Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
palma robisz mi smaka na arbuza. Moje dziecko chyba nie lubi fast foodów, nie jestem w stanie na nie patrzeć. Za to na owoce ślinka mi cieknie.
W środę kupiłam pierwsze body dla dziecka. Jeśli nadal będę taka wybredna w trakcie zakupów to nie będę miała w co dziecka ubrać. -
jadłam arbuza. a w sumie to dziabnęłam. miałam na niego ogromną ochotę. i był tak obrzydliwy, że masakra. ale mojemu smakował. wiec po prostu nie ten smak dla dziecka.
ale za to dorwałam dziś cudowne truskawki i fasolkę szparagową! no po prostu raj -
Moje dziecko tez uwielbia fastfoody!
Zadnych slodyczy, owocow, warzyw, tylko to co niezdrowe. Wczoraj po wieczornym Maku mialam wrazenie ze fika mi w brzuchu koziolkiCzulam w dole takie motyle/bulgotanie...
Ciuszkow jeszcze nie kupuje. Rozgladam sie za wozkami, a na ubrankach skupie sie jak poznam plec.
Widze ze duzo chlopcow sie zapowiada. Mam nadzieje, ze wpisze sie w ten trend
A jesli chodzi o drugie dziecko, to nie ma co liczyc, ze bedzie jak pierwszeMoja starsza to aniolek, mlodsza za to nadrobila za siebie i za siostre.
Myslicie ze czemu dopiero teraz zdecydowalismy sie na Numer Trzy?Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Kalina moje Dziewczyny maja juz 5 i 7 lat. Jak urodzila sie starsza wiedzialam ze bedzie miala siostre i ze nastąpić to nie później niz dwa lata po jej narodzinach
Mlodsza zmienila moje spojrzenie na dzieci o 180 stopni
Mama sie smiala "no! teraz w koncu wiesz jak to jest miec w domu niemowle!"
Zawsze chcialam miec syna, wiec w koncu podjelismy 3cia probeMoze juz w poniedzialek okaze sie czy udana
❤
emilkazozz lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
majanna to już odchowane
ja wiem że na 3 już nigdy się nie zdecyduję, za stara będę, poza tym dla mnie ciąża to za duży stres, potem te choróbska, przeziębienia jak dziecko startuje do żłobka/przedszkola, no i ciąża mimo że znoszę ją dobrze to nie jest mój ulubiony stanzawsze chciałam mieć dwójkę, więc plan w 100% wykonałam
cieszę się na tego maluszka ale chciałabym żeby to młodsze szybko miało już ze 3 lata, starsze 6.5 to już będzie luz -
Przez to wasze gadanie... zamówiłam pizze.
W sierpniu będę gruba jak swinia! Więc tankini r. 40 zamienię chyba na 44 jak nie więcej https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e6d8e844c3c.png te wasze Mc'Donaldy, kebaby, pizze wrrr.... taka będę ! Aaaaaaaaaaa!
Dzięki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:09
baranosia, Koska 88, kalina123, Izieth, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ja też 44 polkosia - taka gruba nie jestem, ale czasem taka się czuje. Mąż mówi, że mam brzuch jak w 6-7 miesiącu. Lekarz nie widzi nic niepokojącego. Ja z kolei chciałabym pojechać do szpitala samochodem a nie zaturlać się lub co gorsza być dowieziona dzwigiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:36
Nulka lubi tę wiadomość
-
Emilka, ja z Klementynką tylko 6 kg przytyłam, więc po porodzie byłam szczuplejsza niż zanim zaszłam, a potem długo jeszcze chudłam. Niestety po 4 miesiącach znów +2kg - słodycze mnie zgubiły
Ciekawe jak będzie teraz, bo startowałam z 89, a wczoraj już było 91,5...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn