Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzmamy &&&&
My dopiero za tydzieńIsia86 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Cześć dziewczyny
witam sie w ostatnim dniu 12 tygodnia
Trzymam kciuki za wizyty
Prenatalne juz za tydzieńCieszę się i boję równocześnie
Właśnie jadę na uczelnie i powiem Wam że już chyba po mnie widać bo ustawiono mi miejsca w tlocznym pociągu. Nie powiem miłe toKushina, paradise, Werix, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę, a ja mam wrażenie, że mi w ogóle brzuch nie urósł od ostatniej wizyty 2 tygodnie temu i już zaczyna mnie to stresować. Codziennie się oglądam rano z każdej strony
Mam nadzieję, że dzidziuś rośnie tylko się tak ułożył, że go nie widać. A kolejna wizyta dopiero za tydzień.
-
ja znowu liczę na to że się zatrzyma na jakiś czas i nie będzie rósł
wagi pilnuję jak ognia, ważę się 2 razy dziennie
kushina na tym etapie to rzadko jest brzuch typowo ciążowy tzn to na pewno nie dziecko go wypycha tylko przede wszystkim jelita, nawet nie wiem czy na tym etapie to może być powiększona macica bo nawet chyba ona jest teraz minimalnie powiększona i nie powinna być widoczna
moja koleżanka szła do porodu z brzuchem prawie takim jak ja mam teraz wieczorem po całym dniu żarciaa to była jej 3 ciąża, szczęściara
Kushina lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Kurczę, a ja mam wrażenie, że mi w ogóle brzuch nie urósł od ostatniej wizyty 2 tygodnie temu i już zaczyna mnie to stresować. Codziennie się oglądam rano z każdej strony
Mam nadzieję, że dzidziuś rośnie tylko się tak ułożył, że go nie widać. A kolejna wizyta dopiero za tydzień.
Spokojnie, ja mialam plaski brzuch bardzo bardzo dlugo a jestem bardzo szczupla i nie moglam pojac gdzie ta macica sie miesciteraz tez jeszcze u mnie plasko..
Kushina lubi tę wiadomość
-
Kalina nie bulabym taka pewna bo ostatnio jak mnie lekarz badał to dna macicy szukał ma wysokości pępka
swoją drogą że jak zjem to mnie bardziej wywala
-
A ja mam od rana niezly dzien;) wstalam o 6 i krzatalam sie po domu, poobrywalam storczyka z opadajacych kwiatkow, ide do smietnika, otwieram szafke i bach, drzwiczki zostaja mi w rece, wiory sie posypaly, wkrety porozrzucane, stalam w szoku chyba z minute;)))) nie bylabym w takim szoku gdyby meble nie byly prawie nowki, bo kuchnie urzadzalismy we wrzesniu. Teraz jestem troche wkurzona:/
ostatnio nie moge spac, mdlosci mnie mecza juz codziennie mimo ze wczesniej meczyly mnie sporadycznie. Jestem glodna to zjem, pozniej kibelek i znowu glodna i tak wkolko:/
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Nulka wrote:Kalina nie bulabym taka pewna bo ostatnio jak mnie lekarz badał to dna macicy szukał ma wysokości pępka
swoją drogą że jak zjem to mnie bardziej wywala
no macica jest powiększona więc lekarz na pewno to wyczuje ale czy jest to powiększenie na tyle że powinno być już widoczne na zewnątrz to nie jestem pewna
są w necie zdjęcia porównawcze jak wygląda macica w danym tyg to z większości wynika że dopiero 16/20 tydz daje powiększony brzuch
ja jestem pewna że u mnie to jelita i rozejście mięśni prostych brzucha jest winne wypukłemu brzuchowi a nie nowa ciążapolkosia lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:...nawet nie wiem czy na tym etapie to może być powiększona macica bo nawet chyba ona jest teraz minimalnie powiększona i nie powinna być widoczna
...
-
A ja się witam w kolejnym tygodniu
Ja w tym tygodniu leniuchuje, wzięłam sobie urlop w pracy
Co do brzucha to ja mam delikatnie powiększony, ale jest to raczej widoczne tylko dla mnie i męża.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytyIsia86 lubi tę wiadomość
-
U szczupłych szybko widać
Ja z nadwagą, to dopiero pewnie koło 20 tygodnia będzie różnica na zasadzie, że ciąża, a nie, że znów przytyłam
emilkazozz, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn