Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygoogluj "suwaczki ciazowe". Będzie spory wybór

Co do bólu to wciąż towarzyszy. Wcześniej był typowo okresowy i co chwile latanie do toalety. Teraz jest rozpychanie i czasem takie wbijanie szpilki. Potrafią być możliwe do zignorowania, a czasem wymagają głaskania brzucha. I tak najgorsza jest kość ogonowa która ciagle boli jak cholera i mnie blokuje
-
cudek2 wrote:Dziewczyny, a co robicie w tym roku z urlopem? Bo lipiec - sierpień to drugi trymestr... wybieracie się gdzieś?
my teraz w czerwcu jedziemy na 10 dni nad morze, jak co roku syn jedzie na 3 tyg. w tym rokt najpierw z dziadkami a potem się wymieniamy i my z nim zostajemy, liczę na pogodę taką jak jest teraz
chciałam na przełomie sierpnia/września jeszcze jakiś tydzień w cieple zaliczyć, zobaczymy czy będą jakieś fajne lasty i czy stan mój pozwoli gdzieś lecieć
poza tym jakaś lękliwa się ostatnio zrobiłam w związku z tymi zamachami

-
Ja tez mam uczucie jakby mi ktos szpilki wbijal w brzuch. Po bokach, w dole brzucha i nad pepkiem. Czasami tylko wieczorem, czasami w ciagu dnia a mam tez taki dzien ze w ogole nic mnie nie boli
piszecie o apetycie i ja mam apetyt ale niestety po wczorajszej rewolucji biegunkowej dzis jestem na wodzie, miecie, pieczywie chrupkim i zataz gotuje marchwianke i krupnik. Takie dzis delicje mam do wyboru 
Dzis rozmawialam ze znajoma i jest w koncowce 20tyg i zaczela czuc kopniaki
mowi ze boskie uczucie
-
A co do urlopu my zamierzamy na caly sierpien pojechac do Polski
aaa juz nie moge sie doczekac
odpoczynek wsrod swoich i pysznosci mojej mamy, ktora na pewno bedzie dla mnie pichcic najwspanialsze smakolyki
mmm ona wie co lubie
obzarstwo na calego
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia, Sylwia

My nigdzie nie jedziemy, tylko na Mazury do teściów na 1 dzień, bo jest rodzinna impreza. No i jedno wesele mamy nad jeziorem pod Warszawą, więc wykupiliśmy jeden nocleg
Wybieramy się za to za rok we wrześniu we 4 do Chorwacji.
cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
no wiem że dzieci są różne i czasem na wiele spraw nie mamy wpływu
mogę tylko pomarzyć że nr 2 będzie taki jak nr 1
to było długo dziecko wersja demo
nawet skoki przechodził książkowo, był na maksa przewidywalny 
największy jego minus to poranne wstawanie tak gdzieś od 1.5 roku do niedawna ale i tu doczekałam się w końcu poprawy
a co do spacerów i wózka to może na palcach 1 ręki policzę ile razy musiałam go wyjąć z wózka na spacerze, uwielbiał jeźdźić, ja długie km przemierzałam i ze śpiącym niemowlakiem i potem z roczniakiem i nawet później, często zasypiał nawet jak miał ponad rok
coś czuję że to da mi popalić, dobrze że to nr 2 bo więcej nie planuję więc już zachęty nie będę potrzebować
cudek2, Nulka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa już po. Wszystko dobrze, maleństwo tak skakało że nie dało mu się zrobić zdjęcia, nawet lekarz się śmiał
ma ok 3,61 cm a genetyczne usg mam 13 czerwca możecie mnie wpisać na listę
kalina123, guerretenshi, brylancik, baranosia, cudek2, Nel@, polkosia, Izieth, Isia86, dora13, Chamomilla, palma, Majanna, monaaa85, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
To mój pierwszy dzidziuś i nastawiam się na małego łobuza (po tatusiu) także jeżeli mam się czymś zaskoczyć to tylko tym, że będzie grzeczny. Mam 12 letnią siostrę, która była typem "zajmuj się mną 24h/7" także jak będzie inaczej to będę miło zaskoczona:)
sylwia92 wyobraź sobie jak maleństwu tak zostanie - to skakanie i figle w brzuchu? Będziesz miała przeprawę odkąd poczujesz pierwsze ruchy;) Ale takie psotniki są słodkie;)
Powiem wam dziewczyny, że mam bardzo dobry dzień dzisiaj w pracy na wysokich obrotach to mi pasuje, w końcu kontakt z ludźmi to pasuje mi jeszcze bardziej.
Mam nadzieje, że wszystkie mamy dobrze się dziś czują
Spragniona malusińskich stópek

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH