Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam termin na 24/25.12, ale nie chciałabym wtedy rodzić. Po pierwsze wolałabym nie spędzać Świąt w szpitalu, po drugie kiepsko jest mieć urodziny w Boże Narodzenie, po trzecie pewnie w Święta będzie mniej personelu w szpitalu. No ale jak bobas się będzie akurat dopraszał na świat to co zrobić
-
Ja mam nadzieję urodzić w 2016, żeby między dziewczynkami był rocznikowo tylko rok różnicy
Mi nie przeszkadza, że z końca roku. Sama jestem i w szkole nie miałam żadnych problemów.
Co do kp, to nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej. Należy jeść wszystko, bo im szybciej wprowadzamy alergeny, tym mniejsza szansa na pojawienie się alergii u dziecka. Trzeba pamiętać, że mleko tworzy się z krwi, a nie treści żołądkowej.
USG 3D robiłam kilka razy, najlepiej było widać buzię w 32 tc. Co prawda całe ciało się nie mieściło już, ale buzia była 1:1 jak po porodzieguerretenshi, milky way, emilkazozz, Nel@ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kushina wrote:Ja mam termin na 24/25.12, ale nie chciałabym wtedy rodzić. Po pierwsze wolałabym nie spędzać Świąt w szpitalu, po drugie kiepsko jest mieć urodziny w Boże Narodzenie, po trzecie pewnie w Święta będzie mniej personelu w szpitalu. No ale jak bobas się będzie akurat dopraszał na świat to co zrobić
Mam kuzynke która nie dośc, że urodziła sie 24.12 to jeszcze dali jej na imię Ewa -
Moja teściowa jest Ewa i była mega obrażona, że Klementynka nie ma tak na drugie imię. Mi się oni kompletnie nie podoba dla dziecka... Na szczęście mąż poszedł nadawać imię, jak leżałam w szpitalu, więc zwaliłam na niego odpowiedzialność. Teściowa była wściekła, bo Klementyna jej się nie podoba i uważa, że używałaby imienia Ewa
A wiecie co? Ja sobie teraz nie wyobrażam innego imienia dla niej. Na początku też nie byłam przekonana (to pomysł męża, po jego ukochanej prababci), a teraz to imię pasuje mi do niej idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:08
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
cześć dziewuszki
Anna mam nadzieję, że wizyta udana
ja wcinam płatki, pogramy z D w pokera (wczoraj przypomnieliśmy sobie, że hazard jest cudowny) i jade odebrac bujaczek leżaczek. już nie mogę się doczekać.'
ach, z FB dotarły do mnie wieści o mega wyprzedażach w hm&mIsia86 lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:A mnie tak naszło na jajka z majonezem i szczypiorkiem że smrodzę w domu i gotuję jajka
baranosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane długo mnie nie było ale bardzo was proszę o poradę ... od dwóch dni mam tak ze twardnie mi brzuch momentami a na wieczór boli bodbrzusze dziwnie jakby mrowiwnie +spinanie pobolewa tez wzorek martwi mnie to trochę nie wiem czy to nerwy (w ostatnich dniach mam ich trochę więcej) ale tez zastanawiam się czy nie inne cos ( lozysko mam na przedniej ścianie nisko nie przodujace) pierwszy raz cos takiego mam i nie znam tego uczucia w 1 ciąży nic takiego mi nie dolegalo a mój gin nie odbiera
-
Hej dziewczyny ja wlasnie po wizycie. Wszystko w porzadku i bedzie kobitka
ma 327g
kalina123, Magduullina, baranosia, Nulka, Nel@, guerretenshi, Dotty84, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, kwiatuszek12345, cudek2, emilkazozz, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny