Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasia79 wrote:to ja w sumie Wasza też - w sierpniu stuknie 37
oooo jak fajnie ! Jak patrzyłam w tabelce na wiek Dziewczyn to troche sie czulam grzybiato
a teraz razniej
ja za 8 dni przyjme na klate 7mke
Kaczorek, Basia oby te nasze siódemki szczęśliwe były
-
zarębinka wrote:
oooo jak fajnie ! Jak patrzyłam w tabelce na wiek Dziewczyn to troche sie czulam grzybiato
a teraz razniej
ja za 8 dni przyjme na klate 7mke
Kaczorek, Basia oby te nasze siódemki szczęśliwe były
zarębinka lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Baranosia i bardzo Ci dziękuję za troskę ♡
Zaglądam do Was, czytam w miarę na bieżąco, ciesze z dobrych informacji z wizyt - szczególnie prenatalnych
Mam urwanie głowy ostatnio. Dużo się dzieje.
Spokojnego wieczoru wszystkim.baranosia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
w weekend miałam odwyk od internetu i cieżko was było nadgonić
byłam dzisiaj na wizycie na NFZ i w końcu mam bardzo fajna lekarkę
posłuchaliśmy serduszka, odpowiedziała na wszystkie moje pytania i jest taka jakaś fajna
dostałam skierowanie do laryngologa bo juz 1,5 tyg mam zatykające sie ucho. Jestem umówiona na połówkowe na 2.08 a do lekarki na 11.07. Chwilowo rezygnuje z prywatnego prowadzenia ciazy bo czuje ze tej babce moge zaufać a kaske z wizyt wole odłożyć na wyprawkę
tylko na usg połówkowe sie wybiorę jeszcze prywatnie bo babka która robiła nam prenatalne bardzo nam do gustu przypadła i wybierzemy sie na nie jeszcze zanim mój J wyjedzie za granice do pracy, żeby juz był pewien czy córeczkę czy synka w brzuszku zostawia
Nel@, Nulka lubią tę wiadomość
-
Pochlonelam wlasnie nalesniki z dzemorem truskawkowym
mniam
Dzisiaj jakos mnie natchnela radoscw koncu jakis dzien z pozytywnym nastawieniem sie u mnie pojawil
Oby teraz tylko takie dni
Nie pamietam juz ktora z Was pisala o Bavarii 0,0%, ale zakupilam dzis i potwierdzam, ze bardzo dobrez kazdej strony ogladalam puszke i jest faktycznie cale 0%.
Fuksja bedzie dobrze, na pewnoa co sie dzialo ze krwawilas? Podali przyczyne ?
-
Miałam to samo wczoraj, ale aż wstydzę się o tym mówić ludziom
zawsze miałam problemy wydolnościowe i kondycyjne, jakieś arytmie, tachykardie, ale teraz to już masakra. A to przecież dopiero trzeci miesiąc... Poważnie zastanawiam się czy przeżyję poród SN.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 19:58
-
No i myślałam że po wizycie będę mogła się pochwalić Wam jakimś ładnym zdjęciem profilu bobasa, ale tym razem dostałam wydruk tylko poszczególnych pomiarów tj. główki, kości udowej, brzuszka i serduszka. Małe między nogami ma .... pepowinę póki co i nie chce się ujawnić
na szczęście jest zwawe i zdrowe
moje maleństwo kochane
milky way, zarębinka, Nulka, Nel@, RedLady, kalina123, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś tu zna niemiecki perfekt? Potrzebuję interpretacje tego obrazu tak jakoś z sensem, bo google translate to równie dobrze mogłyby na chiński przetłumaczyć... http://www.mdbk.de/sammlungen/detailseiten/hans-baldung-gen-grien/