Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartusia moze no spe wez.
Wyciekanie wod w tak wczesnej ciazy? Pierwsze slysze. I teraz łeb bede miala zorany i wachac bede wkladki
A faceci ... wczoraj mojego oswiecilam, ze jak sie nie ogarnie i zacznie zachowywac jak cywilizowany czlowiek to niech spada na szczaw. No tak jak Go szalenie kocham tak czasem nieznosze! Grrrrrrrrguerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Co do wyciekania wód, to warto mieć paski lakmusowe. Są tanie i można sprawdzić w każdej chwili wkładając do pochwy, w momentach kiedy ma się wrażenie, że coś leci. Ewentualnie po wkładce, ale musi być naprawdę mokra. Zazwyczaj to po prostu śluz lub mimowolne popuszczanie moczu.
Martusiazabka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
milky way wrote:Baranosia! Dobrze zrobilas... idiotyczna sytuacja.. sluchaj, to Ty pisalas kiedys, ze Twoj maz drze koty z Toba o psa sasiada, ze sie wsciekasz, ze Ci niszczy rosliny na podworku?
A wnuczka niech sie nauczy, ze sie bierze KLUCZE ZE SOBĄ!
Domofon mamy na kod więc nawet nie trzeba nosić klucza wystarczy wpisać kod i drzwi są otwarte.
-
Martusia i Polkosia
Co prawda, ja mam termin na styczeń, ale Was podczytuję i uwierzcie mi, że nie jesteście same
Ja mam też 92 kg i jakoś z tym żyję
Obiecałam sobie, że po ciąży się wezmę za siebie
Mnie niestety gubi słodkie, bo bardzo lubię... Najważniejsze, że nasi mężczyźni nas kochają takie jakie jesteśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 08:04
Martusiazabka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nadrabiam was od 40 minut. nie miałam czasu tu nawet zaglądać przez 3 dni
pozdrawiamy znad polskiego morza. Któraś wspominała o grzybach, to pochwalę się naszym wczorajszym zbiorem
url=https://naforum.zapodaj.net/a6515db1b559.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6515db1b559.jpg[/url]
Wiedziałam, że nad morzem wysyp więc zabraliśmy że sobą dwie suszarki.
A do obiadu były kurki duszone na masełku
baranosia, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Nel@, Isia86, Barcia, Nulka, Madziula87, Izieth lubią tę wiadomość
-
czesc kochane
o widze ze wysyp grzybow ?ale bym sobie zjadla smazonego grzybka
polkosia co to za paseczki ? mi tak sie porod zaczą ze mi sie wody sączyly przez 3 dni a przez pierwsza godzine myslalam ze siusiu popuscilam. A o tych paseczkach nie slyszalam. -
Heheh zarebinka padlam z tym wachaniem wkladek
rozsmieszylas mnie z rana
Ja nie spie juz od 5...a obudzil mnie dziwny zapach... Czuje cos smierdzi, patrze psa nie ma, a ta cholera nie wytrzymala i mi narobila w domu ! Fuuuj. No i 5:30 bylam juz z nia na porannym spacerze bo piszczala, ech. To byl chyba pierwszy trening w zmywaniu kupy
A teraz juz kawka i chwila relaksuWspanialego poranka mamuski
zarębinka, cudek2 lubią tę wiadomość