Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ponoć częściej jest tak, że z chłopców się dziewczynki robią
Ja niby sceptycznie podchodzę po tym jak to było w pierwszej ciąży, bo mały się dziwnie ustawiał, ale teraz to była mała pani rozkraczeska, więc nie można było nie zobaczyćMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:gratuluję córeczki! kochane czy moglaby któraś z was doradzić mi w związku z tym co napisałam w poprzednim poście?
-
Anna, gratulację
Magduullinna, wydaje mi się, że to może być od nerwów.. Magnez bierzesz?
Dziewczyny pomocy bo już nie wiem co się dzieje.. Czy to normalne, że codziennie w nocy boli mnie brzuch i jajniki? Biorę magnez 2x dziennie, nospy się boje mimo, że jest ona bezpieczna to jakoś nie jestem przekonana do tabletek przeciwbólowych chyba, że jest to już konieczność.. Skurcze raczej to nie są. Już zaczyna mnie to powoli przerażać.. Doradźcie coś.
Ostatnio w pracy mam maraton bo sezon urlopowy.. Nie wiem już czy to od tego czy nie. -
nick nieaktualny
-
Nulka wrote:Ponoć częściej jest tak, że z chłopców się dziewczynki robią
to raczej dziewczynce może coś wyrosnąć
Dlatego ja prędzej uwierzę w chłopca na wczesnym usg a dziewczynka to taka na dwoje babka wróżyła
choć dobry lekarz ocenia tak wcześnie płeć raczej nie na podstawie samych narządów bo te jeszcze kiepsko wykształcone (stąd pomyłki) a na podstawie kąta położenia wyrostka płciowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:24
milky way, Isia86, polkosia lubią tę wiadomość
-
Powiem wam, że ostatnio nie mam nawet kiedy tu wchodzić.. Czekam już na drugą połowę Sierpnia bo przynajmniej wtedy odpocznę.. Jest tragedia. Nawet jak mam wolne to i tak jesteśmy poza domem..
Nulka, myślisz, że to to? Jestem dość drobnej budowy jak widziałyście i dla mnie brzuch, który mam teraz to już masakra a co to będzie w 8,9 miesiącu..
Magduullina, magnez Ci nie zaszkodzi, tak samo jak nospa. Mnie powiedziała, żebym brała ale nie mogę się jakoś przemóc mimo wszystko.. Ale chyba będę musiała.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi mała za to ciągle na pęcherzu siedzi, więc ja to mniej więcej widzę tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c5e5d8c359.jpgMagduullina, Okciakowa, AniaKami, guerretenshi, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Nulka znam ten ból.. Nie wiem co moja się tak uwzięła na ten pęcherz ale jak dostane kopa to tylko szukam ubikacji.. Najgorzej jak mam Klientów, zostaje mi sikać na krzesło
A jak się czujesz?
Magduullina, też o tym słyszałam, że z łożyskiem na przedniej ściance się czuje później a tu proszęZacznij brac i się niczym nie przejmuj, magnez jest potrzebny
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Okciakowa wrote:Nulka znam ten ból.. Nie wiem co moja się tak uwzięła na ten pęcherz ale jak dostane kopa to tylko szukam ubikacji.. Najgorzej jak mam Klientów, zostaje mi sikać na krzesło
A jak się czujesz?
Magduullina, też o tym słyszałam, że z łożyskiem na przedniej ściance się czuje później a tu proszęZacznij brac i się niczym nie przejmuj, magnez jest potrzebny
ale na szczęście jednodniowe dziadostwo, a teraz zaczynam się stresować przed wtorkowa obroną. Chce juz miec to za sobą!
-
nick nieaktualny