Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way wrote:Jezeli chodzi o Jedo Fyn...
Calosc wykonana jest moim zdaniem bardzo porzadnie, teraz bedzie jezdzic w nim trzecie dziecko.
Skladanie- rozkladanie: no system jakich wiele- dwa przyciski pod gondolką, wciskamy je w dół i wysuwamy gondole. Calosc lekka nie iest no ale ogolnie te wszystkie wozki swoje ważą.
Gondola jest duza, wygodna, mozna podniesc plecki i glowke troche (to chyba jak juz dziecko wiwksze...ja nie uzylam).
W zestawie moskitiera i folia przeciwdeszczowa. Budka duza. Calosc sciaga sie do prania.
Spacerowka... ja krotko jezdzilam ze spacerowa, bo mi sie nie chcialo rozkladac stelaza od siedziska i wkladac docauta a czesto jezdze ale spacerowka jest fajna bo soe rozklada na plasko a to moim zdaniem wazne. Pasy jak pasy.
Stelaz latwo skladany.
Kola pompowane, duze skretne, super sobie radza po kazdym terenie, sprawdzone bardzo dokladnie- od drozek lesnych do nierownych rozwalonych plyt chodnikowych. Hamulec okej, jak to hamulec. Kola mozna ustawic do jazdy prosto albo zeby skrecaly.
Wykonanie calosci bardzo porzadne. Kosz na zakupy calkiem duzy.
Ja spacerowke i tak kupilam mala, bo mam maly bagaznik a poza tym wkuezalo mnie to zapinanie wypinanie.milky way lubi tę wiadomość
-
Z tego co wiem są adaptery do maxi cosi trzeba dokupić.
milky way lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
polkosia wrote:Kalina, moja niestety nie zaśnie "pogięta"
Tylko na płasko, jak na łóżku.
No to rzeczywiście problemmoja "chrześnica" zasypiała zawsze na brzuchu więc dla niej też kubełek by się nie sprawdził
Mój syn spał i po 2h, zasypiał po przejściu 100 metrówpolkosia lubi tę wiadomość
-
Ja zapisałam się na 5.08 to będzie dokładnie 20 tydz.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Byłam u lekarza, dostałam zwolnienie do piątku, bo bez konkretnych leków to jedynym wyjściem jest to wyleżeć
Z tym będzie ciężko bo mam w tym tygodniu syna na stanie żeby przed poniedziałkowym zabiegiem już nic nie złapał więc kiepski to odpoczynek no ale w tym momencie to on dla mnie ważniejszy niż moja wygoda -
Ja połówkowe mam 18+6 ale prywatne, bo później urlop- a te na NFZ będę miała najwcześniej w 22 tygodniu, chociaż jak już pisałam, lekarz mój nie przywiązuje do tego uwagi. Uważam, że czym później tym lepiej, ale niestety tak mi wypadło i muszę się z tym pogodzić. Według OM to będzie już 20+4
-
20+5, jeszcze tydzien
wozek wybrany - zestaw tako dalga.
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-klasyczne/3w1-z-fotelikiem/p/tako-2016-dalga-classic-3w1-wozek-gleboko-spacerowy-fotelik-samochodowy-torba-pielegnacyjna-gratis-5853.php
w stanie prawie ze idealnym za tysiaka kupie.
co bierzecie na pecherz? nie chce isc po antybiotyk, a czuje ze jakas infekcja chce mnie dopasc. -
nick nieaktualnyJa będę miała 19+2 tc mam nadzieję że się uda
Dziewczyny proszę o mocne kciuki. Jutro mam obronę magistra, już jestem przerażonauczyłam się dużo, prezentację też umiem na blachę ale boję się że stres mnie zje
guerretenshi, baranosia, kalina123, milky way, palma, emilkazozz, Werix, Izieth lubią tę wiadomość