Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Witam juz prawie na polmetku.
Nadal nie mam czasu na forum. Po powrocie z pracy ledwo zyje, w weekend odpoczywam i relaksuje sie z rodzina.
Z utesknieniem wyczekuje urlopu. Jeszcze tylko siedem dni w biurze.
Wroce i bede Odliczac dni do macierzynskiego. Wiem, narzekam, ale czasem kazdy musi
Z dobrych wiesci - poczulam ruchy Maluszka. Delikatne i wlasnie z uwagi na lozysko na przedniej stronie, z boku, ale wiem ze to dziecko, a nie jakas tresc zoladkowa. Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie ich wiecej i wiecej
Sliczne macie brzuszki. Jednej wieksze, drugie mniejsze, ale wszystkie piekne.
Mnie nadal nikt o ciaze nie pyta. Brzucha jak nie bylo, tak nie ma. Wieczorem jedynie lekko sie wychyla.
Nie mam nic przeciwko zeby ujawnil sie dopiero po weselu, na ktore idziemy za dwa tygodnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29f9450deab.jpg
Nie moge sie juz doczekac kolejnego badania. Chcialabym w koncu dowiedziec sie kto tam u mnie mieszka
Nulka, Madziula87, polkosia, milky way, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, kalina123, palma, Izieth lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Śliczne te nasze brzuszki
Martusiazabka mnie często pobolewa podbrzusze jak na okres, mówiłam ostatnio lekarzowi i kazał brać magnez, ale wiadomo pytaj się swojego lekarza.
Nulka napewno bedzie dobrze, trzymam kciuki.
Baranosia Ty to zawsze narobisz człowiekowi smakuMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
barnosia to zalezy od naszych mięsni i tego jak gromadzimy wode w organizmie itd. itd.. mozna wymieniac w nieskonczonosc
moja kolezanka z bardzo mocnymi miesniami brzucha i sylwetka taka szupłą podobną do mojej sprzed ciazy jest obecnie w 26 tyg... i brzucha nie ma wcale -
baranosia wrote:Majanna masakra aż jestem w szoku
gdzie ten Twój brzuszek?
Od czego to zależy że jedne (jak ja) mają ogromny, a drugie (jak np. Majanna) nie mają go wcale?To chyba jest zbyt wiele zmiennych, żeby ogarnąc czemu... moja kuzynka w ciązy przytyła 4,5kg i na ostatnich nogach miała taki brzuch jak ja teraz o ile nie mniejszy
milky way lubi tę wiadomość
-
Mi sie wydaje ze od budowy ogolnie. Ja jestem dosyc szeroka w zebrach (w klatce piersiowe), w talii jestem raczej rowna, wiec moze automatycznie mam wiecej miejsca w srodku. Jak sie przyjrzec temu zdjeciu, mozna zauwazyc ze zwiekszakam obwod na calej dlugosci tlowia. Ja to widze w kazdym razie. Mam wrazenie, ze zamiast wypychac mnie do przodu rozsadza mnie na boki
Wolalabym chyba mala zgrabna pileczke.
nick nieaktualny
-
a spójrzcie na Paulinę Sykut, która też w 5 miesiącu. Jaki ona ma dopiero brzuszek
http://www.pudelek.pl/artykul/95409/paulina_sykut_trenuje_w_piatym_miesiacu_ciazy_zdjecia/
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Elcia - jest taki, jaki powinien byc
Kazda ma taki brzuszek jaki na tym etapie ma miec.
Brzuszki sa wieksze, mniejsze, bardziej okragle, sterczace.... taka nasza natura
Ja myslalam ze przy 3cim dziecku moze bedzie inaczej, ze moze szybciej mnie wybrzuszy, ale jednak taki juz moj urok.
Co badanie martwie sie czy wszystko ok, ale zadna lekarka/polozna jeszcze nigdy nie zwrocila uwagi na "za maly" brzuch. Co wiecej na ostatnim badaniu od razu po przylozeniu rak do brzucha stwierdzila : o, duzy Dzidzius
Nora bene moje corki urodzily sie z waga 3.7 i 3.8kgMartusiazabka lubi tę wiadomość
Hej kochane,czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od bardzo bardzo dawna ale z racji tego że poronilam dwa razy bałam się dołączyć
Termin mam na 14.12 i dzisiaj się dowiedzieliśmy ze na 100% będzie synek. A ja od początku czułam corcie i miałam też takie sny;) Do tej pory jestem w szoku,bo nawet nad imieniem się nie zastanawialiśmy dla chłopczyka a dla dziewczynki juz dawno wybrane
Dzisiaj również dowiedziałam się, że moja szyjka się skraca:( ostatnio miała 5cm a dzisiaj około 2,5przez 2 tyg mam jeść dupka -później kontrola. Jak będzie źle to gin założy mi jakiś szew...
Czy któraś z Was tak miała? Strasznie się pręż to martwięmilky way, Nulka, Izieth, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Olcia, witaj. Jeśli masz wybór, to lepszy będzie pessar. W pierwszej ciąży nosiłam przez cały III trymestr w zasadzie. Z tego co się naczytałam i nasłuchałam, to pessar jest lepszy od szwu, ale musisz sama jeszcze się dowiedzieć, bo ja już niewiele z tego pamiętam. No i oszczędzaj się i leż, bo od samego leżenia szyjka potrafi się znacznie wydłużyćKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale mnie mój szanowny małżonek wkurzył! Mieszkamy w domu/bloku w którym są 4 mieszkania. Sąsiedzi usrali się na domofon mi on był do niczego potrzebny ale chcieli to mają. Kosztował nas ponad 3tys zł. Od czasu kiedy sąsiad kupił psa drzwi są wiecznie otwarte. Wkurzyło mnie to ostatnio i co wieczór zamykam drzwi i włączam zabezpieczenie. Dziś mąż zrobił mi awanturę bo zamknęłam drzwi mimo iż widziałam na ulicy wnuczkę sąsiada z psem. No ale do cholery jasnej co mnie to obchodzi że ktoś ma psa i wychodzi z nim sto razy w nocy na podwórko. Chcieli domofon zapłaciliśmy za niego kupę kasy to będę go na noc włączać. Ale oczywiście usłyszałam po raz setny że nie potrafię żyć wśród ludzi.
polkosia, milky way, Nulka, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
No moj ma 2 latka i kocha sie przytulać do mamusi jeszcze nie wiem co bedzie później. Boskie macie brzuszki ja tez juz mam ogromny ale kocham ten stan nawet jak mi niedobrze
milky way, Martusiazabka, Krakuska lubią tę wiadomość