Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz po. Wszystko ok. Nt 1.9 ale lekarka jakas taka niemila.... ale grunt ze wszystko w normie. Dzidzius brykal fajnie no i druga diagnoza ze chlopak:)cudek2 wrote:Jagodam - o której prenatalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:56
polkosia, kalina123, cudek2, Nel@, guerretenshi, Isia86, dora13, Chamomilla, Pysia87, monaaa85, Izieth, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Póki co rozmiar 62 kupuje jakieś tam bodziaki sweterki. Zastanawiam sie czy jest sens kupować 56. Skoro to zimowe maleństwo a u mnie w domu nawet jak sie nagrzeje piecem to chłodno wiec dziecko będzie miało ekstra warstwę. Zostawię te decyzje na końcówkę ciazy jak będzie pi razy drzwi wiadomo jaki maluch duży sie urodzi. A tak to meble już wybrane. Na lipiec odłożyłam emelenty wystroju pokoju.kalina123 wrote:guerretenshi to ty już tak ostro ruszyłaś z zakupami?

Lubię mieć wszystko zaplanowane. Przede wszystkim jeśli chodzi o finanse. -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj byłam na ciuchach i kupiłam 3 bodziaki
babka mówi, ze poszuka i przywiezie mały kombinezon dla noworodka. Jak będzie w dobrym stanie to duży zakup mi odejdzie. Te bodziaki co wzięłam to wyglądają na nienoszone. I kupiłam sobie koszule do szpitala długa do kolan i rozpinana a miałam rozkmina gdzie ja taka babcina koszule dorwę. Juz myślałam, ze mamie będę musiała cos ukraść
guerretenshi lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a tu niedługo trzeba jechać na uczelnię