Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
chicco Urban plus jest bardzo słaby. Moja siostra go miała. Nie radzi sobie nawet z nierównym chodnikiem, krawężnikami, równiutko przyciętym trawnikiem. Fajny jest jak jedziesz po gładkiej jak stół powierzchni. Moja siostra nie zostawia go sobie na drugie dziecko bo strasznie sie z nim męczyła. Ja pewnie zdecyduje sie na maxi cosi mura ale to pod warunkiem, ze nie uda mi sie dorwać mojego wymarzonego iCandy.
Napolowkowe wybieram sie w piątek. to będzie chyba 20+ 3. Ale kolejne będę miałaby NFZ 2.08 czyli jakoś w 24 tygodniu wiec powinno być ok. Zaszłam wczoraj przez was do smyka. Piękne rzeczy tam maja. Pewnie w piątek wybiore sie na zakupy
Cudek trzymam kciuki -
Melduję sie wczoraj po polowkowym, 100% zdrowy chlopak, 320g
baranosia, Koska 88, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, kalina123, polkosia, milky way, Nulka, cudek2, cati, Dotty84, Kokardka44, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Ja to się obawiam cały czas że z Piotrka zrobi się Zuzanna . Mi to roznicy nie robi,bo kocham to malenstwo. Ale wiem ze Damian będzie trochę zawiedziony. Od początku dopinguje żeby był chłopak. Jeszcze tydzien.
Dziś się zmotywuje i zrobie łazanki z kapustąale wciąż nie udało mi się iść do UP. Jutro dam radę ! Muszę :p
Miłego dnia. I cudek dawaj od razu znać co i jakSzczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
A moim zdaniem te wszystkie wozki 3w1 nie sa dla kobiet tylko dla jakichs siłaczy, bo ja np maxi cosi gondole razem ze stelazem nie moglam lekko uniesc a co dopiero jak ktos musi wniesc na pietro. Juz wole zeby ciezej jezdzil na nierownych powierzchnoach niz zebym nie byla w stanie wniesc di tramwaju, wiec dlatego wybieram chicco. Nie jezdze samochodem a chce sobie czasem sama pojechac do centrum handlowego z wozkiem bez meza a z ciezkim wozkiem to dla mnie niemozliwe.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9fb714c3abc.jpg
Witam wszystkie ciociepo dzisiejszym usg jestem zdrowym mezczyzna
cale 307g
idealny kandytat na meza dla Waszych malych dziewczynek
Dawno mnie nie bylo bo sie urlopowalam, ale juz nadrabiam zaleglosci. Trzymam kciuki za wizytujacw i gratuluje dobrych wynikowkwiatuszek12345, kalina123, milky way, guerretenshi, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, palma, Werix, cudek2, Martusiazabka, emilkazozz, Nika , RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:Wow sporo
to na wysokości pępka?
Ja rano na wysokości pępka mam ok 84/85 a wieczorem 88/89
Wagowo cały czas 5kg już od 3 tyg
Mama nie widziała mnie 3dni i jak mnie zobaczyła to mówiła że w ostatnich dniach strasznie mnie wybiło