Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam powiem, że mogłabym czuć te ruchy nawet i cały dzień, takie to fajne
w nocy na szczęście raczej mam spokój, ale to naprawdę super uczucie. Zwlaszcza, że najmocniej czuję je jak sobie rękę przyłożę. W sumie to dość zabawne, brzucha praktycznie nie widać a ruchy są
-
Hej dziewczyny. apropo listy to mnie brakuje
Pewnie dlatego że więcej was czytam niż pisze
Tydzień temu byłam u mojego gina i po wizycie ciągle mnie swędziało, poszłam do apteki i dostałam maść przeciw grzybiczą... od paru dni stosuje ale jakoś wielkiej poprawy nie ma. a dziś w ustach rany zaczęły mi się robić. więc poleciałam do apteki po jakąś maść na to a pani mi mówi że to przez tą grzybice co po lekarzu mam... no i musze się jutro na oddział zgłosić do mojego lekarza żeby na to zerknął i coś mi przepisał... -
baranosia wrote:U mnie ruchów dalej brak
U mnie też nic konkretnego się nie dziejecoś tam niby poczuje ale jakieś to takie nijakie
jedynie jak długo posiedzę zgięta to jakby coś mnie rozpychało w podbrzuszu ale to z raz dziennie
przejrzałam 2 razy opis usg prenatalnego, myślałam że może znajdę tam coś o łożysku na przedniej ścianie ale ani słowa -
dopiero zauważyłam że można.
Ale wpisując u siebie przypadkiem wykasowałam jakieś dane krakuski (na temat ostatnich pomiarów maluszka...)
Tak to jest jak taka niekomputerowa osoba jak ja się za coś bierze...
Mam termin na 10 grudnia, więc wpisałam się przy dziewczynach z tego terminu.
teraz nr z listy się nie zgadzają, chyba musze poprawić je u wszystkich, nie?? -
Perl wrote:dopiero zauważyłam że można.
Ale wpisując u siebie przypadkiem wykasowałam jakieś dane krakuski (na temat ostatnich pomiarów maluszka...)
Tak to jest jak taka niekomputerowa osoba jak ja się za coś bierze...
Mam termin na 10 grudnia, więc wpisałam się przy dziewczynach z tego terminu.
teraz nr z listy się nie zgadzają, chyba musze poprawić je u wszystkich, nie??
Hehe, nic nie szkodzi, uzupełnię sobie w najbliższym czasie. Zresztą i tak były już mocno nieaktualne -
baranosia wrote:U mnie ruchów dalej brak
U mnie tak samoi nie zapowiada się, żebym w ogóle miała je szybko poczuć, kompletnie nic nie czuję. W dodatku łożysko na przedniej ścianie. Coś czuję, że jeszcze ze trzy tygodnie przynajmniej.
-
nick nieaktualny
-
Nie robiłam noworodkowej,bo jakoś się balam jechać z takim 2 tyg maluszkiem gdzieś do studia, a inna babeczka brała 499 zł za 20 ujęć + 160 zł za dojazd do domu klienta. Trochę to dla mnie dużo było. W końcu trafiłam na super firmę(znajoma była i dała namiar)- polecam naprawdę z czystym sumieniem i pojechaliśmy jak Szymon miał 10 mies. Zrobiliśmy sesje świąteczna, rodzinna i 6 różnych innych stylizacji (z samolotem, na skuterku itd.) Zdjęcia genialne. Czas oczekiwania 2 tyg. Dostaliśmy 75 zdjęć na płytce w cenie uwaga 190 zł. A mega profesjonalne. Zrobiłam kartki swiateczne z nimi, a dziadki dostali kalendarz na 2016
Właśnie dziś dzwoniłam do niej zaklepać termin grudniowy,bo potem full chętnych:) umówiłam się na sesję noworodkowo-swiąteczno -rodzinna:) cena ta sama
Polecam zatem dziewczynom że Śląska Anma studio Tychy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 17:53
Izieth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jakoś mieszane uczucia
Zdjęcia fajne, pamiątka super ale jak sobie pomyślę że to kilkudniowe dziecko jest tak przebierane, układane to żal mi się go robi
Ja mam koleżankę co robi takie zdjęcia, mamy rodzinną sesję jesienną, syn ma wielkanocną ale to już był starszy
Teraz w sierpniu planujemy rodzinną w plenerze, nie typowo ciążową bo takich typowo ciążowych z gołymi brzuchami to nie lubię
Jeśli ktoś nie ma sam smykałki do zdjęć to na pewno takie profesjonalne foty co jakiś czas są super pamiątką -
A ja na chrzciny dla chrześniaka kupiłam sesję rodzinną za 80zł. Babka twierdzi że fotografia to jej pasja a nie sposób na życie. Ma mnóstwo ozdób, gadżetów, stylizacji na każdą okazję.
Sama planuję zrobić u niej sesję brzuszkową i potem noworodkowąorzelka3000, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Hello. Witam po ogromnej przerwie. Niestety u mnie tak szybko wszystko sie dzieje, ze nie mam czasu na forum. Melduje wiec tylko szybko ze u nas wszystko w porzadku. Ruchow nadal nie czuje (dziwne, bo to przeciez juz moja 3cia ciaza), brzuch znikomy, ale czuje sie dobrze, Malenstwo zdrowe, a to najwazniejsze..
Ciesze sie tez ze u Was szczesliwieWidze ze coraz wiecej dziewczyn wie juz na kogo czeka
u nas to nadal niespodzianka. Kolejne badanie mam w pierwszym tygodniu sierpnia, pozniej jeszcze polowkowe w szpitalu.
Jesli chodzi o sesje to marzy mi sie taka rodzina, ale nie koniecznie noworodkowa, zal mi troche tych spiacych maluszkow, choc wiem ze nikt im przeciez krzywdy nie robi
Jak bede wieczorem przy komputerze rzuce okiem na liste, postaram sie uzupelnic co bede mogla. W moim telefonie nie da sie jej normalnie otworzyc.
Buziaki mamusie!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa...