X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    My w tym roku jedziemy nad morze w drugiej połowie sierpnia :) pozniej we wrześniu jeszcze na weekend nad jeziorko :)
    Z Maciejem miałam wagę wyjściową 60 i dobilam do 72 i 100cm w pasie :P teraz zaczęłam od 56 i mam aktualnie 58 zobaczymy jak to dalej pójdzie :D

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC 2750g
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC 2670g
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC 2950g
    👶🏻 01.2025 A 🩷 CC 2410g

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to jest z waszymi snami?
    Mnie się np. dzisiaj śniło, że porwał mnie mój były, wywiózł z miasta i zabrał telefon a do tego spóźniłam się do pracy.. Obudziłam się zlana potem a mój mówił, że krzyczałam jakby mnie ze skóry obdzierali..

• polkosia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj i dziś mega koszmary :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie jestem sama. Nie wiem od czego mi się takie głupoty śnią..

• Krakuska Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się śniło, że szefowa wysłała mi bardzo długiego maila z wypunktowaniem dlaczego jestem beznadzienym pracownikiem. Że to moja ostatnia szansa, że mam jej przestać wysyłać tyle maili z głupimi pytaniami, że jestem na wylocie.

Wczoraj mi się śniło że mój ojciec gonił mnie po domu i chciał zabić.

Więc ten...

mjvyanli3sn49jip.png
    relgs65ghndjbduu.png

Beta hcg:
    13.02 - 248
    16.02 - 872
    22.02 - 6184
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mój były prześladował przez ostatni tydzien. Ja do niego ze już dawno koniec a ten dalej truł dupę i chciał mnie skrzywdzić.
    I ze Damian jednak woli Dominike i znow mnie dla niej zostawia a na dziecko będzie dawał alimenty. Nie powiem ze ma to ogromny wpływ na mnie i jakaś tez nieprzyjemna sie zrobiłam i znow dużo o niej myśle i sobie wciskam jakieś bzdury

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika to jakaś była? W ciąży o wciskanie bzdur przez hormony nam nie łatwo, niestety..

• milky way Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wrooociiiiilam !
    No i prosze- prenatalne raptem za 4 dni, niecale, bo rano w srode, wiec jeszcze niedziela poniedzialek i wtorek :D
    Na dobre wiesci licze...

A z synkiem startowalam z wagi 60, przytylam 17kilo i po trzech niecalych miesicach wyzerowalam do 60 :D
    Ale teraz brzuszek wiekszy... podobno z drugiej ciazy gorzej zrzucic...

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieliśmy kryzys dość spory i to z mojej winy. Rozstalismy sie w sierpniu tamtego roku. Ja zaczęłam imprezowac a pną wykorzystała to ze był rozbity i chciał o mnie nie myślec. I tak 3 tygodnie pózniej byli razem. Ale rozjebalam im to. W listopadzie zeszliśmy sie po wielu przejściach. Sama grzeczna nie byłam jak on spotykał sie z nią. Mogę mieć tylko do siebie żal. Ale gdyby to sie nie wydarzyło to nigdy bym nie doceniła tego co mam przy sobie oraz bała sie uczuć do niego. A tak przestałam. Tylko ze on potrafił wyrzucić z głowy ze z kimś tam sie przespałam czy cos próbowałam. Ja nie umiem bo u nich to bie było jednorazowe.
    Ogólnie nasza relacja jest pokręcona bo zaczęliśmy sie spotykać pokrojomu jak jeszcze byłam z byłym, ale tak mnie kochał ze nie przeszkadzało mu bycie drugim.
    Planowanie życia z takim doświadczeniem jest ciężkie ale nie chce nikogo innego.
    Głupie gadanie małolaty co ? :p

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie trochę pokręcona ta wasza historia :) Sporo przeszliście i z tego, co napisałaś wynika, że bardzo się kochacie. Trudnymi doświadczeniami umocniliście swój związek i nie ma co się zadręczać byłymi, lepiej myśleć o przyszłości :)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • emilkazozz Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Czyli nie jestem sama. Nie wiem od czego mi się takie głupoty śnią..
    Mi też ciągle głupoty. Albo erotyczne. Albo erotyczne głupoty ;)

Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość

f2w3vfxms6mp9lea.png

• palma Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki, znalazłam chwilę by Was odwiedzić :D
    ja latam dziś ja burza bo idziemy na wesele i ciągle czegoś brakuje :D

ja startuje z wagą 56kg przy wzroście 174, też bym chciała nie dużo przytyć ale zobaczymy :P

brzuch mi widać specjalnie wyjęłam starą sukienkę z szafy bo jest fajna luźna, a resztę mam same obcisłe i bardzo brzuch widać :D
    miłego popołudnia Wam życzę kochane <3 <3

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie kupujecie ubrania ciążowe? Wiem, że w H&M jest kolekcja ciążowa, ale mają mały wybór. Czy jakaś inna sieciówka oferuje linię ubrań ciążowych? Chętnie też się dowiem, gdzie można znaleźć jakieś mniejsze sklepy ciążowe w Warszawie.

• Alexxis Ekspertka

Wysłany: 28 maja 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie popłakałam...no mam wrażenie ze nikt mnie nie rozumie :(
    Dzisiaj cały dzien czekałam na grila i nic noe jadłam, a w koncu jak zobaczyłam ze mięso podlewają piwem powiedziałam zeby dali mi osobne mięso to sama sobie zrobie i nie dodam tam piwa...a ci zaraz za zwariowałam bo przecież tyle piwa to nic, a z piwem lepiej smakuje...

m3sxvfxma0707mve.png

mhsvx1hph0gq0dha.png
  • Elcia89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym nie chciala zjesc miesa z grilla jakby bylo polane piwem:/

34bw3e3k9p7xsrt2.png
  • Elcia89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Twoj co na to?

34bw3e3k9p7xsrt2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexxis, chyba bym ich wyzwała! Niezależnie kto to by był. Co oni, nienormalni? Przykro mi strasznie! Wiem doskonale, że człowiek głodny, to zły, a tu jeszcze w ciąży... :( Zamów sobie pizzę na pocieszenie!

Co do ubrań, to ja jednak w H&M kupiłam najwięcej. Mi bardzo odpowiadają, dobra bawełna i wytrzymałe, a piorę często na 95 stopni ;) Może przez neta zobacz, Kushina? W sklepach rzeczywiście słaby wybór czasem...

Dzisiaj mnie tak pobolewa brzuch, nie wiem czy macica czy jajniki czy co, ale wzięłam Nospę na wszelki wypadek... To i tak dopiero 1x. Z Tysią to często łykałam, ale wtedy plamiłam... No stresa złapałam, bo jeszcze kręgosłup mnie tak mega boli od 3-4 dni i spojenie rwie. Dzisiaj pół dnia przeleżałam z młodą w łóżku, bo nie miałam siły jej nosić. Dobrze, że chciała współpracować ;) Bo nie zawsze tak fajnie się bawi na leżąco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 20:58

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexxis - wspolczuje, tez bym sie wkurzyla. Ludzie chyba sobie nie zdaja sprawy, ze naprawde nie mozna pic alkoholu w ciazy. Nawet moj maz sie dziwi, ze nie chce wypic nawet małej lampki wina i uwaza, ze przesadzam :/

Polkosia - chyba faktycznie musze sprobowac z zakupami przez neta, ale troche sie boje, bo juz sobie kupilam na allegro jedna śliczną bluzkę HM Mama i okazalo sie, ze nie dopina mi sie w biuscie. Jak sie dopielam, to moj biust wygladal jak w barokowej sukni, taki mega push up:D A to miala byc bluzka do pracy :D

• kalina123 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kushina z sieciówek jeszcze c&a
    nie mam pojęcia jaki wybór i jak z jakością bo w 1 ciąży nic od nich nie miałam, ale w następnym tygodniu się wybieram oblukać

Kushina lubi tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • Elcia89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez Wam cos opowiem, bo nie wiem jak do tej sytuacji sie oodniesc.
    bylam u tesciow z mezem i jego brat do mnie ze nie moge skakac na trampolinie ( z powodu ciazy) a jego tata ze kobiety w ciaxy kiedys pracowaly w polu i nic im nie bylo i podal przyklad babci meza. Dodam ze ja od 6 tyg. ciazy jestem na zwolnieniu bo pracuje w szpitalu i walczylam z grzybica od poczatku ciazy. Potem mama meza dopowiedziala ze ona w ciazy duzo pracowala i jej mama duzo pracowala bedac z nia w ciaxy i do tej pory jej to zostalo. I tak sibie w tamtym momencie pomyslalam ze moze to jakies do mnie sa aluzje... jak myslicie? I za chwile maz dodal komentarz ze :" to nasze dziecko w takim razie bedzie malo robic" ( w domysle bo ja w ciazy malo pracuje ) a tesviowe sie zasmiali. Co o tym myslicie?

34bw3e3k9p7xsrt2.png
‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ