Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Dziewczyny uzupełniamy Nasz arkusz
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit?pref=2&pli=1#gid=0 -
Zaktualizowałam siebie
Jeżeli trzeba coś na pierwszej stronie zaktualizować to piszcie do mnie na prv - chyba cati się tym zajmowała
ja staram się czytać na bieżąco ale nie zawsze wyłapuje wszystko
Zapisałam się do szkoły rodzeniafajnie bo prowadzą ją położne z traktu porodowego szpitala w którym chcę rodzić, ale położna zasugerowała mi żeby poczekać na kurs pod koniec września bo będę miała wszystko na świeżo
milky way, Nulka lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
kalina123 wrote:Nulka a ja myślałam że to dzisiejsze usg to połówkowe było
Boże strasznie ubogo się czuję ze swoimi 2 usg do tej pory -
Albo może czuł moje wczorajsze zdenerwowanie,bo już dawno się tak nie wkurzyłam,bo zakupiłam rowerek trójkołowy dla mojej chrześnicy na roczek i z mężem go składaliśmy wieczorem.Nie dość że jego zdenerwowanie mi się udzielało to jeszcze nie mogłam sobie sama poradzić z rozszyfrowaniem instrukcji.Nie dość że byłam ona w kolorze czarno-białym a dużo elementów kolorowych to paru podkładek brakowało- normalnie masakra a no i śruby jakieś z kosmosu.Do dzisiaj główkuje bo parę części nam zostało i nie wiemy gdzie mają iść taka cudna instrukcja. U nas w pracy jakbyśmy takie mieli instrukcje do składania szaf elektrowni wiatrowych to współczuje naszym klientom.
-
Ogarnęłam marchewkę którą pomroziłam a teraz gotuję gar fasolki szparagowej i będę wcinać z masełkiem i bułką tartą mniam! Warzywa ze swojego ogródka to cud natury
Nulka, Isia86, zarębinka, Werix, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema
A ja mam giga leniadziękuję wszystkim siłom, że Tobiaszek ma już 8 lat bo przy takim kilkumiesieczniaku to bym chyba otworzyła sobie żyły
zatem Mamy, mające pod opieką Maluchy i te ciut większe Szkraby absorbujące 100% uwagi - przyjmijcie szczere wyrazy podziwu
U Nas mży. Obiad mam z wczoraj więc mogę leżeć i kwiczeć) Żeby nie dostać kota pojedziemy do bawialni, co by Młodzież się wyszalała.
Ale Wam zazdroszczę córeczek. Ja mam połówkowe 27go i liczę, że tym razem się uda podejrzeć płeć i że będzie to córeczka
Wczoraj wyczytałam w sieci bardzo przydatną informację nieprzyjemny zapach po smażeniu ryby zniwelujesz gotując kilka minut na małym ogniu w niewielkiej ilości wody kilka plastrów cytryny i goździków. Powiem Wam, to działa!bo rybie nie ma już śladu za to mój syn twierdzi, ze śmierdzi jakby się coś paliło
milky way, emilkazozz, polkosia, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
Dla mnie najgorsze uczucie to jak położę się płasko na plecach mając pełen pęcherz jak dodatkowo małe sie rozpycha to jest dość niekomfortowe
Wczoraj mi się tak chciało śmiać, bo idąc do naszego domku mijam budowę 3 sąsiadujących z nami segmentów. No i idę sobie a tam na szczycie dachu stoi jeden z budowlańców i zaczyna śpiewać "Widziałem orła cień..."Mój kraj taki piękny
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
Dla mnie te ruchy sa bardziej drazniace niz przyjemne ale przynajmniej mam pewnosc ze maluszek zyje. Nawet teraz jak siedze i pisze tego posta to daje mi o sobie znac jakby wiedzial ze pisze na jego temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 14:22
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale mi się zachciało na zakupy ciuszkowe dla kulki
Mam nadzieję, że w piątek już będę wiedziała kto siedzi w środku. Teraz przeglądam w internecie wyprzedaże i już nie mogę się doczekać.
cudek2, polkosia, Nulka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:Dziewczyny ale mi się zachciało na zakupy ciuszkowe dla kulki
Mam nadzieję, że w piątek już będę wiedziała kto siedzi w środku. Teraz przeglądam w internecie wyprzedaże i już nie mogę się doczekać.
I nie wiem czy czekac dla pewności do połówkowych... no ale tak sie rozkraczyła, że nie ma bata jakby cos tam było to by było widać
-
anna123 wrote:Dla mnie te ruchy sa bardziej drazniace niz przyjemne ale przynajmniej mam pewnosc ze maluszek zyje. Nawet teraz jak siedze i pisze tego posta to daje mi o sobie znac jakby wiedzial ze pisze na jego temat