Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Nulka jak cudownie będzie parka
U mnie od rana pada chyba pogoda daje mi do zrozumienia weź się za ogarnianie domu" a dzisiaj w nocy mi się śniło, że lekarz orzekł 100% dziewczynkę
baranosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja to mam jednak cudowną rodzinkę
Wczoraj ciocia zadzwoniła że czereśnie są dojrzałe i żebym wpadła z mamą (mąż na szkoleniu).
Zrobili grilla i bardzo posmakował mi u nich chleb razowy ale można go kupić tylko na ryneczku i trzeba stać w kolejce przed otwarciem piekarni, bo przywożą go tylko kilka sztuk. Wychodzę rano po bułki i co widzę na szafce przed drzwiami? Wujek kupił mi i przywiózł chlebpolkosia, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Baranosia super
ale to miłe
Nulka i isia gratuluję córeczekpo cichu zazdroszczę
Ja miałam w nocy kilka pobudek, bo lał przez kilka godz taki deszcz że takiego to nie pamiętam, aż chwilę postałam w oknie, ściana wody
Mam dziś w planach robienie pierogów z jagodami - pierwszy raz w życiuzobaczymy co mi z tego wyjdzie zwłaszcza że mam 3 latka bardzo chętnego do pomocy w kulinarnych sprawach a ja raczej do gotowania to mam 2 lewe ręce
Nulka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
witam Was;) gratuluję dziewczynki Nulka:D
Trzymam kciuki za wizytujace;)
Ja dzis się obijam caly dzien, nie mam na nic ochoty.. Mala z rana mnie obudziła. Nie moge sie przestawić ze ona juz tak kopie;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:23
Polarisa90, Nulka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
No wiec prawdopodobnie będzie chłopiec i dziewczynka
tak się ciesze będę miała parke
Szczęśliwa Mamusia, baranosia, Isia86, palma, kalina123, cudek2, sylwia92, polkosia, Nulka, zarębinka, Werix, Martusiazabka, guerretenshi, Nel@, RedLady, Izieth, makalotia lubią tę wiadomość
-
cudek2 wrote:A co do mojego filmiku- przerwało im nagranie w trakcie. Trzymają 1 dobę- babeczki sprawdzily i faktycznie jest 4 sek z 15 min.... buuuu
a coś w ramach rekompensaty się należy?
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Polarisa ale cudownie
Jako że nie miałyśmy z mama pomysłu na obiad Maciej zarządził na dzisiaj naleśnikiPolarisa90 lubi tę wiadomość