Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem przekonana, że guerretenshi wcale nie myśli o tym poważnie... Czasami w nerwach rzuca sie facetom takie argumenty, żeby im otworzyć oczy
Szczęśliwa Mamusia, Okciakowa, Magduullina, milky way, polkosia, Martusiazabka, guerretenshi, emilkazozz, Nel@ lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Wgl strasznie mnie od paru dni wargi sromowe sewdza. Smaruje kremem dla dzieci co chwile wymieniam wkładkę ale momentami idzie zwariować. Spróbuje kąpieli z soda ale jak nic nie da to lekarz. Chyba ze macie jakieś swoje sprawdzone sposoby
też tak miałam po wizycie u gina. poszłam do apteki i dostałam maść clotrimazolum.
zaglądnęłam jeszcze do lekarza żeby ocenił czy moge tej maści użyć i stwierdził że tak. pomogła.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja już dzisiaj po wizycie,w końcu dostałam skierowanie także usg połówkowe 8 sierpnia,tak się nie mogę doczekać
Mój lekarz jest jakiś dziwny,wszystko można,ale po co
Taka odpowiedź usłyszałam na temat grzybów w ciąży,a w końcu i tak zapomniałam zapytać o dziczyzne,dziewczyny można w ciaży taką z certyfikatem jeść bez strachu?
-
Madziula87 wrote:Ja już dzisiaj po wizycie,w końcu dostałam skierowanie także usg połówkowe 8 sierpnia,tak się nie mogę doczekać
Tak samo zresztą było z badaniami pierwszego trym. Też nic nie dostałam, mimo że jak robiłam prywatnie to nt mi wyszło powyżej normy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 15:27
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
baranosia wrote:Labirynt/ przeplatankę dostał już ode mnie ale ten warsztat mega coś takiego bym chyba chciała http://2.bp.blogspot.com/-ZoIye_zZCec/VflbnzTTnFI/AAAAAAAALD4/fdaIdeJ-6Yk/s1600/DSC_0014.JPG
Anna pokaż ten rowerekdoszukam ci co to jest dokładnie
-
Isia86 wrote:A powiedz to na NFZ dostalaś skierowanie na polowkowe? Mi moja już co prawda była gin nie dawała żadnego skierowania,choć na jej sprzęcie usg nic nie było widać...
Tak samo zresztą było z badaniami pierwszego trym. Też nic nie dostałam, mimo że jak robiłam prywatnie to nt mi wyszło powyżej normy... -
http://mamalodz.blogspot.com/2015/09/wybieramy-prezent-na-roczek.html tu jest min o tym warsztacie niestety drogie
ale są zabawki tego typu mniejsze i tańsze http://krolzabawek.pl/66-warsztaty-i-narzedzia
Lego Duplo zawsze spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 15:46
-
I zgadzam się co do Duplo. Moja Tyśka już bawi się takim wielorybem i ludzikami
Na razie wyjęłam jej tylko jeden, ale mam w kartonie jeszcze ze 20 innych kompletów, bo kiedyś wygrałam w konkursie. Jak jeszcze w ciąży nie byłam.
milky way, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Nulka, rewelacja ten zabaworek
Tego mi brakowało do salonu, bo tam ciągle coś się wala. Zamówiłam
polkosia lubi tę wiadomość
-
Isia86 wrote:A powiedz to na NFZ dostalaś skierowanie na polowkowe? Mi moja już co prawda była gin nie dawała żadnego skierowania,choć na jej sprzęcie usg nic nie było widać...
Tak samo zresztą było z badaniami pierwszego trym. Też nic nie dostałam, mimo że jak robiłam prywatnie to nt mi wyszło powyżej normy...
ja dostaje skierowanie,bo u mnie w gabinecie podczas zwyklej wizyty nie ma sprzetu usg wiec ze skierowanie ide do innego oddzialu gdzie jest takowy i tam mi robia usg,oczywiscie na nfz tylko 3 przysluguja na cala ciaze -
Gratuluję dobrych info.
Ja też dziś poszalalam na zakupach w c&a i h&m. Kupiłam też trochę ubranek r.56 dla Boryska, reczniczek z kapturkiem a Szymkowi dwa bodziaki, bluzę na rower i bańki;) biedny, bo wczoraj szczepienia ostanie 6w1. Jest na nurofenie.
Cati - uściski dla maluszka.polkosia lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Zazdroszczę
chciałabym żeby tak od ręki móc sobie siąść i wydać 400zł... chyba sprzedam dla męża motor to wtedy zaszaleję
-
Polkosia , Okciakowa , Szczęsliwa Mamusia, cudek, guerretenshi
Dziękuje za zyczonka juz przekazałam moc buziaczkow ;*
ja dzis wpadlam w szal spszątania domupo pranie firan i zaslon koncząc na wytrzepaniu wycieraczki
caly dom przelecialam... a to i tak nei wszystkoco musze zrobic
a buuu
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Spokojnie dziewczyny z tym sprzątaniem, spokojnie. Ja ostatnio jak się wzięłam za mycie okien, wycieranie kurzy, mycie podłóg, zrobiłam trzy prania i ogarnęłam łazienkę... A potem przez dwa dni miałam biegunkę
lekarz mówił ze to z wysiłku i powinnam więcej odpoczywać i jak najczęściej leżeć. Nie przemęczać się przede wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 17:47
Isia86, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość