Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój synek też był na usg zawsze większy o około 2 tygodnie - no i urodził się 62 cm, więc po prostu duży dzidziuś będzie, więc czym tu się martwić, przystojny chłopak będzie, mój ma teraz 2 metry
Krakuska, milky way, cudek2, michaela lubią tę wiadomość

-
Krakuska mi dziś doktor też powiedział że ma długie ręce i nogi ale spojrzał na mnie i powiedział że w sumie ma za kin mieć takie długie i też jest dziecko starsze przez te wymiary
Krakuska lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...

-
Nie wiadomo jaki rozmiar kupić na takiego większego bobasa
juz bym chciała niedługo cos kupic, widziałam takie śliczne niemowlęce ubranko w Tesco, chyba z łosiem i sówką. W przyszłym tygodniu chyba sie skuszę...
-
dałam radę, prawie, bo na końcu położna go "wyciskała" i kość ogonowa mi pękła, ale cesarka mnie ominęła, chociaż z pękniętą kością ogonową nie mogłam normalnie siedzieć przez dwa miesiące - więc pewnie po cesarce byłabym dużo szybciej sprawnaKrakuska wrote:Basia, dałaś radę siłami natury?

-
Basia, na szczęście już w większości szpitali nie praktykuje sie "wyciskania"
A ja dziś dziewczyny umieram, jeszcze nic nie jadlam - wypiłam dwie puszki coli i krople żołądkowe. Jest mi niedobrze i ogólnie jestem dziś słaba. Wczoraj przed snem najadłam się malin - myślę, że to od tego. -
A ja mimo to uzylam sporo na rozmiar 56 ciuszkow. Dosc dlugo chodzil...no tzn myslalam ze w 2 tyg.beda za male a chyba ze dwa miesiace w nich chodzil, bo on taki dlugi ale chudziutki.
Tak jak juz wiedzialam, ze chlopaczysko długie to kupowalam od rozm 62, ale co ...jak w 62 to on sie poprostu topił
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zeżarłam całe pudełko agrestu boszzzz jakie to dobre i kwaśne
cudek2 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno

-
Sylwia ja za dwa. Damy rade

Pierworodny był drobny więc myślę że to też będzie
Moja znajoma tez po spojrzeniu na mnie orzekla że dziewczynka. Twierdzi że sie nie myli. Zobaczymy
-
właśnie przyszedł wyczekiwany "uspokajacz mam" czyli detektor tętna.
ależ się cieszę, że kupiłam, kilkanaście sekund słuchania kochanego serduszka i ile stresu mniej, mogę czekać do wizyty
baranosia, Krakuska, milky way, cudek2, Dotty84, emilkazozz lubią tę wiadomość