Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
My w tym roku jedziemy nad morze w drugiej połowie sierpniapozniej we wrześniu jeszcze na weekend nad jeziorko
Z Maciejem miałam wagę wyjściową 60 i dobilam do 72 i 100cm w pasieteraz zaczęłam od 56 i mam aktualnie 58 zobaczymy jak to dalej pójdzie
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie się śniło, że szefowa wysłała mi bardzo długiego maila z wypunktowaniem dlaczego jestem beznadzienym pracownikiem. Że to moja ostatnia szansa, że mam jej przestać wysyłać tyle maili z głupimi pytaniami, że jestem na wylocie.
Wczoraj mi się śniło że mój ojciec gonił mnie po domu i chciał zabić.
Więc ten... -
Mnie mój były prześladował przez ostatni tydzien. Ja do niego ze już dawno koniec a ten dalej truł dupę i chciał mnie skrzywdzić.
I ze Damian jednak woli Dominike i znow mnie dla niej zostawia a na dziecko będzie dawał alimenty. Nie powiem ze ma to ogromny wpływ na mnie i jakaś tez nieprzyjemna sie zrobiłam i znow dużo o niej myśle i sobie wciskam jakieś bzdury -
nick nieaktualny
-
Czesc wrooociiiiilam !
No i prosze- prenatalne raptem za 4 dni, niecale, bo rano w srode, wiec jeszcze niedziela poniedzialek i wtorek
Na dobre wiesci licze...
A z synkiem startowalam z wagi 60, przytylam 17kilo i po trzech niecalych miesicach wyzerowalam do 60
Ale teraz brzuszek wiekszy... podobno z drugiej ciazy gorzej zrzucic... -
Mieliśmy kryzys dość spory i to z mojej winy. Rozstalismy sie w sierpniu tamtego roku. Ja zaczęłam imprezowac a pną wykorzystała to ze był rozbity i chciał o mnie nie myślec. I tak 3 tygodnie pózniej byli razem. Ale rozjebalam im to. W listopadzie zeszliśmy sie po wielu przejściach. Sama grzeczna nie byłam jak on spotykał sie z nią. Mogę mieć tylko do siebie żal. Ale gdyby to sie nie wydarzyło to nigdy bym nie doceniła tego co mam przy sobie oraz bała sie uczuć do niego. A tak przestałam. Tylko ze on potrafił wyrzucić z głowy ze z kimś tam sie przespałam czy cos próbowałam. Ja nie umiem bo u nich to bie było jednorazowe.
Ogólnie nasza relacja jest pokręcona bo zaczęliśmy sie spotykać pokrojomu jak jeszcze byłam z byłym, ale tak mnie kochał ze nie przeszkadzało mu bycie drugim.
Planowanie życia z takim doświadczeniem jest ciężkie ale nie chce nikogo innego.
Głupie gadanie małolaty co ? :p -
Faktycznie trochę pokręcona ta wasza historia
Sporo przeszliście i z tego, co napisałaś wynika, że bardzo się kochacie. Trudnymi doświadczeniami umocniliście swój związek i nie ma co się zadręczać byłymi, lepiej myśleć o przyszłości
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
hej kobitki, znalazłam chwilę by Was odwiedzić
ja latam dziś ja burza bo idziemy na wesele i ciągle czegoś brakuje
ja startuje z wagą 56kg przy wzroście 174, też bym chciała nie dużo przytyć ale zobaczymy
brzuch mi widać specjalnie wyjęłam starą sukienkę z szafy bo jest fajna luźna, a resztę mam same obcisłe i bardzo brzuch widać
miłego popołudnia Wam życzę kochaneaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Ale sie popłakałam...no mam wrażenie ze nikt mnie nie rozumie
Dzisiaj cały dzien czekałam na grila i nic noe jadłam, a w koncu jak zobaczyłam ze mięso podlewają piwem powiedziałam zeby dali mi osobne mięso to sama sobie zrobie i nie dodam tam piwa...a ci zaraz za zwariowałam bo przecież tyle piwa to nic, a z piwem lepiej smakuje... -
Alexxis, chyba bym ich wyzwała! Niezależnie kto to by był. Co oni, nienormalni? Przykro mi strasznie! Wiem doskonale, że człowiek głodny, to zły, a tu jeszcze w ciąży...
Zamów sobie pizzę na pocieszenie!
Co do ubrań, to ja jednak w H&M kupiłam najwięcej. Mi bardzo odpowiadają, dobra bawełna i wytrzymałe, a piorę często na 95 stopniMoże przez neta zobacz, Kushina? W sklepach rzeczywiście słaby wybór czasem...
Dzisiaj mnie tak pobolewa brzuch, nie wiem czy macica czy jajniki czy co, ale wzięłam Nospę na wszelki wypadek... To i tak dopiero 1x. Z Tysią to często łykałam, ale wtedy plamiłam... No stresa złapałam, bo jeszcze kręgosłup mnie tak mega boli od 3-4 dni i spojenie rwie. Dzisiaj pół dnia przeleżałam z młodą w łóżku, bo nie miałam siły jej nosić. Dobrze, że chciała współpracowaćBo nie zawsze tak fajnie się bawi na leżąco.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 20:58
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyAlexxis - wspolczuje, tez bym sie wkurzyla. Ludzie chyba sobie nie zdaja sprawy, ze naprawde nie mozna pic alkoholu w ciazy. Nawet moj maz sie dziwi, ze nie chce wypic nawet małej lampki wina i uwaza, ze przesadzam
Polkosia - chyba faktycznie musze sprobowac z zakupami przez neta, ale troche sie boje, bo juz sobie kupilam na allegro jedna śliczną bluzkę HM Mama i okazalo sie, ze nie dopina mi sie w biuscie. Jak sie dopielam, to moj biust wygladal jak w barokowej sukni, taki mega push up:D A to miala byc bluzka do pracy -
A ja tez Wam cos opowiem, bo nie wiem jak do tej sytuacji sie oodniesc.
bylam u tesciow z mezem i jego brat do mnie ze nie moge skakac na trampolinie ( z powodu ciazy) a jego tata ze kobiety w ciaxy kiedys pracowaly w polu i nic im nie bylo i podal przyklad babci meza. Dodam ze ja od 6 tyg. ciazy jestem na zwolnieniu bo pracuje w szpitalu i walczylam z grzybica od poczatku ciazy. Potem mama meza dopowiedziala ze ona w ciazy duzo pracowala i jej mama duzo pracowala bedac z nia w ciaxy i do tej pory jej to zostalo. I tak sibie w tamtym momencie pomyslalam ze moze to jakies do mnie sa aluzje... jak myslicie? I za chwile maz dodal komentarz ze :" to nasze dziecko w takim razie bedzie malo robic" ( w domysle bo ja w ciazy malo pracuje ) a tesviowe sie zasmiali. Co o tym myslicie?