Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To już obrona? Trzymam w takim razie mocno kciuki ale pewnie i bez tego Ci świetnie pójdzie
Dobrze, że już przeszło. Przez tą pogodę to nie problem złapać jakieś dziadostwa ;/
Magduullina, czemu okropnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:45
Nulka, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Magulina, nie dzwoń a pojedź do lekarza. ma obowiązek Cię przyjąć jakikolwiek lekarz jeśli przychodzisz zaniepokojona. a jak nie to IP. ze spinaniem brzucha trzeba od razu jechać. ostatnio pare dziewczyn na grupie na fb prawie przez to wylądowała w szpitalu ale są na obserwacji. nie ma co bagatelizować jakiegokolwiek bólu. bo jeśli nospa i odpoczynek nie pomaga, to coś może się dziać.
Okciakowa, dobrze widzieć się z powrotemja w nocy też ledwo spie. jak tylko się położę to mnie boli i ciągnie na wysokości jajników. tylko pozycja na plecach jest znośna. chyba zacznę spać na siedząco...
milky way oto bujaczek
jakość zdjęcia nie powala, bo robione przez te dziewczynę. ale jest różnica 50 zł, a 200 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a28b766617f.jpgNulka, Szczęśliwa Mamusia, Okciakowa, Magduullina, milky way lubią tę wiadomość
-
Mi tez sie napina brzuch w ciagu dnia. Lekarz mi powiedzial ze to jest calkowicie normalne bo macica zaczyna juz cwiczyc. Takie spinania moga wystepowac do 5razy dziennie i moze przy tym wystepowac nawet bol jak na miesiaczke. Ja mam na szczescie bezbolesne. Ale skoro moj lekarz powiedzial mi ze od teraz to jest normalne to sie niczym nie martwie bo kogo mam w koncu sluchac jak nie jego
Okciakowa, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Cudny bujaczek. Ja za to wczoraj poszłam na wyprzedaż do lumpka i znalazłam śliczna sukienkę nexta za całe 2 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56bebc222474.jpg
Mąż mnie wyśmiałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:02
Nel@, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, Okciakowa, Magduullina, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nel@ wrote:Mi tez sie napina brzuch w ciagu dnia. Lekarz mi powiedzial ze to jest calkowicie normalne bo macica zaczyna juz cwiczyc. Takie spinania moga wystepowac do 5razy dziennie i moze przy tym wystepowac nawet bol jak na miesiaczke. Ja mam na szczescie bezbolesne. Ale skoro moj lekarz powiedzial mi ze od teraz to jest normalne to sie niczym nie martwie bo kogo mam w koncu sluchac jak nie jego
-
cati wrote:BArnosia :
czyli sie nie przejmowac
kiedy dzizius sie urodzi
Moj bąbel dzs konczy roczek)
cati lubi tę wiadomość
-
Cati 100 lat dla synka
co do jajek, to ja dziś dwa na miękko na śniadanko wciągnęłam - jedno dla mnie, drugie dla Gosi
a na ryneczku kupiłam dwie jagodzianki - jedna dla mnie, druga dla Gosi:D
Powodzenia na wizytach!!Szczęśliwa Mamusia, Nulka, guerretenshi lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam bo na prawdę już się zaczęłam denerwować..
guerretenshi, Nulka, wspaniałe
Ja wczoraj poleciałam do Smyka założyć kartę bo koleżanka mi wspomniała o mega przecenach a Pani ekspedientka mi odpowiedziała, że na razie nie zakładają, dopiero od Sierpnia.. -
nick nieaktualnyokciakowa a taki czas chyba dla mnie. ...
ja chyba zwariuje zaraz jeszcze pogoda do bani. ...
To niby jest normalne kochane moje ale mnie wczoraj bokal brzuch i wzorek promieniujac do krocza nie chce panikować bo nie potrzebne mi to do szczęścia żeby mnie w szpitalu na obserwacji zostawili ale jeżeli dzis się sytuacja powtórzy pojade na ip bo ten bol byl niepokojacy a to ze łożysko mam nisko na przedniej ścianie to takie bole mnie nie pokoja a gdzieś musiałam to napisać .... wezmę zaraz magnez i nospe poloze się też mam niby leżeć ale czasem się nie da jak to przy rozbrykanym 2latkuasiam lubi tę wiadomość
-
Nospa jest całkowicie bezpieczna w ciąży. Koleżanka brała po 3 do 6 dziennie, bo miała zagrożoną ciążę i wszystko było w porządku... Stres i panika są bardziej niebezpieczne niż jedna tabletka.
Cati, uściskaj małego
Gratuluję kolejnych udanych wizytmilky way, Magduullina, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cati, sto lat dla maluszka
Dziewczyny, w Smyku takie wyprzedaże, że patrze na stronie i się rozpływam
Chyba po pracy lecę na zakupy.
Magduullina, odpoczywaj i jakby coś to leć na IP :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:57
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Okciakowa wrote:Cati, sto lat dla maluszka
Dziewczyny, w Smyku takie wyprzedaże, że patrze na stronie i się rozpływam
Chyba po pracy lecę na zakupy.
Magduullina, odpoczywaj i jakby coś to leć na IP :*Okciakowa lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Zazdroszczę
chciałabym żeby tak od ręki móc sobie siąść i wydać 400zł... chyba sprzedam dla męża motor to wtedy zaszaleję
Płaciłam męża kartąJa już spłukana w tym miesiącu, a dopiero połowa, haha
Szczęśliwa Mamusia, Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn