widzę ze o płci rozmowa ja strasznie mieszam słodkie z kwaśnym i slonym. Jakoś podświadomość mi mówi ze będzie córa zobaczymy...
ja dziś się wkręciłam w przeglądanie pomysłów na pokoiki dziecięce. i szczerze - nie mam pomysłu skąd wziąć meble. gdzie swoje będziecie kupować/kupiłyście dla wcześniejszych dzieciaczków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 19:58
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:też mocno czuję córkę
ja dziś się wkręciłam w przeglądanie pomysłów na pokoiki dziecięce. i szczerze - nie mam pomysłu skąd wziąć meble. gdzie swoje będziecie kupować/kupiłyście dla wcześniejszych dzieciaczków?
Ja nie kupowalam mebli dla dziecka poprostu łóżeczko i komodę drewna robiona przez mojego i teścia mam takie dwie hehe jak narazie mamy sypialnie i syn śpi z nami ma swoje łóżko (auto) łóżeczko tez się zmieści hehe no a później dzieciaczki będą miały pokój tam gdzie my sypialnie a my przeniesiemy się do pokoju dziennego (salonu).
Fajnie tak ze po synku jest wszystko łóżeczko wózki itd