Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mutsy jest boski!!! O mało go nie kupiłam, to był mój wybór numer 1. Niestety koleżanka mnie namówiła na ten złom Bugaboo... Gdybym miała wybierać jeszcze raz to tylko Mutsy
W Next internetowym niestety wyprzedaży nie ma, ale ja robiłam tak, że na 62-68-74 kupowałam dosłownie jeden 3-pak śpiochów i 1 wielopak bodziaków i wystarczało mi to zupełnie. Na 56 nie opłaca się, bo dziecko ciągle ulewa i i tak trzeba przebierać, a potem jest już lepiejTeraz mamy 80 i zakładam od święta, bo przy rozszerzaniu diety jest masakra
Po domu najgorsze łachy zakładam małej, bo i tak zaraz będzie uświnione
guerretenshi, milky way, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny.
Lady , czemu tak szybko polowkowe ?
Wizytujacym powodzenia :*
Kupiłam wczoraj książkę "w Paryżu dzieci nie grymaszą" i mnie zabrała. Wczoraj cały wieczór. Dziś od 7:30 do 9, po czym Padłam jeszcze na godzinę. Ide zrobić kawę i czytam dalej. Jestem pod wrażeniem jak dobrze jest napisana. Ogólnie mam nadzieje ze do porodu nadrobie wszystkie zaległe lektury z tych lat głupoty. A jestem zła na siebie ze przestałam czytać. Ale dzięki temu szybciej mi minie czas oczekiwania na babla
Zrobię dziś porządki w ubraniach które już mam (strzele wam fotkę :p) zeby wiedzieć czego jeszcze potrzebuje
Miłego dnia i dużo uśmiechu :*!milky way, Szczęśliwa Mamusia, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
Polkosia heheh, ja tez mam ciuchy po domu, a nawet mamy dwie pary takich spodenek, gdzie naszylam łaty bo byly dziury- bo maly wylazi na taras i szura na kolanach po gresie
)) wszystko uprosiaczkowane i wydarte, bez sensu cos ladnego zakladac
polkosia lubi tę wiadomość
-
Baranosia-a używki na allegro/olx nie wchodzą w grę?
I tak jak pisze polkosia- nie trzeba kupować dużo. Prawda jest taka, że komplecik PINOKIO śpiochy +kaftanik też kosztuje ok 40-50zł więc za jakość trzeba zapłacić.
Wózek ekstra, nawet przystępny cenowo. My musimy się rozejrzeć za jakimś , bo bebetto luca się nie sprawdził-tzn. wszystko z nim ok, ale jak ktoś ma 150cm wzrostu i krótkie nogi- jak ktoś ma 175 i 185 jak my, to nie dało rady- kopaliśmy ciągle nogami w ten pałąk między kołami. Musieliśmy prowadzić wózek idąc z boku:) -
Cześć dziewczyny,
dość dawno nic nie pisałam, ale cały czas Was podczytywałam
Zamknęłam się trochę w sobie po wynikach USG genetyczne, gdzie NT mojego maluszka wyniosło 3,4 przy CRL 6,26...
Dziś odebrałam wyniki PAPPA i wyliczone indywidualne ryzyko na podstawie krwi, USG i innych parametrów, i oto co otrzymałam:
T21 - podst. 1:617 -> skoryg. 1:5984
T18 - 1:1497 -> 1:8240
T13 - 1:4698 -> 1:20000
jak sądzicie, czy mogę w końcu trochę odetchnąć? Lekarz powiedział, że trzeba obserwować serduszko, bo ta NT jest jednak powiększona, ale powiedział, że mam się nie martwić i amniopunkcji nie trzeba teraz robić...Nawet na wypisie mam informację, że brak wskazań do badania inwazyjnego...
Pozdrawiam serdecznie!milky way, Kaczorek, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Okciakowa, Chamomilla, Izieth, katek88, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Ja myślę że i tak mamy ułatwioną sprawę bo dzieci urodzą się w zimie wiec chyba odpada milion ubranek.
Ja obstawiam że pajace przydadzą się najbardziej i na to jak przyjdzie czas będę polować3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyu mnie problemu z ubrankami nie ma bo mamy sporo po dzieciach rodzeństwa a poza tym siostra urodzila w zeszłym tygodniu, moje będzie pol roku młodsze wiec wszystko od niej dostane, dokupię tylko najpotrzebniejsze rzeczy, cos pewnie bardziej zimowego
-
guerrethensi - czy szybko, chyba normalnie, dzis mam 16+0 wiec za 4 tyg bedzie 20+0 wiec chyba idealnie. ja tez jestem zielona co do wyprawki, u mnie i u meza to pierwsze dziecko w rodzinie więc muszę wszystko kupic, ale juz pomału sie rozgladam i ogladam te slicznosci
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Ja pewnie też i mam plan kupować najpotrzebniejsze minimum.
Mam małe mieszkanie nie chce bubli.
Dziewczyny możecie pisać co się u Was w ogóle nie sprawdziło i czego nie kupować?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja dostałam już listę wyprawkową, całe szczęście.
Lady, przypomniałaś mi właśnie, że muszę się zapisać na połówkowe
Dziewczyny.. przepraszam za głupie pytanie.. ale połówkowe to są po prostu drugie prenatalne?
Trzymam kciuki za wizyty.
Szczęśliwa, zachowała się nie w porządku, zwłaszcza, że to Twoja siostra.
U mnie pewnie będzie chłopak bo już drugi raz śniła mi się dziewczynka xD
No przeżycia okropne, trochę nie mogę o tym zapomnieć, cały czas myślę, czy kierowca chociaż przeżył..Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość