Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś w tym jest... Często sny mówią prawdę o człowieku mi też się przyśniło ze bylam w ciąży to bylo na samym początku i rzeczywiście bylam... Mowie jakiś dziwy sen dopiero później dotarło do mnie ze to prawda. Ale Wasze historie sa niesamowite aż się popłakałam. Myślę ze musi być równowaga tam na dole i na górze ktos umiera by ktoś mógł się narodzić to chyba wielki plan Boży... Jestem po prenatalnych później Wam zdjęcia wkleję
bo też Tel nie umiem :p w ogóle wczoraj miałam taki dziwny dzień jechałam do koleżanki na urodziny i przyczepił się do mnie facet z 32 lata nie chciał się odczepić nie rozumiał ze mam męża mówi co z tego :p ja tu w ciąży a on liczy na jakieś przygody dziewczyny w jakich czasach my żyjemy co ?!
-
nick nieaktualny
-
Polkosia, ja również zauważyłam wzrost libido, ale co najdziwniejsze i trochę wstydliwe dla mnie - mam teraz bardzo częste orgazmy w czasie snu. Dochodzi czasem do kilku tygodniowo. Na początku panikowałam, ale lekarz twierdzi, że nic złego nie powinno się stać przy bezproblemowej ciąży. Ciekawa jestem czy ktoś to jeszcze ma?
-
Krakuska, orgazmy przez sen to u mnie normalka nawet bez ciąży
Na pewno nic nie będzie bejbikowi, nie martw się. U mnie z Klementynką, pomimo, że trochę zagrożoną miałam ciążę, to tak mnie cisnęło na seks, że nie mogłam się powstrzymać, bo chodziłam sfrustrowana
Lekarz mi mówił, że dziecko nie odczuwa tego jako skurcze, tylko jako kołysanie i nie miałam zakazu.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyHej Kochane.
Witam was w dzisiejszy, tragiczny dla mnie dzień.
Przez całą noc się budziłam, dokuczały mi jakieś durne sny, ból brzucha, do tego w pewnym momencie tak mnie dorwał ból pleców, że normalnie zaczęłam ryczeć z bólu, gdzieś w okolicy korzonków aż do brzucha, myślałam, że zemdleje z bólu.
Rano kolejne wymioty.. Ledwo żyje, zastanawiam się czy nie pojechać z tym do szpitala bo zamiast lepiej to jest coraz gorzej.. Wymioty kilka razy dziennie, do tego doszedł okropny ból głowy, zapachy- nic nie mogę zjeść bo jak tylko poczuje zapach to od razu lecę do ubikacji, boje się o maleństwo..Jestem załamana.
-
Szarlotka, te bóle brzucha są od macicy, czy jelitowe bardziej? Jeśli mówisz, że jest gorzej ja bym na Twoim miejscu pojechała, ale pamiętaj, że to może być bardzo dużo różnych rzeczy, niekoniecznie nic poważnego.
-
Szarlotko może faktycznie pojedź na kontrole. Będzie lepiej.
Kurczę dziewczyny, orgazmy podczas snu ?! Zazdro. Libido u mniejsze zawsze ogromne. Tak pozostało. Ale kochamy sie rzadziej bo D często wyprowadza mnie z równowagi. Ah te hormony. Przed chwila rozwalił mi ciasto na twarzy. O taki przyjemny początek dnia.
Jak co niedziele wybieramy sie do rodziców. Dziś grill u teściowej to przynajmniej posiedze na dworze. Gdyby nie to, to każdy weekend przyszłoby mi przez tego lenia spędzać w domu -
nick nieaktualnyRaz są od macicy, raz od jajników a raz od żołądka.. Nawet ciężko mi ten ból określić. Pije dużo, staram się nie wymiotować, idę jak już faktycznie muszę. Spróbuje jeszcze jeden sposób- starty imbir na łyżeczkę. Jak to nic nie da i dalej tak będzie to zostaje mi chyba tylko jechać.. Jutro jeszcze wepchnę się do mojej ginekolog i zobaczymy co ona powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 10:26
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:Przed chwila rozwalił mi ciasto na twarzy. O taki przyjemny początek dnia.
U mnie też kłótnia od samego rana bo kolega mojego został u nas na noc i się strasznie popisywał ;/ Myślałam, że go z domu wyrzucę zaraz..
Też o tym słyszałam, ale to nie kręgosłup, to korzonki bardziej. I po prostu promieniowało mi na brzuch. Ale jutro jej o tym powiem. -
Witam niedzielnie. Zmykam robic z mamą devolaje (jakkolwiek to się pisze
) a później może jakiś spacerek
miłego dnia
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
hej ho ja wczoraj po imprezie troszkę potańczyłam ale lekko co by brzuszka nie zmęczyć
JA się z moim też kłócę dziś mi powiedizał, że codziennie kłótnia no a co ja poradzę no :< eee ciasto na twarzy? chyba bym mu oddała ...
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ciastko nie ciasto. Głupia autokorekta w telefonie. I serio. Chciał mi dać delicje i rozkruszyl mi ja na twarzy z kładąc mi na łóżko. Okruszki wszędzie to to co kocham. Ale my dziwni jesteśmy. Wiec powoli rożne rzeczy przestają mnie dziwić