Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way o matulu ale masz dorodny okaz w domu
mój 3 latek waży 12.5 kg
ale to jest wyjątkowa chudzina, krótkie spodenki kupuję mu w hm rozm. 4-6 miesięcy, jeansy na dziale dziewczęcym bo są szczuplejsze a dresy szyje mu moja koleżanka na wymiarmilky way, polkosia lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:milky way o matulu ale masz dorodny okaz w domu
mój 3 latek waży 12.5 kg
ale to jest wyjątkowa chudzina, krótkie spodenki kupuję mu w hm rozm. 4-6 miesięcy, jeansy na dziale dziewczęcym bo są szczuplejsze a dresy szyje mu moja koleżanka na wymiarmilky way lubi tę wiadomość
-
nulka to widzę że ten sam typ synów mamy
jak mnie wkurza że te wszystkie ciuchy są (zwłaszcza doły) są takie wielkie
jak widzę że wyrasta z kolejnych spodni, z długości to aż mnie trzęsie na myśl o zakupie nowych
z niemieckim niestety nie pomogęNulka lubi tę wiadomość
-
Milky, u nas 9 kg i dzisiaj skończone 8 miesięcy
Ale minimalnie z wagi spadła przez ostatnie 2 tygodnie i nie wiem czy to od zębów czy mniej mleka mam z powodu ciąży... Czy co...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A mnie dziś parę godzin brzuch bolał jak na okres, ale na szczęście teraz już prawie przeszło... najbardziej bolało w miejscu, w którym doktor wyczuł serce doplerem. Nie wiem czy się tak dzidzia wierci czy co
błagam, żeby te bóle już się skończyły, bo zawalu dostanę.
Niedługo chciałam się też wybrać na 1 dzień nad morze, bo mam blisko i zastanawiam się czy wskazane jest spożywanie tych smażonych ryb, co myślicie? Chyba sobie odpuszczę w tym roku.. -
barcia ja jadę w piątek na 10 dni i zamierzam jeść codziennie, już mi ślinka cieknie na myśl o dorszu, kargulenie i śledziu
do tego lody i gofry aaa umrę
w 1 ciąży między 15 a 19 tyg przytyłam 3kg, miałam tego nie powtórzyć teraz a tu akurat wyjazd się trafił w tym samym momenciebędę nadrabiać długimi spacerami i gonitwą za synem pędzącym na rowerku
Nel@, Barcia, polkosia lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:O jaaa, ale bezsensu... w forum I trymestr sa grudniowki. Dziwne tak, dwa tematy, nie lubia nas czy nie wiedza, ze jestesmy tutaj? Dziwne.
) No dziwnie ale jak nie chcą naszego super towarzystwa to nie
(nie chwala nas to chwalmy sie sami
)
guerretenshi, milky way lubią tę wiadomość
-
milky way no są, ja tam czasem podczytuję i coś skrobnę nawet
z tego co się zorientowałam to część dziewczyn zna się ze staraniowej, założyły tam sobie wątek a nowe jak dołączały to albo tam trafiły albo tutaj
jeszcze na jakimś wątku widziałam kilka grudniówekmilky way lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:milky way no są, ja tam czasem podczytuję i coś skrobnę nawet
z tego co się zorientowałam to część dziewczyn zna się ze staraniowej, założyły tam sobie wątek a nowe jak dołączały to albo tam trafiły albo tutaj
jeszcze na jakimś wątku widziałam kilka grudniówekpo kalendarzach kilka takich trafiłam
milky way lubi tę wiadomość
-
Ja też długo się na październikówkach nie udzielałam
Dopiero później zaczęłam regularnie pisać, a teraz znów tam nie zaglądam, bo podobno jestem awanturna
Także rozumiem całkowicie te dziewczyny. A te z drugiego wątku, to niech sobie tam będą, chociaż szkoda, że tak oddzielnie, ale teraz pewnie ciężko byłoby się połączyć, bo one się tam znają, my znamy tu etc.
Milky, no łatwo nie jest, a raczej lekkoStaram się jak najwięcej przytulać w łóżku i na kolanach i nie nosić zbyt długo.
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Barcia wrote:Po prostu czytalam artykuly na temat zanieczyszen Baltyku i ze ryby te nie sa wskazane dla kobiet w ciazy. I mam dylemat, bo ja uwielbiam swieze ryby
A to nawet o tym nie wiedzialamhehe. Ale mysle tak jak Polkosia, pewnie ze zjedz z jakiegos lepszego miejsca
Barcia lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane.
Wróciłam po weekendzie i byłam u lekarza.
Wszystko jest ok, dostałam skierowanie na USG- 22.06 i mam iść po skierowanie do endokrynologa z tą tarczycą. Powiedziała, że szyjka może nie jest bardzo twarda ale nie jest też bardzo miękka i mam się nie przejmować.
Detektor tętna wyciągnęła i słuchałyśmy serduszka, obkopywało głowice bardzo taka wiercipięta.No i przechodzimy do odstawienia duphastonu
Powiem wam, że trochę dzisiejszy wieczór mnie podłamał.. Jechaliśmy do m1 na zakupy i wyprzedzało nas jakiś dwóch chłopaczków, jechali szybko a pogoda była okropna.. Wpadł w poślizg i walnął w autobus.. Z samochodu zostały dwie połówki, dwie godziny przestaliśmy, żeby złożyć zeznania, okazało się, że jeden chłopak nie żyje.. Wstrząsnęło mną to strasznie, zwłaszcza, że to pierwsza taka sytuacja w moim życiu gdzie jestem świadkiem jakiegokolwiek wypadku, tym bardziej śmiertelnego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 23:00
Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Okciakowa o matko ... wspolczuje takich wrażeń ....
nigdy nie bylam swiadkiem wypadku ale moge sobie tylko wyobrazic jak sie czujesz...
dobrze ze u lekarza wszystko okja dopiero w czw. bede cos wiedziec.