Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam nie robić, ale koleżanka poleciła mi świetną dziewczynę, która przyjechała z całym majdanem do mnie do domu i zrobiła w 2h (Klementysia kapitalnie przespała) cudowne zdjęcia
Wyszło nas też jakoś 400 czy 500 zł z dojazdem, już dokładnie nie pamiętam. Takie dzieciaczki to i tak tylko śpią, to żadna męka
Chociaż wcześniej myślałam w tych samych kategoriach.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4607132f3fe7.jpgKushina, Isia86, Krakuska, milky way, sylwia92, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz, Izieth, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ostatnio na fb krążyło takie fajne porównanie dziecięcych zdjęć z sesji
Zaraz poszukam
Mam
http://www.boredpanda.com/baby-photoshoot-expectations-vs-reality-pinterest-fails/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 19:46
milky way, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kushina wrote:Jakiś czas temu zarejestrowałam się na stronie Bebiprogram i dzisiaj dostałam pakiet powitalny, w którym był prezent dla dzidzusia - taka zabawka-kocyk do miętoszenia. Polecam:)
I fajna teczka na badania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 20:31
-
JAk to dobrze ze ja sama cykam fotki
i moje drugie bobo bedzie dla mnie znow wymarzonym modelem
dzis moj Kuba mial szczepienia na roczek ciekawe jak bedzie je znosił oby znow sie nie rozchorował jak ostatnio.
witam sie w 17 tyg. 1,5kg na + .
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zarejestrowalam z miesiac temu i nadal nic nie dostalam od nich:(
W piatek polowkowe, juz nie moge sie doczekac. A dzisiaj maluch mnie tak skopal ze hej;) wczesniej nie czulam nic, tylko dwa razy puknal z lewej strony ale to bylo dawnoooo;)polkosia lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
A ja dziś miałam wizytę na NFZ - dostałam skierowanie na krew w tym na obciążenie glukozą- ale mam je zrobić na początku sierpnia dopiero - akurat wrócimy z wakacji
już na samą myśl jest mi niedobrze- ale słyszałam że można sobie dodać trochę cytryny aby lepiej wchodziło
A jutro mam Usg polowkowe -trzymajcie mocno kciukasydobranoc dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 23:45
Nulka, cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Trzymam kciuki za dzisiejsze polowkowe:)
Ja już nie mogę spać. Mam jakiś dziwny ból podbrzusza. Dosłownie co minutę taki kilkusekundowy. Nie wiem czy to coś poważnego, ale staje się już nie do zniesienia.u lekarza byłam 5.07 i wszystko było ok więc nie chcę panikowac ale niepokoi mnie to. Mam jeszcze pytanie dla Dziewczyn z niedoczynnością tarczycy. Co ile robicie badania tsh?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 06:26
-
Makalotia ja mam niedoczynnosc.Robię badania co miesiąc i za kazdym razem mam modyfikowana dawke euthyroxu.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Martusiazabka lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja już miałam to obciążenie. Dodali mi cytryne. Coś tam lepiej, ale pierwsza godz po to koszmar. A jeszcze upal był. Ble. Wyniki ok podobno. Na czczo 86. Po 75 glukozy po godzinie 119, po dwóch godzinach 96. Hormony tarczycy badam co 4 tyg. Na początku ciąży 75. Teraz 125 , bo ft4 leciało na łeb na szyję. To nie koniec. Myślę, że dojdę do 150.