Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Kurczę. Znacie sie na wózkach jak faceci na samochodach. Zazdroszczę. Przede mną dopiero wyprawa do hurtowni zeby ogarnąć co jak i dlaczego.
po prostu oglądając wózki pare mi się spodobalo, ale jak wyglądają na zywo i czy są sprawne technicznie to nie wiem
tak więc nie jesteś sama
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja to już od jakiegoś czasu fascynuje się wózkami.
Przy wyborze trzeba kierować się tym co dla nas istotne.
Czy chcemy lekki kompaktowy wózek czy raczej większy stabilniejszy, czy z amortyzacją czy pompowanymi kołami co przekłada się na wagę.
Czy będziemy go wnosić na piętro, czy się zmieści do bagażnika.
Po jakich nawierzchniach będziemy jeździć
Ważne jest też to jakie ma dodatki.
Niektóre drogie wózki są zupełnie "łyse" i drugie tyle kosztują gadżety.
NO to jest jak z kupowaniem auta każdemu wg potrzeb3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja też głównie kwaśne od słodkiego mnie odrzuciło chociaż kocham słodycze.
Ja jeszcze nie znam płci, zobaczymy3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Ja też głównie kwaśne od słodkiego mnie odrzuciło chociaż kocham słodycze.
Ja jeszcze nie znam płci, zobaczymy
Ale kalendarz chiński pokazywał chłopaka i trafiłSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Część ja już po wizycie
co ja mam za dziecko taka joga że szok hihihi , waży ponad 300g
)) a co najśmieszniejsze? Tym razem baba
palma, cudek2, Werix, polkosia, emilkazozz, RedLady, Chamomilla, Nulka, Okciakowa, guerretenshi, Izieth lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka, gratulacje córuni
Ja też po wizycie, w końcu nie wytrzymałam i prywatnie poszłam, mimo że za tydzien mam połówkowe. Szyjka 5,5 cm, powiedział ze to bardzo dobrze. Łożysko na przedniej ścianie macicy, co utrudnia odczuwanie ruchów. No i potwierdziło się info z badania genetycznego: będzie synuś
Jedna rzecz trochę mnie niepokoi, mianowicie dziecko jest dość spore jak na swój wiek ciążowy. Wg OM to jest 17+5 - co ważne, owulacja była potwierdzona monitoringiem i ten wiek się w miarę zgadza, natomiast na obu ostatnich usg dziecko jest większe. Dziś na podstawie obwodów wyliczyl 19 tydzień. I 290 gram!
U mojego męża w rodzinie zawsze rodziły się duże dzieci, no i jest to chłopak, więc mam nadzieję że to dlatego... Chyba lepiej w tę stronę, co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 17:42
Nulka lubi tę wiadomość