Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie
ja wczoraj padłam po prostu byłam tak zmeczona że na nic siły nie miałam, ale usnąc nie mogłam i sie kręciłam w łózku do 00:30.
dziś juz mam ogarnięta uczelnie, więc ide pofarbować włoski a potem na spacerekcoś dla siebie muszę zrobić
miłego dniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Piszecie o tym libido, to ja orawie w ogole nie mam.
Moj maz moglby codziennie i po dwa razy i codziennie mnie meczy, mowie ze nie dam rady, bo mi nuedobrze, albo mam zgage albo chce mi sie soac, a on ciagle mnie gdzies lapie, klepie, no mam dosyc.. Co mam zrobic? Mowie mu ze e ciazy nie mam takiej ochoty jak wczesniej a ob dalej sie upiera. No jyz nie mam sil -
Moja to zaczyna przybierać wartości ujemne
a moj strzela focha pt.juz mnie nie kochasz, a mnie szlak trafia jak to słyszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 13:25
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e298e3bbed6.jpg
To moje maleństwo tak mnie rozczula ze aż muszę Wam go pokazaćuwielbia spać wtulony w misia. Jak rano wchodzę do pokoju to bardzo długo sie na niego patrzę.
cudek2, Nel@, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze dziewczyny, tak dużo tu piszecie że nie nadążam...
tak jeszcze a propo tych plamień przy luteinie, to miałam na myśli plamienia brązowe ale zapomniałam dopisać, jeżeli plamienia z krwi to rzeczywiście mogą być mechaniczne, ale generalnie jestem za tym by być czujnym bo to różnie bywa..
miłego wieczorku, jutro znowu do pracy -
U mnie w ciąży libido chyba trochę większe, zdarzały się kilka razy nocne orgazmy, ale powstrzymujemy się od zbliżeń mimo chęci
Moje samopoczucie do tej pory nie było najlepsze, a nie chciałam w trakcie puścić pawia
I jednak jest w nas (na pewno we mnie) strach, bo miałam plamienia, brzuch mnie boli i generalnie czekam na prenatalne, jak będzie ok, to zaszalejemy
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
To supełnie tak jak ja
tzn. moje libido jest niskie przez ciągłe nudności, ale od momentu mojego krwawienia po współżyciu, przestaliśmy się kochać. Czekam na prenatalne, by zobaczyć co z małym i odebrać wyniki cytologii. Jak po badaniu nie będę plamić i wszystko będzie ok, to spróbujemy jeszcze raz i zobaczymy.
-
Ja po IVF w ogóle mam zakaz współżycia przynajmniej na razie.
Do tego ciężko o alternatywę bo mi ciągle niedobrze;)
Biedne te chłopy no cóż3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Koska 88 wrote:Cześć
kto ma dzisiaj usg? Chyba było kilka osób
czekamy na same dobre wiadomości
Nulka, AniaKami, baranosia, polkosia, kwiatuszek12345, Werix lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)