Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Dziś powiedziałam o ciąży babci biedna aż się popłakała że dożyje prawnuków, bo ma tylko mnie wnuczkę i mojego 15letniego brata
fajniemoi dziadkowie też zadowoleni bo wszystkie wnuki mają sporo młodsze ode mnie więc chyba tylko ja im prawnuki mogę zafundować (1 wnuk nawet młodszy niż prawnuk
)
Magduullina lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Dziś powiedziałam o ciąży babci biedna aż się popłakała że dożyje prawnuków, bo ma tylko mnie wnuczkę i mojego 15letniego brata
Isia86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my w 12
według belly
i w końcu mdłości i wymioty powoli ustępują
mam nadzieje, ze nie zapisze ale juz 4 dzien zaczyna sie nie tragicznie. Jestem dobrej myśli. Miłego dnia dziewczyny
cudek2, Magduullina, Kushina, Isia86, Szarlotka123, dora13 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj się zmierzyłam, wszędzie cm mam tak samo jak przed ciążą, tylko w brzuchu pod pępkiem przybyło mi +20 cm :o no i w piersiach +15cm
A jeśli chodzi o wagę to przytyłam 1kg w ciągu tych 3 miesięcy.
Kushina, Magduullina, Isia86 lubią tę wiadomość
-
My rowniez witamy sie w 12 tygodniu;)
Brudzenie na brazowo uspokoilo sie, pobolewa mnie podbrzusze i czasami zakluje w jajnikach, szczegolnie prawym, ale to chyba dobre objawy? We wtorek ide na wizyte sprawdzic czy wszystko ok, nie wytrzymam do czwartku niestety;) milutkiej niedzieli:)cudek2, Nulka, Isia86, Magduullina, Nel@, Szarlotka123, dora13 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Dziewczyny - jakieś pomysły na prezent dla męża z okazji 10 rocznicy ślubu. . . Będę wdzięczna za podpowiedzi. Na razie mam dwie niespodzianki takie bardziej wypadowe -związane z dniem naszego ślubu i druga z naszą piosenka
- nie napisze , bo może tu podczytywac;)- chodzi o jakąś niespodzianka do kupienia, może być z jajem.
-
Mojej Babci będzie to 11 prawnuk zaś Dziadzi byłby 4 niestety nie doczekał
ale wiem że nad nami czuwa
oj cały czas to bardzo boli...
Mi się występ Szpaka bardzo podobał. Chłopak włożył to całe serce, aż mialam ciarki na plecach w i przesłanie piękne. Ukraina do mnie jakoś szczególnie nie przemawiała... tak samo jakrok temu nie rozumiałam czemu Szwecja wygrała wtedy dla mnie Rosja była zwycięzcąMagduullina, ScarlettKate lubią tę wiadomość
-
Basia79 wrote:Czytałyście dzisiejszą poradę dnia? Ja myślałam ze to dobrze jeść dużo owoców a tu proszę - sama chemia i pestycydy. Zaraz się okaże ze KFC i Mc lepszy
-
nick nieaktualnyMi też się podoba piosenka Szpaka. Za pierwszym razem tak średnio przypadła mi do gustu, ale przy każdym kolejnym odsłuchaniu podobała mi się coraz bardziej i teraz cały czas ją nucę pod nosem
Szkoda, że jury nas tak skrzywdziło i dostaliśmy tylko 7 pkt.
Akurat Ukrainy piosenka też mi się podobała, więc fajnie, że wygrała, szczególnie, że miała ważne przesłanie. Za to w ogóle nie rozumiem, czemu Australia się tak wszystkim podobała.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Mi też się podoba piosenka Szpaka. Za pierwszym razem tak średnio przypadła mi do gustu, ale przy każdym kolejnym odsłuchaniu podobała mi się coraz bardziej i teraz cały czas ją nucę pod nosem
Szkoda, że jury nas tak skrzywdziło i dostaliśmy tylko 7 pkt.
Akurat Ukrainy piosenka też mi się podobała, więc fajnie, że wygrała, szczególnie, że miała ważne przesłanie. Za to w ogóle nie rozumiem, czemu Australia się tak wszystkim podobała.
Przez to, że rozdzielili te punkty przynajmniej było widać jak jury jest polityczne... ale od publiczności mamy 3 miejscea końcowe 8 to i tak piękny sukces
Kushina, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Tak mnie od wczoraj bolą plecy, że aż mi się dzisiaj porodówka śniła...
Izieth, Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość