Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez się będę wybierała po większy. Bo już nie mam pomysłów jak poluzowac aktualne. A combo cery. Od kiedy rzuciłam tabletki anty to cuda się działy na niej. Łącznie z wyspywaniem dekoltu i pleców. A teraz ładnie się wycisza, zanikają tez takie czerwone placki z polikow. Jak tak dalej pójdzie to będę mogła używać tylko kremu nawilżającego i wybieram się dziś po imbir. Zaczynają się dość nieprzyjemne mdłości.
-
nick nieaktualny
-
hej. nieśmiało dołączam do forum. Jestem po 1 udanej inseminacji( 16.03.) Wg zaleceń 14 dni po IUI zrobiłam test - blada kreska. Tego samego dnia (30.03.) bhcg = 147, 6 dni później 1951. Wieczorem w tym dniu zauważyłam lekkie brązowe brudzenie, które mam do dziś dnia. jest to brązowy kremowy śluz. Od tego momentu pobolewa mnie bardzo lekko podbrzusze. Ból czasami jak na @ a czasami nieco inny. Nie jest to ból taki, że trzeba brać tabsa, może bardziej uczucie dyskomfortu. Jeśli chodzi o brązowy nalot Gin. powiedział przy badaniu że nie ma tego dużo i że gorzej by było gdyby to była krew. Na usg jeszcze nic nie zobaczył, a był to wg om 4 tydz i 3 dzien. Nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie bo naczytałam się o ciąży pozamacicznej... Poza tym byłam stymulowana więc sama nie wiem czy to ma jakiś wpływ... Dodam tyle, że objawów w postaci mdłości nie mam, piersi może troszkę się powiększyły. Gin kazał dużo spać więc jakoś nie zrywam się szybko z łóżka. Czy któraś z Was miała objawy podobne do moich (brudzenie i lekkie bóle brzucha)?
guerretenshi, cudek2, dora13 lubią tę wiadomość
-
U mnie niby piersi większe - tak twierdzi mąż, ale póki co stanik pasuje Dzisiaj jetem strasznie rozdrażniona...
Co do witamin to biorę Femibion 1 - brałam w pierwszej ciąży to i teraz biorę -
madziula500 wrote:hej. nieśmiało dołączam do forum. Jestem po 1 udanej inseminacji( 16.03.) Wg zaleceń 14 dni po IUI zrobiłam test - blada kreska. Tego samego dnia (30.03.) bhcg = 147, 6 dni później 1951. Wieczorem w tym dniu zauważyłam lekkie brązowe brudzenie, które mam do dziś dnia. jest to brązowy kremowy śluz. Od tego momentu pobolewa mnie bardzo lekko podbrzusze. Ból czasami jak na @ a czasami nieco inny. Nie jest to ból taki, że trzeba brać tabsa, może bardziej uczucie dyskomfortu. Jeśli chodzi o brązowy nalot Gin. powiedział przy badaniu że nie ma tego dużo i że gorzej by było gdyby to była krew. Na usg jeszcze nic nie zobaczył, a był to wg om 4 tydz i 3 dzien. Nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie bo naczytałam się o ciąży pozamacicznej... Poza tym byłam stymulowana więc sama nie wiem czy to ma jakiś wpływ... Dodam tyle, że objawów w postaci mdłości nie mam, piersi może troszkę się powiększyły. Gin kazał dużo spać więc jakoś nie zrywam się szybko z łóżka. Czy któraś z Was miała objawy podobne do moich (brudzenie i lekkie bóle brzucha)?
Ja mialam przez jeden dzien brazowe plamienia ale lekarz powiedzial, ze takie moze wystapic w poblizu terminu miesiaczki. Przepisal mi duphaston. Brzuch tez lekko czasami mnie pobolewa ale to chyba normalne. Nie stresuj sie, odpoczywaj ile mozesz, bedzie dobrze!madziula500 lubi tę wiadomość
-
Ja tez spałam 2 god zimy pi poludniu z moją chrą na zapalenie oskrzeli dzidzią. Taka jakaś zmulona jestem. A jeśli chodzi cycki to moje w każdej ciąży rosną do gigantycznych rozmiarów, skóra jest prawie przezroczysta, widać każda żyłkę a sutki napuchnięta jak balony i całe są obolałe. W ciazy która straciłam tez tak było ale znacznie mniej niz teraz i miałam bóle brzucha jak na @ teraz nie mam żadnych bóli brzucha.dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg