Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A nas w mieszkaniu jest 6 z czego potencjqlnych kandydatów do sprzatania jest 4, a i tak każdy czeka aż ja zrobię. A teksty mamy że nikt nic w hacie nie robi i ona to będzie mieć porządek jak my się wyprowadzimy doprowadzają mnie do furii. Przez to uczenie sie do obrony nie mam czasu za bardzo ogarnąć to mamy istny armagedon... chce widzieć ten jej porządek jak będziemy na swoim. ..
emilkazozz lubi tę wiadomość
-
wiecie co, my jutro jedziemy na woodstock. o 20 gra zespol, ma ktorego koncert normalnie by mnie nie bylo teraz stac. powiem Wam, ze pierwszy raz sie obawiam postawic tam stope. zeby ludzie nas nie stratowali czy cos. do tego zaraz po nim do domu gdzie ja siedze za kierownica. kosmos. moze za 3-4 lata sie wybierzemy juz tak fizycznie we trojke :p
podziwiam Was za motywacje do sprzatania. u mnie przedwczoraj byla mama i pozmywala naczynia, bo ja nawet nie mam ochoty palcem kiwnac.Szczęśliwa Mamusia, Krakuska lubią tę wiadomość
-
Tylko tak leżeć i siedzieć to zgłupieć można - bynajmniej ja tak mam głupawki już dostaję od siedzenia w domu nic nie robienia i gapienia się w tv więc sprzątanie to dla mnie forma odskoczni.
Teraz cały tydzień robiłam dżemy wiśniowe, jutro będę robić kompoty, zaraz zacznie się fasolka i ogórki więc znowu będzie co robićMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
My juz po polowkowym, na 100% chlopak, armata taka stojaca ze hej;)
Klucha moja waży 320g. Wszystko jest ok, nawet widzialam go w 3d;)
Jedynie jedna z moich tetnic jakby slabiej pompowala krew, wiec mam sie za 4 tygodnie zglosic na kontrole tym bardziej ze mam nadcisnienie.baranosia, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Martusiazabka, Izieth, cudek2, Werix lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
cati wrote:no i tak jak mowicie i tak jest.... brzuch mnie boli i ogolnie czuje sie do d....
sprzatanie mi bokiem wychodzi ale brudem tez nie obrosne .cholera nie da sie tego zrobic na raty
-
Baranosia moja poduszkę mąż cały czas okupuje mówi ze rewelacyjnu wynalazek. W ogóle chciałam się Wam wyżalić ponieważ mam kota i większość osób jest przekonana ze kobieta w ciąży jak i po nie powinna mieć kota. Co chwile spieszę komentarze kiedy się pozbędziemy siersciucha bo słyszałam historie ze kot zabił dziecko podczas snu ze jest zazdrosny itd. Kurczę traktuje kota tym bardziej ze jest niewychodzacy jak członka rodziny! Ludzie zwłaszcza sąsiadka ciągle krytykuje ze jestem nieodpowiedzialna bo jak to dziecko będzie i jak sobie to wyobrażam już słuchać jej nie mogę ! Mam wrażenie ze polska jest z niektórymi przemyśleniami ze średniowiecza. Owszem obawiam się jednego nie to ze skrzywdzi dziecko specjalnie bo ma poprostu wredny charakter ( a jest super lagodny) tylko z racji wagi maine coon 11kg żywej wagi niechcący przygniecie dzidzię. Już teraz wie ze nie może klasc się ba brzuch itd. Czasami zastanawiam się czy zwierzęta sa świadome naszej ciąży
sorry ze rano taki wywód ale akurat mnie dziad obudził gruchajac nad uchem
a bo one w ogóle nie miauczą tylko gruchaja. Jak macie zwierzaka podzielcie się opiniami.