Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdaję sobie sprawę z tego, że wiele osób oszukuje, ale to jest naprawdę nie w porządku. Ja akurat pracowałam na stacji benzynowej po 12h na nocnych zmianach, więc nawet za bardzo nie miałam wyboru, jeśli chodzi o decyzję czy chcę pracować czy nie... no ale cóż, trudno, najwyżej będę musiała im zanosic paragon ze sklepu (ktorych i tak nigdy nie zabieram), pracowałam 2 lata więc jest szansa, że mnie zostawią w spokoju
Jeśli chodzi o płeć dziecka to my byśmy chcieli córeczkę, nawet już imię wybrane, bo jeśli chodzi o chłopca to żadne mi się nie podoba. Raczej za tydzień jeszcze nic tam nie bedzie widać na usg, chociaż może... -
Paradise wszystkiego co najlepsze
pieknie wygladałaś !!!
cudek2 - jesli chcesz byc na liscie to napisz date bo byc moze wczesniej nie bylas wpisana i nikt nie aktualizowal .paradise lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paradise, gratulacje
Piękna jesteś!
U mnie dziś placuszki z ryżu, papryki, jajka i cebulki posypane szczypiorkiemTysia wciągała jak szalona.
paradise, cudek2, dora13 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cudek, nie oburzaj sie
zerknelam na Szarlotkowa listę z pierwszej strony i faktycznie ani Ciebie ani Paradise tam nie ma :p za to ja na nowej liście zajmuje a dwa miejsca
Wam tez sie tak bardzo nie chce ? Siedzę w pracy. Ludzi brak. Nuda ze matko. -
Alexxis wrote:Mi plec jest obojętna, ale mój D. woli jednak chłopaka haha
ostatnio wszyscy łapią mnie na tym że mówię o dziecku jakby bylo dziewczynka, ciągle tylko "kopnęła" "ruszyła sie" i robię to całkowicie nieświadomie!
Juz mój kochany powiedzial ze on woli chłopaka ale jednak czuje ze to bedzie dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Ruchów jako kopniaków nie, ale takie laskotanie i czasem boli, na usg powiedziałam do lekarza "o chyba sie ruszylo" a nie widziałam monitora, no i pan doktor właśnie powiedzial ze kopnęło i poglaskalo mamusie raczka haha
powiedzial tez ze może mnie bolec jak się rusza bo może naciskać na nerwy
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Paradise O to macie spory staż że sobą
. Ja mojego D 6 lat goniłam do cywilnego
, pewnie drugie tyle do kościelnego
.
guerretenshi Mi też się dziś nic nie chce , nawet gotować, mąż będzie o 18 to coś tam sobie do tej godziny wymylślę
.
My na szczescie na cywilnym skonczymyMam dosyc przygotowan na zawsze
zorganizowanie wesele z malym dzieckiem i w ciazy to ciezka sprawa..
-
Ja mam strasznego lenia, az sie wkurzam sama na siebie ze marnuje czas
jednak siedzenie w domu na zwolnienie strasznie meczy
mialam plany wykorzystac ten czas jakos efektywnie, ale jest masakra nic mi sie nie chce. Oby mi powrocily sily witalne