Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majanna wrote:Heh Szarlotka juz po?
Korzystaj, korzystaj
Mój to pewnie czeka kiedy u mnie w końcu libido podskoczy...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo powiem wam, że po takiej posuszy pół godziny w zupełności wystarczało
Ale będą powtórki, cała noc przed nami
Miłego wieczoru
baranosia, nie dziwie się. Tym bardziej, że sterują nami hormony.. Ona powinna uważać na słowa.
Mnie mój nazwał raz inkubatorem ale dostał w łeb i tym oto sposobem już mnie tak nie nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 21:50
Nulka, cudek2, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
No nie wiem czy w ciazy jest taka korzystna nadczynnosc. Jakby tak bylo to by kobiety z nadczynnoscia w ciazy nie musialy brac tabletek, ktore tez nie wiadomo jaki maja wplyw do konca na plod. Poza tym od nadvzynnosci mozna miec palpitacje serca i epasc w arytmie, jeszcze nadczynnosc w czasie poodu lub cesarki tez nir jest korzystna bo moze serce nie wytrzymac.
-
Szarlotka piękny bukiecik, zazdroszczę
A tego orgazmu jeszcze bardziej
U nas w tym temacie cisza, ja wciąż walczę z mdłościami, może w II trymestrze coś się zmieni
A tak przy okazji - przeszły Wam już mdłości i inne objawy? Nie wiem kiedy się spodziewać lepszego samopoczucia.
Majanna, rozumiecie się bez słów
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Elcia89 wrote:No nie wiem czy w ciazy jest taka korzystna nadczynnosc. Jakby tak bylo to by kobiety z nadczynnoscia w ciazy nie musialy brac tabletek, ktore tez nie wiadomo jaki maja wplyw do konca na plod. Poza tym od nadvzynnosci mozna miec palpitacje serca i epasc w arytmie, jeszcze nadczynnosc w czasie poodu lub cesarki tez nir jest korzystna bo moze serce nie wytrzymac.
Tylko ja nie mam tych objawów. Jedyny objaw jaki towarzyszy mi przy tym chwilowym niskim tsh to birgunka. Reszta to objawy niedoczynności. Tzn dreszcze, zimno, senność bol gardła itd. Ciśniene i puls w normie - może trochę za niskie nawet.Isia86 lubi tę wiadomość
-
Mi mijają od jakiś 2 tygodni, ale nie tak od razu tylko sukcesywnie. Najpierw miałam 2 dni spokoju, potem 3 i teraz raz na jakiś czas mnie napadają. Ale jeszcze nie czuję tego szału 2 trymestru. Nadal mam ciągłe poczucie głodu, częstą niestrawność, zmęczenie.
-
Doberek
u mnie powraca apetyt na to od czego mnie odrzuciło. Wlasnie wcinam parówki. Czasem tylko zrobi mi sie niedobrze. Naprzyklad wczoraj gdzie cały dzien jadłam wszystko co znalazłam. A podsumowalam blacha babeczek które były przepyszne i jadłam trochę na sile :p
Obejrzałam wczoraj nagranie z usg i naprawdę jestem skłonna uwierzyć ze boli jak maleństwo sie rozpycha. Dziś w nocy to myślałam ze oszaleje przez to uczucie. Ale głaskanie brzucha pomagało.
Miłego dnia dziewuszki. I oby libido wam wróciło :p -
Hej
ja już czuję magię II trymestru
Wczoraj jednak chyba trochę przegielam w ogrodzie i bola mnie plecy od pasa w dół i pośladki
Musze to jakoś rozchodzić
-
nick nieaktualny
-
Hej
mi ogólnie nic złego nie dolega, czasem zakuje gdzieś ale ogólnie ok.
Denerwuje mnie to że leniwa się zrobiłam a my zawsze z D aktywni byliśmy.
My jutro idziemy na weselicho też mam nadzieję że się najemnie wiem czy mogę tańczyć więc pewnie wysiedze się ;/
miłego piątkuaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dzien dobry
Moje mdlosci chyba powolutku mijaja. Nadal wieczorami jest mi niedobrze, ale to juz nie jest taka masakra jak wczesniej.
A dzis nad ranem, we snie uslyszalam:
Ma Pani zdrowego, ślicznego Synka!" ❤❤❤
Milego dnia!
Ja zabieram sie do roboty.cudek2, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
A odczuwacie nadal bóle na podbrzuszu? Takie rozciąganie? Martwi mnie bo prawie caly dzien mam zwłaszcza jak odpoczywam (leżę, siedze). Przy chodzeniu jest dobrze, nic wowczas nie boli ale ileż można spacerować?
P. S. Skąd macie suwaczki pod postem? Chciałam utworzyć ale nie widzę tu opcji tworzenia suwaczek.