Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Witam Was jako mezatka
wszystko sie udalo, bylo cudownie
Teraz Lilcia spi wiec nadrabiam Was popijajac kawe
palma, kalina123, Isia86, cudek2, Izieth, Nulka, Krakuska, WróżkaZielona, polkosia, Werix, dora13, emilkazozz, RedLady, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam w 13 tygodniu
w poniedziałek kolejna wizyta i cała sie trzęse ze strachu czy aby na pewno wszystko jest okej... jeszcze naczytałam się wczoraj o kontrolach L4 z zusu i co prawda mam zwolnienie chodzace, ale tez podobno potrafią chodzić. Lato pełną parą, a ja mam siedzieć w domu w oczekiwaniu na kontrolę? Ech, no normalne to nie jest...
-
Mimo ze teraz gadam o dziecku w formie żeńskiej to ns samym początku ciąży strasznie marzył mi się chłopak, nie wyobrażałam sobie innej opcji hahaha
teraz mi to przeszlo i jest mi kompletnie obojętne, ale chciałabym juz wiedziec..
Ej dziewczyny jestem w szoku! W tym szpitalu maja bardzo dobre jedzenie! Dzisiaj na obiad bigos który dla mnie jest nieco za kwaśny, ale i tak zjadłam hahaha do tego pyszne młode ziemniaczki z koperkiem
-
Dziekuje bardzo! Fotki wrzucam na troche, potem zedytuje post Troche duze ale bedziecie lepiej widziec haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:21
cudek2, Alexxis, AniaKami, kwiatuszek12345, palma, Nel@, sylwia92, Barcia, Koska 88, Kushina, Izieth, Nulka, Isia86, Chamomilla, dora13, emilkazozz, Werix, Okciakowa, zarębinka, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Paradise przepięknie wygladaliscie ! Jak ja chce już mój ślub. A tu na przyszły rok plany.
Z depilacja będę liczyć na Damiana. On sie lubi bawić, a wiem ze dużo frajdy mu to sprawi.
Zjadlam pizzę z makaronem. Dziwny wytwór.
Zaraz poczytam o zielonej herbacie bo aż stracha dostałam. Pije ja teraz litrami, tak bardzo mi smakuje.paradise lubi tę wiadomość