Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Milky właśnie jestem na finiszu i o dziwo autorka rozwiała moje wątpliwości w kilku kwestiach i jestem pełna wiary w to, że przy drugim dzieciu będę w stanie nie popełnić tych samych błędów co przy pierwszym. Gorąco zachęcam dziewczyny do lektury. Książka napisana z jajem i jakże oczywiste oczywistości niosąca
cieplutko Was pozdrawiam, w duchu wspieram każdą Waszą zlęknioną duszę. Ogrom sił przesyłam, zdrowych dzieciów i mądrzejących facetów. Spokojnych snów Ladies
milky way lubi tę wiadomość
-
No no, serio warto,warto. Fajnie sie patrzy, na takiego malucha, ktory sam potrafi sobie zorganizowac zabawe. On dzisiaj wojowal z ciezarowką, zapakowalam mu mnostwo zabawek do kabiny i na pakę, a ja zdazylam zrobic dwudaniowy obiad- pomidorowke,na drugie zrazy zawijane, mloda fasolka z buleczka, ziemniaczki och ach i sernik na zimno
Pozniej sie pokrecil, pobawilismy sie, no i co, no i spac
Ja leze w wannie, juz trzy razy wody cieplej dolewalam, bo zamarzne -
Milky, rozszerzam, ale chętnie je dopiero od 2-3 tygodni. I rzeczywiście raz wyszliśmy na miasto, dałam jej owoce i pół godziny miała zajęcie, ale wiesz, to dopiero początek
Wiadomo, do 3 miesiąca to praktycznie spała, ale że jesienno-zimowy okres, to nie chciałam jej nigdzie zabierać, a potem było już coraz ciężej. Karmię tylko z cycka, a butelka nie wchodzi w grę, bo nie umiem odciągnąć (jak już pisałam, moje cycki nie ogarniają laktatora)
To uziemienie mi nie przeszkadza, tylko właśnie chodzi o te zmiany
Może z czasem będzie inaczej
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Prosze o wpisanie chodz kilku inf. w naszej tabelce
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit?usp=sharing nie musiscie wszystkiego uzupelniac , wpisujcie to co chcecie.
Osoby ktorych nie moglam znaleść na belly : Aga , Aradia*** ,
Osoby ktore napisaly u nas 1 raz albo dawno i wiecej sluch o nich zaginą : antylopaa , EP!C ,Kajka30 ,Kama1312 , Los, monia2015, nadzieja_86, Perl ,Ruby ,Tulipanowa -> osoby te jesli beda chcialy byc wpisane na liste beda musialy sie odezwac poki co ich juz nie ma na niej.
A tu nasze aktywne panie , proszone o wpis do tabelkiOczywiscie nie jest to obowiazek ale miło by było.
AniaKami , Azor ,Basia79 , brylancik , Izieth , Kamilam8 , karolajna88, Kushina , Magduullina ,Majanna , monaaa85 , Polarisa90, polkosia, RedLady , ScarlettKate , sylwia92, żonaAnia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 23:10
-
Cały czas planuję się wpisać, ale jakoś nie mogę się doczłapać do komputera
Faceci są zdecydowanie z Marsa i bardzo rzadko domyślają się, że jest nam źle i potrzebujemy wsparcia. Trzeba im wszystko mówić i to prostym językiem. Guerretenshi musisz z nim porozmawiać na spokojnie, powiedzieć co czujesz i czego oczekujesz, tylko rozmowa może coś zdziałać. Ale przygotuj się na to, że taką rozmowę trzeba będzie powtórzyć, bo od razu może nie zadziałaćCierpliwości Ci życzę, na pewno się wszystko poukłada
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witam w 16 tygodniu. Dzięki za ciepłe słowa. Ale póki co z nim nie rozmawiam. Czuje ze jak sie odezwę to sie rozplacze. A i tak już mam cała opuchnięta twarz po wczorajszym płaczu
"Dzieci w Paryżu..." Muszę zdobyć! Ostatnio szukałam w Empiku ale nie znalazłam. Dodatkowo już mam plan co robić zeby sie nie nudzić od lipca. Będę robić kompotyi układać puzzle.
Marze zeby mieć już maleństwo w ramionach...
Wgl. Wczoraj sie wazylam. I to po obiedzie u babci. Byłam przekonana ze zobaczę 67 kg. A tak 64,8 kg. I panika bo w tamtym tyg było 66. Jakim cudem znow mam wagę w 9tc. Tym bardziej ze dużo jem. W pracy mnie nazywają 'co dzisiaj jemy' bo ciagle zadaje to pytanie. Myślicie ze to przez pogodę? Upał wyciąga kilogramy ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 06:44
-
Dziewczyny, proszę o trzymanie kciuków za moja dzidzie, dziś o 18 wizyta po miesiacu! Stres okropny... Ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.
guerretenshi, emilkazozz, Werix, Polarisa90, kalina123, Isia86, baranosia, Nel@, Chamomilla, WróżkaZielona, Izieth, dora13, cudek2 lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Ja miałam takie awanti z meżulkiem w pierwszej ciąży, że myślałam o rozwodzie na poważnie. Teraz też się zdarza, ale trochę mam więcej cierpliwości i nie przejmuje się aż tak bardzo.
Z drugiej strony odrobina zrozumienia i pomocy to chyba nie aż tak wiele - musisz porozmawiać ze swoim! Wprost powiedzieć mu o swoich oczekiwaniach no i o tym co robi źle. Mój sposób to mówienie o konkretnym zachowaniu bez oceniania - czyli zamiast powiedzieć mu, że jest gbur i cham, mówię że w danej sytuacji zachował się tak i tak a mnie to zabolało /uraziło.Izieth lubi tę wiadomość
-
Pysia- rozumiem twój stres bo sama przez to przeszłam w zeszłym tygodniu
będzie dobrze - daj znać jak tylko wrócisz.
Czekanie na te wizyty jest okropne - przynajmniej dopóki nie czujemy ruchów.
A mam jeszcze pytanie - czy któraś z Was korzysta z tego detektora tętna płodu? Słychać coś? Jesteście przez to spokojniejsze? -
Hej mamuśki;)
Ja nie wiem czemu Ci faceci tacy są. Mój chyba tez nadal w szoku ciążowym. Nie za bardzo wierzy w to wszystko. Ale nic nie poradzę
Moze po wizycie ze mną u lekarza mu przejdzie.
Ja dziś mam kolokwium i pustka w głowie. Nic a nic nie pamietam ;(
Ogólnie jak zwykle nie wyspana jestem. Mogłabym spać całe dnie i wkurza mnie to bo ja bym wolała cos robic gdziec łazić zwiedzać a nie spać przez cale dnie.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
A propps sluchania, to dzisiaj mi się śniło że próbuję wysłuchać serca mojego bobasa słuchawkami stetoskopowymi
Dziewczyny, wczoraj w trakcie smarowania piersi z jednej wypłynęła kropelka białej substancji. Potem druga. Wielkości dosłownie główki szpilki. Czy to możliwe że to już siara? o.o -
emilkazozz wrote:Werix - mam w domu stetoskop - nic nie słychać oprócz bulgotania w jelitach
ja też mam i też próbowałamg... na razie słychać
a mama mi mówi że jak ona była ze mną w ciąży to tylko w ten sposób słuchali dziecka
no działa to jak detektor to fakt, mi w 1 ciąży, gdzieś tak po 20którymś tyg lekarz na wizytach też detektorem sprawdzał tętno dziecka