Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam grudniówki 2016 !! Trzymam kciuki za szczęsliwe rozwiązania ! i przetrwania tych gorszych momentów ciążowych
! jejj jak tak Was podejrzałam to aż przypomina mi się co czułam rok temu , te objawy, zachcianki stres.. ahh cudowna ciążowa przygoda życia! Pozdrawiam !!!!
''Grudniowa mamusia 2015''cudek2, Werix, emilkazozz, ScarlettKate, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Polkosia - obyś miała rację.
Szczęśliwa Mamusia. Ja się nie boję porodu innego dnia niż termin wskazuje. nie chce leżeć po prostu w szpitalu już tydzień przed faktycznym terminem bo tak wypada z miesiączki. W pierwszej ciąży byłam w szpitalu już 10 dni przed porodem, bo tak wypadł termin z OM - wtedy myślałam że jajo tam zniose a teraz będę musiała zostawić 3 letnia córkę jak coś - wolałabym ten czas ograniczyć do minimum.
Po prostu lekarz prowadzący mówi, że nikt nie wystawi mi zwolnienia dłużej niż do terminu z OM - i co wtedy jak nie będę chciała iść do szpitala. W razie czego można zacząć wcześniej macierzyński? Czy co mam wrócić na tydzień do pracy? martwi mnie papierologia i organizacja o to, że służba zdrowia nie podchodzi do mnie indywidualnie tylko podstawia mnie pod szablon. A ja nigdy nie miałam 28 dniowy cykli, zawsze ponad 34 dni. Chciałabym, aby lekarz to uwzględnił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 18:13
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki. U mnie dzis tak męczący dzien. Wstalam moj ukochany zabral mnie na zakupy, kupilam trochę luźnych bluzek i legginsy. Zmeczona wrocilam tak że położyliśmy sie spac na godzinkę a niedługo zbieramy sie na kolacyjke do naszej ulubionej karczmy.
Ogólnie juz apetyt mi wraca coraz wiecej rzeczy bym jadła. Najpierw kebab zaraz po tym kwasna zupa ogórkowa:D pyyycha!
Pytałam ostatnio lekarza jakie witaminy mam kupic bo femibion 1 mi sie skonczyl i nie wiedzialam czy kupic jeszcze 1 czy juz 2. A ten ze juz 11 tydzien wiec 2fajnie mówię
Ogólnie mam muła bo pada i taka szarowka jest;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 18:28
cudek2, Magduullina lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szarlotka123 wrote:6 cm w 10 tygodniu? Kawał chłopa/ baby.
To na pewno nie pęcherzyk tyle miał?
Magduullina, współczuje, ból zęba jest najgorszy. Może na noc apap?
Ja wróciłam, bardzo fajnie spędziliśmy dzień ale już widzę, że brzuszek jest widoczny. Dobrze, że już w Środę wszystkim mówimy bo dłużej bym nie ukryła.z tych emocji nie wiem juz
Ja dzis sprzątanie i zakupyteraaz cinam arbuza z kiwi. i wkoncu odoczynek
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
hehe ale wam dobrze
ja mam ograniczony jadłospis przez cukrzyce ale póki co jest ok. Jestem -5 kg aż moja położna na mnie nakrzyczała że za dużo schudłam w ciągu 10 dni. Ale tłumaczyłam jej że wymioty i ta dieta i że jem 6 posiłków. Na szczęście ja na fast foody nie mam chęci póki co, no może chodzą za mną frytki z McDonalda. A tak to Sałatki, mozzarella pomidory i czasem wędlina i morze owoców tyle.
A dziś na obiad zamówiłam makaron sojowy z krewetkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 19:04
-
Ja dziś w końcu mam lepszy dzień i nawet o mięsie pomyslałam. No i skończyło się na pieczonych żeberkach z młodymi ziemniaczkami i młodą zasmażaną kapustą, ale jak juz jadłam to mięska troche za to kapusta z ziemniaczkami pycha
polkosia, Magduullina lubią tę wiadomość
-
My byliśmy na spacerku i u kumpla diakona
Powiedziałam mu o ciąży bardzo się ucieszył
Teraz oglądamy z M Eurowizje
-
nick nieaktualnyA mój K właśnie zrobił mi soczek z pomarańczy, cytryny, bananów i jabłka, pychota
Zrobiliśmy zakupy na obiad bo jutro sklepy pozamykane, zrobię żurek, a na drugie nuggetsy z sałatką zieloną polaną sosem włoskim. Mam nadzieję, że chociaż to zjem
A teraz leżę i odpoczywam. Mój chce, żebyśmy poszli na noc Muzeów bo do naszego miasta czołg przyjechał i chciał zobaczyć.. Jak dziecko.cudek2, Magduullina, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaranosia, będę trzymać mocno kciuki za Twojego
Mój jutro nie ma żadnych spektakli więc nie mam punktu zaczepienia, niestety. Ale w końcu pójdzie z kolegą bo ja najchętniej bym poszła spać więc go wygoniłam
Ja jestem ciekawa jak moi zareagują..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 22:10
-
polkosia wrote:My oglądamy Eurowizję i wcinamy czekoladę i paluszki
Ja słodkiego nie jem więc na kolację zjadłam dwie kromki chleba z masłem i pomidorem hehe jakby bieda w domu byłaMagduullina lubi tę wiadomość