Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
RedLady wrote:w którym tygodniu robicie usg połówkowe? Kurcze zadzwoniłam, żeby się umówić i jedyny wolny termin był za 4 tygodnie a to będzie u mnie równo 22 tydzień skończony. I się tak zastanawiam czy trochę nie za późno...
Ja na swoim polowkowym tez bede miala 22 tydzien skonczony. Przy rejestrowaniy pytali w ktorym obecnie bylam tygodniu i to obliczali -
Madziula87 wrote:Guerretenshi mi lekarz na wyzbycie się bakterii dość licznych w moczu i ogólnie na układ moczowy przepisał mi Furoxin na bazie żurawiny i pokrzywy.
-
Może zwykły, ziołowy Urosept? A z naturalnych sposobów, to szklanka z soku z cytryny przez 2-3 dni i jesteś jak nowa
Bakterie w moczu nie lubią kwasu, a lubią cukier. Jak jesz słodycze, to odstaw też na kilka dni.
Sylwia, trzymamyMartusiazabka, guerretenshi, katek88, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
guerretenshi wrote:ulotka mowi "Nie jest wskazane przyjmowanie preparatuNa w czasie ciąży oraz w okresie karmienia piersią. "
Na mojej jest napisane "Kobiety w ciąży przed zastosowaniem preparatu powinny skonsultować się z lekarzem". Myślę,że lekarz wie co robi. Ale może faktycznie bez porady nie brać. -
Kalina123 tak- sa adaptery do maxi cosi. Wpina je sie w stelaz i kladzie na to fotelik.
Wlasnie mi sie przypomnialo ile roboty z tymi gondolami stelazami i innymi gadzetami, no ale co zrobic... chyba kazdy wozek z gondolą albo wiekszosc, jest taka ... -
polkosia wrote:Może zwykły, ziołowy Urosept? A z naturalnych sposobów, to szklanka z soku z cytryny przez 2-3 dni i jesteś jak nowa
Bakterie w moczu nie lubią kwasu, a lubią cukier. Jak jesz słodycze, to odstaw też na kilka dni.
Sylwia, trzymamy
Dziękuję za radęczas spac. Młody fika. A Damian wciąż nie czuję
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
milky way wrote:Kalina123 tak- sa adaptery do maxi cosi. Wpina je sie w stelaz i kladzie na to fotelik.
Wlasnie mi sie przypomnialo ile roboty z tymi gondolami stelazami i innymi gadzetami, no ale co zrobic... chyba kazdy wozek z gondolą albo wiekszosc, jest taka ...
To chyba nie do mnie -
Ja się właśnie zinhalowałam, wzięłam swoje leki i idę zaraz spać ale gardło mnie drapie masakrycznie i ten kaszel...
W poprzedniej ciąży tylko raz byłam chora a to przecież był sezon zimowy a teraz co chwilę jakieś kilkudniowe osłabienia, do dupy
Wow ale u nas burza i ulewa -
Witam w piątym miesiącu! Od kilku dni Helenka już co jakiś czas skrobie mnie w dole brzuszka - na zewnątrz jeszcze nic nie czuć.
Niestety coraz bardziej dokucza mi rwa kulszowazupełnie mi blokuje prawą stronę, od pośladka po kostkę...W pierwszej ciąży miałam to samo...po ciąży nie zabrałam się za siebie i teraz mam
Kciuki za wszystkie połówkowe!!!
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
My poprzedni wózek mieliśmy 3w1 i uważam, że to nie ma sensu jak się prowadzi taki tryb życia jak my prowadzimy, czyli częste dłuższe i krótsze podróże autem.
O ile gondola - ok, 6 miesiący można się przemęczyć wrzucając ciężką gondolę i potem ciężki stelaż do bagażnika, to tak później korzystanie ze spacerówki na tym stelażu było już zbyt męczące...Niestety waga robi swoje...do tego to ciągłe rozkładanie i składanie...Praktycznie wogóle nie korzystaliśmy ze spacerówki z kompletu, zakupiliśmy dodatkowo Baby joggera i ta spacerówka sprawdziła się super - lekka, świetnie się składa!
Jedyny problem w tym, że nie można kupić samej gondoli na stelażu (no chyba, że z tych "fą fą" za 4000 PLN za samą gondolę)...
Teraz rozważamy zakup własnie spacerówki Baby Jogger albo Britax i do nich dokupić na kilka miesięcy gondolę...
milky way, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:My poprzedni wózek mieliśmy 3w1 i uważam, że to nie ma sensu jak się prowadzi taki tryb życia jak my prowadzimy, czyli częste dłuższe i krótsze podróże autem.
O ile gondola - ok, 6 miesiący można się przemęczyć wrzucając ciężką gondolę i potem ciężki stelaż do bagażnika, to tak później korzystanie ze spacerówki na tym stelażu było już zbyt męczące...Niestety waga robi swoje...do tego to ciągłe rozkładanie i składanie...Praktycznie wogóle nie korzystaliśmy ze spacerówki z kompletu, zakupiliśmy dodatkowo Baby joggera i ta spacerówka sprawdziła się super - lekka, świetnie się składa!
Jedyny problem w tym, że nie można kupić samej gondoli na stelażu (no chyba, że z tych "fą fą" za 4000 PLN za samą gondolę)...
Teraz rozważamy zakup własnie spacerówki Baby Jogger albo Britax i do nich dokupić na kilka miesięcy gondolę...
można kupić samą gondole, oglądałam ostatnio w sklepie-jak sobie przypomnę jakiej firmy to powiem- koszt między 700 a 800zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 08:15