Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc wszystkim nowym mamusiom
Dziewczyny, dzisiaj pojechalam z mezem na dzialke, nad jezioro i jak jechalismy to bocian przelecial nam przed maska auta mam nadzieje, ze to dobry znakcudek2, dora13, paradise, madziula500, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
madziula500 wrote:hej. nieśmiało dołączam do forum. Jestem po 1 udanej inseminacji( 16.03.) Wg zaleceń 14 dni po IUI zrobiłam test - blada kreska. Tego samego dnia (30.03.) bhcg = 147, 6 dni później 1951. Wieczorem w tym dniu zauważyłam lekkie brązowe brudzenie, które mam do dziś dnia. jest to brązowy kremowy śluz. Od tego momentu pobolewa mnie bardzo lekko podbrzusze. Ból czasami jak na @ a czasami nieco inny. Nie jest to ból taki, że trzeba brać tabsa, może bardziej uczucie dyskomfortu. Jeśli chodzi o brązowy nalot Gin. powiedział przy badaniu że nie ma tego dużo i że gorzej by było gdyby to była krew. Na usg jeszcze nic nie zobaczył, a był to wg om 4 tydz i 3 dzien. Nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie bo naczytałam się o ciąży pozamacicznej... Poza tym byłam stymulowana więc sama nie wiem czy to ma jakiś wpływ... Dodam tyle, że objawów w postaci mdłości nie mam, piersi może troszkę się powiększyły. Gin kazał dużo spać więc jakoś nie zrywam się szybko z łóżka. Czy któraś z Was miała objawy podobne do moich (brudzenie i lekkie bóle brzucha)?
Witaj madziula,
Ja miałam plamienia i dostałam duphaston. Po 2 dniach ustały, niestety jestem po 2 stratach, więc ten duphaston to już ze mną chyba dłużej zostanie. Z pewnością dużo odpoczywaj.
ŚciskamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 20:31
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Cześć dziewczyny, przeczytałam dzisiaj kilkanaście stron... Boję się strasznie... staraliśmy się z mężem o dzieciątko od 2,5 roku... mnóstwo badań, hsg, laparoskopia jajników... w końcu okazało się, że przeszkadza nam jeszcze ureoplasma i tu zaczyna się największy problem.. w czasie brania antybiotyku dziwnie się zaczęłam czuć ii... 2 piękne krechy... tak się boję, że te antybiotyki mogły zaszkodzić...
Według wszystkich znaków na niebie to 5t2d a termin 07.12
Byłam już u lekarza, w 4t2d maleńka 3mm kropka:) najszczęśliwsze maleństwo na świecie:)
Chyba potrzebuje wsparcia, bo zwariuje od tego myślenia...
Jak myślicie kiedy mogę usłyszeć serduszko? -
Jagodam wrote:Cześć dziewczyny, przeczytałam dzisiaj kilkanaście stron... Boję się strasznie... staraliśmy się z mężem o dzieciątko od 2,5 roku... mnóstwo badań, hsg, laparoskopia jajników... w końcu okazało się, że przeszkadza nam jeszcze ureoplasma i tu zaczyna się największy problem.. w czasie brania antybiotyku dziwnie się zaczęłam czuć ii... 2 piękne krechy... tak się boję, że te antybiotyki mogły zaszkodzić...
Byłam już u lekarza, w 4t2d maleńka 3mm kropka:) najszczęśliwsze maleństwo na świecie:)
Jak myślicie kiedy mogę usłyszeć serduszko?dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Jagodam wrote:Cześć dziewczyny, przeczytałam dzisiaj kilkanaście stron... Boję się strasznie... staraliśmy się z mężem o dzieciątko od 2,5 roku... mnóstwo badań, hsg, laparoskopia jajników... w końcu okazało się, że przeszkadza nam jeszcze ureoplasma i tu zaczyna się największy problem.. w czasie brania antybiotyku dziwnie się zaczęłam czuć ii... 2 piękne krechy... tak się boję, że te antybiotyki mogły zaszkodzić...
Jak myślicie kiedy mogę usłyszeć serduszko? -
Pogoda kaprawa. Młody się budził w nocy 3 razy. Poszłam spać do salonu, bo mąż zaczął chrapac o 4 nad ranem!
Ważę chyba 5 ton.
Jagodam a jaki to antybiotyk?
Wiesz, skoro fasolka została, to trzeba wierzyć, że nic się jej nie stało! Moja ciotka brała 3 antybiotyki na zapalenie oskrzeli, wszystko teratogenne dla dzidzi, nie wiedziała o ciąży, brała je w 6-8 tygodniu i lekarze nawet mówili, że dztecko będzie chore.
Asia ma obecnie 20 lat i studiuje do tego jest śliczna
Także modlimy się i będzie ok! -
KlaudyŚ wrote:Pierwszy test negatywny ,moze za wczesnie 12dpo
Chyba nie jest mi dane dołączyć do was