Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się, czy nie pójść wcześniej na wizytę, bo wydaje mi się, że jaka infekcja (tylko nie wiem pochwy czy pęcherza) się przypałętała... ale z drugiej strony w czwartek większe prawdopodobieństwo, że serduszko uda mi się zobaczyć
-
KlaudyŚ wrote:Pierwszy test negatywny ,moze za wczesnie 12dpo
Chyba nie jest mi dane dołączyć do was
ja kupuję takie z czułością 10 (większość ma 25) - i na tak super czułym miałam cień kreski w 13 dpo - tego samego dnia beta z krwi wyszła 35
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziula500 wrote:hej. nieśmiało dołączam do forum. Jestem po 1 udanej inseminacji( 16.03.) Wg zaleceń 14 dni po IUI zrobiłam test - blada kreska. Tego samego dnia (30.03.) bhcg = 147, 6 dni później 1951. Wieczorem w tym dniu zauważyłam lekkie brązowe brudzenie, które mam do dziś dnia. jest to brązowy kremowy śluz. Od tego momentu pobolewa mnie bardzo lekko podbrzusze. Ból czasami jak na @ a czasami nieco inny. Nie jest to ból taki, że trzeba brać tabsa, może bardziej uczucie dyskomfortu. Jeśli chodzi o brązowy nalot Gin. powiedział przy badaniu że nie ma tego dużo i że gorzej by było gdyby to była krew. Na usg jeszcze nic nie zobaczył, a był to wg om 4 tydz i 3 dzien. Nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie bo naczytałam się o ciąży pozamacicznej... Poza tym byłam stymulowana więc sama nie wiem czy to ma jakiś wpływ... Dodam tyle, że objawów w postaci mdłości nie mam, piersi może troszkę się powiększyły. Gin kazał dużo spać więc jakoś nie zrywam się szybko z łóżka. Czy któraś z Was miała objawy podobne do moich (brudzenie i lekkie bóle brzucha)?
Powiedz mi, te brudzenia są przed zażyciem luteiny czy po? Chodzi mi o ogólne pierwsze zażycie, czy były przed czy po tym jak Ci przepisał luteinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:22
-
Nulka wrote:Zastanawiam się, czy nie pójść wcześniej na wizytę, bo wydaje mi się, że jaka infekcja (tylko nie wiem pochwy czy pęcherza) się przypałętała... ale z drugiej strony w czwartek większe prawdopodobieństwo, że serduszko uda mi się zobaczyć
Bol przy oddawaniu moczu? Czy jak?
Zrób badanie ogólne moczu jutro, ja w pierwszej ciąży miałam na początku zapalenie pęcherza, niestety żurawina nie pomogła i skończyło się 5 dni antybiotyku. E-coli groźna dla fasolki, także sprawdź czy moczu ma białko itd. Lepiej dmuchać na zimne. Jak piecze w środku to może grzybek - często przecież w ciąży na skutek zmian hormonalnych - chyba pimafucin można w 1 trymestrze. Idź do gina wcześniej. Tak sądzę. -
nick nieaktualnyNutka-koloru wrote:Jagodam witam spokojnych miesiecy z nami życzę. Dziewczyny któraś jutro tez ma wizyte ?
Ja jutro idę na wizytę
Mam nadzieję, że zobaczę już serduszko ale strasznie się denerwuje czy coś nie jest nie tak
RedLady, piękna beta
Witam was Kochane w kolejny brzydki poranek
U mnie już lepiej, pogodziliśmy się z moim choć nie było łatwo
Moje cysie są większe ale nie muszę zmieniać jeszcze staników z kolei jeśli chodzi o cerę to tragedia.. wysypuje mnie dosłownie wszędzie ;/
Palma widzisz, a tak narzekałaś
Klaudyś, idź na betę jak radzą dziewczyny, testy są zgubne
Madzia przykro mi Tak trzymałam kciuki. Ale mam nadzieję, że na Styczniówkach już zawitasz I pamiętaj o nasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:21
-
cudek2 wrote:Jakie objawy?
Bol przy oddawaniu moczu? Czy jak?
Zrób badanie ogólne moczu jutro, ja w pierwszej ciąży miałam na początku zapalenie pęcherza, niestety żurawina nie pomogła i skończyło się 5 dni antybiotyku. E-coli groźna dla fasolki, także sprawdź czy moczu ma białko itd. Lepiej dmuchać na zimne. Jak piecze w środku to może grzybek - często przecież w ciąży na skutek zmian hormonalnych - chyba pimafucin można w 1 trymestrze. Idź do gina wcześniej. Tak sądzę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny