Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
to Wam powiem czy 10 m-cy czy 18 lat to i tak czasem jak do ściany, tylko problemy inne
dopiero od niecałego roku zaczął mnie syn słuchać i przyznawać rację, co wcale nie znaczy, że i tak nie zrobi po swojemuale taka kolej rzeczy, każdy z nas musiał "po swojemu" i najlepiej oparzyć się, żeby uwierzyć że gorące...
milky way lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ja jednak zrezygnowałam z testów pappa betahcg itp. skoro usg było ok to zawierzę lekarzowi
Ja stwierdziłam, że mooooooże zacznę kupować coś jak będę znała już płeć a do tego mi nie śpieszno))
Fajnie, że od brata mam już 5 kartonów ciuchów, wanienkę ze stelażem, przewijak i maxicosiZawsze to jakieś oszczędności
Wózek koniecznie chcę mieć nowy ale na to jeszcze czasnawet nie miałabym gdzie go składować jak mieszkam na 3 piętrze
Ja wizytuję 8.06Morfologię i glukozę na czczo muszę zrobić no i mocz
milky way, Isia86 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Widzę, dziewczyny szalejecie
ja jeszcze kompletnie nie gotowa z niczym . Poki co odliczam dni do kolejnego usg które juz w piątek a potem za tydzien test Pappa. Od piątku może uda sie ze jakaś spokojniejsza będę bo poki co z dystansem na to wszystko patrzę i mam nadzieje ze wszystko szcześliwie będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie i mam nadzieje, ze niebawem dołącze z przygotowaniami do Was
Kokardka 44 jaki wiek Twój ! Pytam z powodu testu pappa. Ja mam 34 a maz 38 i zńtego względu mam wskazania do tego badania.
-
Ja też po wizycie, maleństwo ma 2,6 cm, serduszko bije, wg USG to jakieś 9i3. Jutro mam morfo, mocz, glukozę, toxo i chyba coś jeszcze.
Kokardka44, Isia86, kalina123, milky way, cudek2, dora13, Szarlotka123, Izieth, RedLady, Nulka, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyWróciłam.
Z dzieckiem wszystko ok, serduszko ładnie bije, wymierzyła mi już w gramach 86 g.
Wychodzi mi 14t4d więc termin porodu znowu mi się zmienił na 24.11.. Zostaje przy 2 Grudniu chyba jednak.
Ale i tak się podłamałam.. Szyjka miękka i w łożysku zobaczyła jakąś lukę, której nie powinno być. Na razie mam leżeć, i mam znowu zwiększoną dawkę leków..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:17
Kokardka44, polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Z tego co wiem to w tym momencie u nas nie ma co już sugerować sie wielkościami dziecka bo każde zaczyna rosnąć w swoim tempie.
Dziwna ta Twoja szyjka Szarlotko. Ale lez ile tylko trzeba. Ja jutro mam wizytę kontrolna szyjki bez usg. Mam nadzieje ze wszystko dobrze bo jak sprawdzała tydzien temu przez usg szyjke to była długa i zamknięta.
Dobrze ze prenatalne sa udane.
Polkosia takie duże i takie małedla mnie myśl ze moje maleństwo ma już 7 cm jak nie więcej jest niesamowita. Już za dwa dni 15 tydzien. Jak to leci
polkosia lubi tę wiadomość
-
szarlotka odpoczywaj i trzymam kciuki żeby na następnej wizycie wszystko już było ok
co do zmian terminu porodu to na tym etapie już tak będzie że każda wizyta pokaże inny bo dzieci już rosną w różnym tempie
ja się trzymam wersji że najbardziej miarodajny termin podaje usg wykonane w 10-12 tyg i taką datę przyjmuje się za termin porodupolkosia lubi tę wiadomość
-
Szarlotka - a na prenatalnych "luki "nikt nie widział? Mało prawdopodobne na takim sprzęcie.
Co do szyjki - ale zamknięta? Nie robi się lejek czy coś? Musisz się oszczędzać. I ... wg mnie... raczej dać sobie spokój z igraszkami. Pytałaś o to gina? Koleżanka od 12 tyg miała już problem z szykja i miała zakaz całkowity sexu. W 21 tyg założyli krążek i w efekcie urodziła w 41 tyg. Oszczędzaj się. -
nick nieaktualny
-
Hello
Spiesze poinformowac, ze u nas wszystko w porzadku. Wszystkie wymiary prawidłowe, a doktorowi mignal na ekranie siusiak
Lece doczytywac co u Was. Mam nadzieje, ze Wasze wizyty pomyslnemilky way, Izieth, cudek2, Basia79, polkosia, kalina123, Szarlotka123, Abusiowa, RedLady, Nulka, emilkazozz, dora13, Isia86 lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Ale dziś wizyt i fajnych wieści
Szarlotka, oszczędzaj sięNo i też nie ryzykowałabym z zabawami. Mój ginekolog na razie nie badał mnie na fotelu, mówi, że za wcześnie.
23.06 mam prenatalne, na 13:20Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wlasnie sobie przypomnialam prenatalne z synkiem
Poszlam do super dokladnej babki, no wiec oznacza NT, mowi ze tak 1.4 chyba, no ja w stresie cala, bo przeciez to trzynasty tydzien a ja juz mialam sto piecdziesiat wizyt, no i pytam, a kosc nosowa? No wiec ona ze nie widzi.. ja- jak pani nie widzi...? No ona zebym sie rozebrala to spr.przezpochwowo, no ok, znalazla. Wyszlam, patrze Subway! Ide na kanapke bo dwa dni nic nie jadlam ze strachu
I siedze w tym Subwaiyu, nad ta bulka z kurczakiem i rycze, gapie sie w te zdjecia i rycze, łzy takie wielkie kapią, ja rycze i sie smiejeludzie patrza- nie no wariatka, ryczy do bułki ;DD
Mam nadzieje ze w srode tak samo bedzienoe mam nic przeciwko, zeby do bułki ryczeć, serio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 21:45
Nulka, cudek2, kalina123, dora13, Isia86, polkosia, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Szarlotka oszczędzaj sie dużo
ja już czuje że spać nie będe mogła, jestem bardzo rozbudzona za to w ciądgu dnia spałam na siedząco ;/
ide poczytam notatki bo jutro kolos to pewnie szybciej usne
dobranoc :*aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Tak na dobranoc..... nie moge sie napatrzec ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cb41c9927c8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 23:53
Isia86, Izieth, polkosia, guerretenshi, monaaa85, palma, Nulka, milky way, cudek2, Nel@, Kokardka44, Basia79, dora13, Chamomilla, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa...