Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Synek różki pokazuje ...
masakra, ja robie wysiadke
Zamkne przed nim zmywarke- dziki ryk, nie da sie otworzyc szafki- dziki ryk, zejde mu z promienia jednego metra- dizki ryk, zamkne szafe- dizki ryk, nie pozwole wisiec na piekarniku- dziki ryk, pojde zrobic herbate nie schodzac z pola widzenia- dziki ryk, przewinąć pieluszke- dziki ryk, przewinac pieluszke z kupą- uciekająca obrobiona dupka i dziki ryk...
Ratunkuuuuu kuuuuuuuuzzzzzwwwwwaaaaaaaaaaa!
A z dobrych wiesci- jutro fryzjer, pojutrze prenatalne !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:06
cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:Synek różki pokazuje ...
masakra, ja robie wysiadke
Zamkne przed nim zmywarke- dziki ryk, nie da sie otworzyc szafki- dziki ryk, zejde mu z promienia jednego metra- dizki ryk, zamkne szafe- dizki ryk, nie pozwole wisiec na piekarniku- dziki ryk, pojde zrobic herbate nie schodzac z pola widzenia- dziki ryk, przewinąć pieluszke- dziki ryk, przewinac pieluszke z kupą- uciekająca obrobiona dupka i dziki ryk...
Ratunkuuuuu kuuuuuuuuzzzzzwwwwwaaaaaaaaaaa!
A z dobrych wiesci- jutro fryzjer, pojutrze prenatalne !
Oj znam... znamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:28
milky way lubi tę wiadomość
-
hej kochane
cały weekend byłam zajęta nie miałam jak się odezwać za bardzo ;p
wesele na którym byliśmy to porażka jakaśdobrze że się chociaż najedliśmy
na uczelni też kocioł bo sesja, na szczęscie udało się zaliczyć ogólny egzamin z angielskiego, chociaż tyle.
ja wizyte mam w czwartek juz nie mogę się doczekać
brzuszek odstaje i takim sposobem kolezanki na uczelni sie dowiedziały o ciązy
wczoraj dostaliśmy paczkę ubranek dla dzidzipatrze i patrze są takie słodkie
Nulka lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
ja temat ciuszków odkładam na sam koniec, pewnie dopiero na jesieni się za to wezmę jak już nie będę pracować, wyciągnę na spokojnie to co mam i wtedy dokupię resztę
no i jak już płeć będzie pewniejsza
teraz się skupię na regularnym odłożeniu kasy i śledzeniu promocji na te ciut droższe rzeczy typu baza do fotelika sam., leżaczek, itp gadżetyjak coś się trafi to będę kupować
-
Witam się z Wami po dłuższej przerwie, tzn od nie pisania, bo podczytywalam stale
Dziś po wizycie, dzidzia ma 5,27cm, serduszko ❤ bije, NT 1,8mm, a wiercipiętek strasznyjaka to radość zobaczyć już małego człowieka. Za 2 tyg karta ciąży i termin, choć przewidywany na 13/14.12.
Już coraz więcej sił, mdłości i wymioty wieczorami. Podziwiam Was dziewczyny, które macie już maleństwa, byłam u swiadkowej która ma 2letnią córeczkę i mała wyssała ze mnie całą witalność tego dniapolkosia, kalina123, Izieth, Isia86, cudek2, RedLady, Kokardka44, palma lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Już jestem w domku. Chciałam napisać od razu po wizycie ale mi na komórce nie chciało posta wrzucić
Maleństwo ma już 63mm, kość nosowa jest serduszko jest przyziemność 2Rączki nóżki jak i pozostałe narządy na swoim miejscu
Serduszko zasuwa 158 uderzeń/min
Płci niestety nie znam ale najważniejsze że zdrowe
Widziałam też obraz 3d i nawet mam z niego zdjęcie ale uwierzcie mi z moją wyobraźnia ja nic tam nie widzę
Porano mi też krew i wyniki dostanę za 2 tyg, ale tym się już nie martwię
kalina123, dora13, polkosia, Izieth, Isia86, cudek2, RedLady, Szarlotka123, Kokardka44, palma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż śpieszę z relacją z wizyty
Co najważniejsze: serduszko bije
Dzidziuś chyba sobie spał
Niestety ginekolog nie zrobiła żadnych pomiarów, więc nie wiem ile ma teraz cm. Założyła mi kartę ciąży. Usg genetyczne mam za ok. 2 tygodnie. Chciała mnie skierować na test PAPPA, ale się nie zgodziłam
Powiedziałam, że i tak chcę zrobić Nifty, więc to chyba bez sensu. Ona przytaknęła, ale stwierdziła, że dużo lepszy jest Harmony (że niby wykrywa więcej chorób). No i teraz mam problem, bo nie wiem, który wybrać. Ja się skłaniałam bardziej ku Nifty.
Poza tym powiedziałam jej o przeziębieniu, ale nie wystawiła mi zwolnienia, tylko musiałam jechać do internisty w innym ośrodku, bo w moim nie było już wolnych miejsc. Mam zwolnienie do końca tygodnia. Ogólnie chyba moja Pani Dr nie jest "pro L4", bo z tego co mówiła mogę się spodziewać, że nie wyśle mnie na L4 przed 3 trymestrem.
A teraz spróbuję wkleić zdjęcie mojego Bałwanka:
dora13, Izieth, kalina123, Isia86, cudek2, RedLady, Kokardka44, palma, polkosia lubią tę wiadomość
-
Kalina123, Nutka koloru- 10miesiecy za chwileczke skonczy...
Skapnal sie ze mozna wymuszac rzeczy i jestesmy w tarapatach)
Teraz juz tak nie ulegam, bo poprostu czuje ze mam w chacie terroryste! 12kilogramowego,w sam raz na noszonko w ciąży
No ale tak chcialam jedno po drugim! Licze ze sie uda! -
milky way to maluch jeszcze, ale nie ulegaj bo zginiecie
choć ten moment testowania jest ciężki, on jeszcze mały to pewnie trochę to potrwa ale dacie radę
dla mnie konsekwencja to podstawa wychowania, choć bywa ciężko bo dla świętego spokoju czasem chciałoby się odpuścić
kushina mnie też jakieś przeziębienie dopadło ale walczę
obstawiam że od klimy choć i tak uważam z tym bardzo a nie miałam od kogo się zarazić
mam katar gdzieś tam w środku, którego nie mogę wydmuchać, spływa mi do gardła i przez to boli mnie gardło blemilky way lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny