Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Ja tymczasem witam sie w pierwszym dniu 2 trymestruJak to zlecialo... sie nie obejrzymy a będzie końcówka listopada
Dziś znowu caly dzien na uczelni
Szarlotko mam nadzieje ze cos im się przywidzialo skoro na prenatalnych było ok
Masz w najbliższym czasie jakąś wizytę żeby to jeszcze raz sprawdzić? OdpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 07:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Paniom Mamusiom
Wszystkim Wam gratuluję zdrowych Żyjątek w brzuszkacha i Wam życzę sił i zdrowia na kolejne pół roku.
Co dzień czytam Wasze wypowiedzi i mimo, że się nie udzielam i Wy nic nie wiecie o mnie mam poczucie, że jesteście mi poniekąd bliskie ... strasznie się zrobiłam wrażliwa jakaś, ciągle się wzruszam i ryczę. Nie, że mi źle a np. teraz dławi mnie w gardle
W każdym razie, fajnie, że jesteście
Ściskam!
Nulka, Izieth, baranosia, cudek2, brylancik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.Gratuluję udanych wizyt.
U nas tez jak na razie wszystko ok.
Dzidziuś ma już kształt człowieka, no i jednak został jeden.
Mam nadzieję że sobie poradzi.
13.06 mam prenatalne na NFZ z racji wieku.
Nie wiem czy zapisać się gdzieś jeszcze prywatnie jak myślicie?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyIzieth
Wczoraj w poczekalni u ginekologa ...była dziewczyna przede mną z terminem na 12 czerwca. Taki piękny brzuszek miała w ogóle piękna była cała. Szczuplutka, piękna buzia, włosy i ten uroczy brzuszek wyeksponowany w mocno opinającej ciało sukience. Po badaniu mówi do swojej mamy, że dostała skierowanie do szpitala. A ja w ryk ... jaki wstyd
ja tak ze szczęścia ryczałam aż wyszłam stamtąd bo tak łkałam
) ale o so chosi
Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Kaczorek, przykro mi, że jedno maleństwo, ale ważne że jest
Dla mnie bliźniaki to jakiś hardcore
Ja bym poszła prywatnie jeszcze. Jakoś nie ufam NFZ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:48
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zarębinka, no faktycznie ciężki przypadek
Ja mam prenatalne na NFZ, ale robione w prywatnym centrum medycznym. W zeszłym roku szłam tam prywatnie, ale w związku z wynikiem lekarka powiedziała, że będzie na NFZ. W tym przypadku nie ma różnicy, czy NFZ, czy prywatnie, bo dokładnie ten sam lekarz i ten sam sprzęt
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Facetom nie przetlumaczysz. Mój bierze na siebie tyle przesyłek, ze ze zmęczenia robi błędy w papierach. I wczoraj informacja - 15 błędów do poprawy inaczej nici z wypłaty. A on brał dodatkowo zlecenia pozamiastowe typu Rewal czy Międzyzdroje. Nie wiem jak on to ogarnie.
Co do sluzu to ze mnie ciagle leci. Czasem mam tak mokro ze zastanawiam sie czy sie po prostu nie zsikalam. Jak zapominam wsadzić wkładki to chodzę z mokrymi gaciami normalnie.
Czekam u ginekologa na wizytę kontrolna. Zapytam o ten kręgosłup bo nie chce sobe zrobić krzywdy a jeśli jestem zmuszona przez niego zrezygnować z pracy to chce wiedzieć.
Miłego dnia -
nick nieaktualnypolkosia , guerretenshi Dziękuję dziewczyny za takie wsparcie , podtrzymałyście mnie na duchu
.
Koniecznie zdaj guerretenshi relację z wizyty ciekawa jestem co powie Ci , na temat tego kręgosłupa moja siostra mi mówiła że jak zapytała się swojego ginekologa o te plecy , to on jej odparł że nic jej nie może przepisać , ani proszków ani maści musi dużo odpoczywać , a wiadomo co lekarz to inna opinia.
polkosia lubi tę wiadomość