Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jutro mam wizytę u gin i dzisiaj robiłam morfologie i mocz i wyszły mi leukocuty 10 -15 i trochę się martwię bo zawsze mocz miałam wporzadku
może któraś tez tak miała i mnie pocieszy ze to nie groźna infekcja
bo do jutra nie wytrzymam , martwię się .
-
Gratulacje Sylwia
)
Ja po połówkowych, w sumie wszystko dobrze, maluszek waży ok 311 gram. Masę rzeczy badała, samo serce z 15 minut i wszystko wygląda ładnie. Heh, mały się nie chciał dobrze ułożyć do badania serca, i kazała mi spacerować przez 30 minutMamy filmik, ech, najbardziej mnie rozczula widok paluszków w rączkach i stópkach
polkosia, cudek2, Szczęśliwa Mamusia, RedLady, Werix, Martusiazabka, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ja sie zawsze przejmuje czy bede miala mocz przed wizyta bo w ciazy podobno to normalne ze ma sie z tym problem.Na poczatku mialam antybiotyk przez to ale zle na mnie dzialal. Teraz mam nadzieje ze bakterie znow bede miec tylko nieliczne a nie pojedyncze.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b5623865eb.jpg
Przedstawiam Wam Boryska - ZDROWY CHŁOPCZYK
Dziękuję!Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Polarisa90, RedLady, kalina123, Nel@, polkosia, AniaKami, Werix, Julia--natalia, Martusiazabka, Izieth, Kokardka44, baranosia, guerretenshi, Chamomilla, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Borysek, fajne imię!
) mój Mieszko wyglądał dziś dość podobnie
) dziewczyny, jak macie opcję, proście o nagrywanie, ja jestem zachwycona filmikiem (choć dla osób postronnych to pewnie pół godziny nudy).
Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nic mnie nie piecze, rano jak oddaje mocz to boli mnie podbrzusze ale myślę że to od ilości moczu w pęcherzu bo w pierwszej ciąży tez tak miałam a żadnej infekcji nie miałam.
Dzięki za odpowiedźjutro się dowiem co i jak
i mam nadzieje ze poznam płeć
-
My juz szacunkowo znamy płeć, prawdopodobnie chłopczyk imię tez mamy wybrane
Oskarek
W badaniu moczu rownież miałam wykryte bakterie na początku ciąży co prawda, ale pomogło mi na to wypijanie litrów wody z sokiem żurawinowym, po miesiącu czasu przy kolejnych badaniach nie było śladuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ale jak to? Jak otwierasz płytę na kompie co się pokazuje? U mnie trzeba było trochę poczekać zanim zaczął ja czytać, a potem pokazują sie pliki "VOB". Jak dalej nie bedzie działać to moze spróbuj na innym PC...
-
Sylwia, gratuluję pani magister
Gratulacje dla wszystkich, które już są po połówkowychJa dopiero 3.08. Cudek, cudny mężczyzna Ci się szykuje
A z tą płytą, to może plik ma jakiś dziwny format i brakuje kodeków?cudek2 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)