Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:O rety, Brylancik, to się strachu najadłaś. Najważniejsze, że wszystko OK.
Basia, superKiedy następna wizyta?
wizyta u mojego gina za 2 tyg
ale Pani w poradni od badań prenatalnych od razu zapisała mnie na usg 20tyg na 25.07 - to ciekawe, bo nie wiedziałam, że od razu na to skierowanie drugie USG też jest "w pakiecie"
oczywiście pobrały mi dziś krew na Pappa, teraz 10 dni czekania, ale USG było tak dobre, że nie zamierzam się tym przejmowaćpolkosia lubi tę wiadomość
-
Mnie w pierwszej ciąży na prebatalnych też od razu na polowkowe zapisali
Super że wszystko ok
Ja sie chyba zaczynam stresować -
Basia79 wrote:cześć
ja po prenatalnych
mamy 58,4mm; serducho 160, przezierność 1,6mm. wiek ciąży z OM idealnie pokrywa się z usg. Nogi skrzyżowane, więc podglądania nie było, ale mamy kość nosową , 2 rączki, 2 nóżki, wszystko co trzeba na miejscu i w porządku - serducho, płuca i wszystkie tam parametry, przepływy itd.
Cudowny widok jak się dzidzia rączką bawi i macha i jak połyka płyn
zdjęcie wyszło niewyraźne, więc nie wiem, czy jest sens wrzucać -
cudek2 wrote:Basia w Katowicach robiłaś?
U mnie dziś tydzień od papa, żeby tylko tel nie zadział. . . Daj Boże.
Mnie też zapisali na połówkowe już. Mam 12 lipca.
Brylancik. .. Jezu. A ustalili skąd tyle krwi? Ważne, że dzidzia ok.
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Brylancik ciesze sie ze wszystko u Was ok!
Basia - super! Ja mam prenatalne dzis o 1700. Od rana sie stresuje, a do tego siedze w biurze i o 14 mam spotkanie z menedzerka, wiec musze sie skupic na pracy. Ciekawe jak...
Trzymajcie prosze kciuki!
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa,
Szarlotka123 czułam się już dobrze przez ostatnie 2 dni i zaczęłam normalnie funkcjonować, na działkę do rodziców pojechałam, żeby dojechać to po dziurach... ale powodem chyba były schody dobrze się czułam i zaczęłam biegać o nich. 3,5 piętro także trochę schodów mam.
Dziewczyny po schodach tylko jak konieczność i powoli!! Ja już wiem. Tutaj w szpitalu dziewczyna mówi, że wcześniejszą ciążę poroniła i lekarz kazał jej po schodach chodzić, żeby wszystko się samo otworzyło. Także schody mają duże znaczenie.Spragniona malusińskich stópek
-
Kciuki zaciśnięte, dajcie znać po badaniach, Wasza pozytywna energia bardzo mi się przyda
Też słyszałam, że schody nie są korzystne w ciąży, ale myślałam, że to dotyczy bardziej zaawansowanej ciąży. Ja codziennie wspinam się na 4 piętro, mam nadzieję, że wystarczy powoli wchodzić...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)