Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygoogluj "suwaczki ciazowe". Będzie spory wybór
Co do bólu to wciąż towarzyszy. Wcześniej był typowo okresowy i co chwile latanie do toalety. Teraz jest rozpychanie i czasem takie wbijanie szpilki. Potrafią być możliwe do zignorowania, a czasem wymagają głaskania brzucha. I tak najgorsza jest kość ogonowa która ciagle boli jak cholera i mnie blokuje -
cudek2 wrote:Dziewczyny, a co robicie w tym roku z urlopem? Bo lipiec - sierpień to drugi trymestr... wybieracie się gdzieś?
my teraz w czerwcu jedziemy na 10 dni nad morze, jak co roku syn jedzie na 3 tyg. w tym rokt najpierw z dziadkami a potem się wymieniamy i my z nim zostajemy, liczę na pogodę taką jak jest teraz
chciałam na przełomie sierpnia/września jeszcze jakiś tydzień w cieple zaliczyć, zobaczymy czy będą jakieś fajne lasty i czy stan mój pozwoli gdzieś lecieć
poza tym jakaś lękliwa się ostatnio zrobiłam w związku z tymi zamachami -
Ja tez mam uczucie jakby mi ktos szpilki wbijal w brzuch. Po bokach, w dole brzucha i nad pepkiem. Czasami tylko wieczorem, czasami w ciagu dnia a mam tez taki dzien ze w ogole nic mnie nie boli
piszecie o apetycie i ja mam apetyt ale niestety po wczorajszej rewolucji biegunkowej dzis jestem na wodzie, miecie, pieczywie chrupkim i zataz gotuje marchwianke i krupnik. Takie dzis delicje mam do wyboru
Dzis rozmawialam ze znajoma i jest w koncowce 20tyg i zaczela czuc kopniakimowi ze boskie uczucie
-
A co do urlopu my zamierzamy na caly sierpien pojechac do Polski
aaa juz nie moge sie doczekac
odpoczynek wsrod swoich i pysznosci mojej mamy, ktora na pewno bedzie dla mnie pichcic najwspanialsze smakolyki
mmm ona wie co lubie
obzarstwo na calego
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia, Sylwia
My nigdzie nie jedziemy, tylko na Mazury do teściów na 1 dzień, bo jest rodzinna impreza. No i jedno wesele mamy nad jeziorem pod Warszawą, więc wykupiliśmy jeden noclegWybieramy się za to za rok we wrześniu we 4 do Chorwacji.
cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
no wiem że dzieci są różne i czasem na wiele spraw nie mamy wpływu
mogę tylko pomarzyć że nr 2 będzie taki jak nr 1to było długo dziecko wersja demo
nawet skoki przechodził książkowo, był na maksa przewidywalny
największy jego minus to poranne wstawanie tak gdzieś od 1.5 roku do niedawna ale i tu doczekałam się w końcu poprawy
a co do spacerów i wózka to może na palcach 1 ręki policzę ile razy musiałam go wyjąć z wózka na spacerze, uwielbiał jeźdźić, ja długie km przemierzałam i ze śpiącym niemowlakiem i potem z roczniakiem i nawet później, często zasypiał nawet jak miał ponad rok
coś czuję że to da mi popalić, dobrze że to nr 2 bo więcej nie planuję więc już zachęty nie będę potrzebowaćcudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po. Wszystko dobrze, maleństwo tak skakało że nie dało mu się zrobić zdjęcia, nawet lekarz się śmiał
ma ok 3,61 cm a genetyczne usg mam 13 czerwca możecie mnie wpisać na listę
kalina123, guerretenshi, brylancik, baranosia, cudek2, Nel@, polkosia, Izieth, Isia86, dora13, Chamomilla, palma, Majanna, monaaa85, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
To mój pierwszy dzidziuś i nastawiam się na małego łobuza (po tatusiu) także jeżeli mam się czymś zaskoczyć to tylko tym, że będzie grzeczny. Mam 12 letnią siostrę, która była typem "zajmuj się mną 24h/7" także jak będzie inaczej to będę miło zaskoczona:)
sylwia92 wyobraź sobie jak maleństwu tak zostanie - to skakanie i figle w brzuchu? Będziesz miała przeprawę odkąd poczujesz pierwsze ruchy;) Ale takie psotniki są słodkie;)
Powiem wam dziewczyny, że mam bardzo dobry dzień dzisiaj w pracy na wysokich obrotach to mi pasuje, w końcu kontakt z ludźmi to pasuje mi jeszcze bardziej.
Mam nadzieje, że wszystkie mamy dobrze się dziś czująSpragniona malusińskich stópek