Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój synek też był na usg zawsze większy o około 2 tygodnie - no i urodził się 62 cm, więc po prostu duży dzidziuś będzie, więc czym tu się martwić, przystojny chłopak będzie, mój ma teraz 2 metry
Krakuska, milky way, cudek2, michaela lubią tę wiadomość
-
Krakuska mi dziś doktor też powiedział że ma długie ręce i nogi ale spojrzał na mnie i powiedział że w sumie ma za kin mieć takie długie i też jest dziecko starsze przez te wymiary
Krakuska lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Nie wiadomo jaki rozmiar kupić na takiego większego bobasa
juz bym chciała niedługo cos kupic, widziałam takie śliczne niemowlęce ubranko w Tesco, chyba z łosiem i sówką. W przyszłym tygodniu chyba sie skuszę...
-
Krakuska wrote:Basia, dałaś radę siłami natury?
-
Basia, na szczęście już w większości szpitali nie praktykuje sie "wyciskania"
A ja dziś dziewczyny umieram, jeszcze nic nie jadlam - wypiłam dwie puszki coli i krople żołądkowe. Jest mi niedobrze i ogólnie jestem dziś słaba. Wczoraj przed snem najadłam się malin - myślę, że to od tego. -
A ja mimo to uzylam sporo na rozmiar 56 ciuszkow. Dosc dlugo chodzil...no tzn myslalam ze w 2 tyg.beda za male a chyba ze dwa miesiace w nich chodzil, bo on taki dlugi ale chudziutki.
Tak jak juz wiedzialam, ze chlopaczysko długie to kupowalam od rozm 62, ale co ...jak w 62 to on sie poprostu topił -
nick nieaktualny
-
Właśnie zeżarłam całe pudełko agrestu boszzzz jakie to dobre i kwaśne
cudek2 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Sylwia ja za dwa. Damy rade
Pierworodny był drobny więc myślę że to też będzieMoja znajoma tez po spojrzeniu na mnie orzekla że dziewczynka. Twierdzi że sie nie myli. Zobaczymy
-
właśnie przyszedł wyczekiwany "uspokajacz mam" czyli detektor tętna.
ależ się cieszę, że kupiłam, kilkanaście sekund słuchania kochanego serduszka i ile stresu mniej, mogę czekać do wizytybaranosia, Krakuska, milky way, cudek2, Dotty84, emilkazozz lubią tę wiadomość