Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexis przy łożysku przodunacym są częste plamienia. Należy odpoczywać nie przemeczac sie i z tego co się orientuje zrezygnować z sexu. Nie martw się to jeszcze nie wyrok na CC bo może się jeszcze podnieść
Dopiero jeśli ok 32 tc będzie w tym samym miejscu mówi się o przudujacym. Z mojego źródła wynika że zdarza sie 1 na 200 ciąż.
Nie mogę was nadrobićjestem na 360 stronie i brne dalej
-
nick nieaktualnyHej kochane witamy w 13 tygodniu jutro wizyta nie mogę się doczekać
a za wszystkie dziś wizytujace trzymam kciuki.
A co do facetów chyba mają jakieś przesilenie bo ja z moim tez miałam ostra kłótnie po raz pierwszy nie oddzywalam się 2 dni do niego może będzie miał nauczkę... -
nick nieaktualny
-
Polarisa90 wrote:Cati ja większość czasu siedzę na tablecie a z niego nie mogę w tabelkę wpisać danych , jak będę miała czas to wejdę na kompa i powpisuje
znalazłam aplikacje dzieki ktorej bedziecie mialy dostep z telefonu do tabelki !!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.sheets&referrer=utm_source%3Dsheets_mkt%26utm_medium%3Dmobile_section%26utm_campaign%3Dsheets_mkt wystarczy ja pobrac i kliknac w link ktory wczesniej podalamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 09:01
-
Magduullina wrote:A powiedzcie mi dziewczyny co można w ciąży na przeziębienie? Bo mnie zawialo i tak się czuje okropnie ze szok nie wiem czy się nie wyrobie do lekarza no ale temperatury nie mam a czuje się gorzej niż nie powiem Co...
Kupiłam nawet w Biedronce miód lawendowy z tygodnia Portugalskiego
No i leżałam bite 3 dni.Przeszło ale katar dalej mam.Magduullina lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
A i raz wzięłam paracetamol jak czułam ze mam stan podgorączkowy wieczorem.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyTak najlepiej domowe sposoby mówicie spróbujemy z polezeniem ciężko bo synek nie da poleżec, wczoraj było mi tak zimno ze szok ale i na polku się ochlodzilo 18-20 stopni i wiatr a mnie trzeslo jak nie wiem co hehe
Będziemy próbować synka tez musze nafaszerowac syropem z cebuli i malinami bo też go łapie biedny..