Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNel@ wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c49710516c5.jpg
No to ja tez wstawiejeeju jak tak patrze na wasze brzuszki to ja jednak mam ogromny... A do niedawna myslalam ze w sumie to chyba nie taki duzy jak na ten tydzien, a jednak
Co to bedzie na koncu !
Heheh a psiulek jaki wpatrzony w Ciebie
Nel@, Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Baranosia! Dobrze zrobilas... idiotyczna sytuacja.. sluchaj, to Ty pisalas kiedys, ze Twoj maz drze koty z Toba o psa sasiada, ze sie wsciekasz, ze Ci niszczy rosliny na podworku?
A wnuczka niech sie nauczy, ze sie bierze KLUCZE ZE SOBĄ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 23:46
Martusiazabka, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochane za miłe przyjęcie
mam nadzieje, ze zostane z Wami do grudnia;)! Polkosia gin mówił o tym passarze ale mówił,że często kończy się to infekcjami i problemami. Mówił, ze zazwyczaj zakładają go w niemczech(obecnie tam mieszkamy z mężem) i ze często kobiety przychodzą do niego z problemami. Dlatego on woli założyć ten szew. Narazie jestem wystraszona,ze dopiero 19 tydz a szyjka juz tak cuduje ;/ oszczędzam się jak mogę a i tak pod górkę. Oby dupek pomógł
!
Kochane śliczne macie brzuszki! I pieski tez są słodkie;)!
I każdej z Was życzę dużo zdrówka i tego, żeby ciąża przebiegała bezproblemowo!
A na przywitanie wstawię Wam moje zdjęcie i synka jak mi się uda;)!
-
Nulka, Izieth, zarębinka, Martusiazabka, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, cudek2, kalina123, Nel@, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Nulka, Izieth, zarębinka, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Kokardka44, kalina123, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witam sie oficjalnie na półmetku
Juz nie śpię. Chyba zaczynam panikowaćTrzymajcie kciuki!
Witaj OluŚliczny brzuszek i synuś
Izieth, zarębinka, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejciu, ja po tym wczorajszym pobolewaniu brzucha spać nie mogłam. Jeszcze w nocy coś mi się koszmarnie kotłowało w brzuchu. Przez moment myślałam że to maluch, ale po chwili dostałam takich gazów ze chyba jednak jelita
jak wreszcie usnęłam to śniło mi się ze okres dostałam. Nie jakieś tam plamienie, tylko normalny, obfity okres. Ze brzuch mnie bolał, a ja latałam do mamy, do przyjaciółki, dzwoniłam na pogotowie, pytałam co to znaczy. Czy na tym etapie ciąży mogę mieć.okres czy poroniłam
Masakra. Obudziłam się cała zestresowana i pierwsze co to fru do kibelka zobaczyć czy to tylko sen.
Krwawienia żadnego nie ma... Ale brzuch mnie nadal tak pobolewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 06:39
-
Masakra, naprawdę. Mnie się ciągle ostatnio jakieś głupoty śnią. Albo jakieś zombie, albo dom w którym są poodwracane krzyże, a potem się dowiaduje ze urodzę dziecko diabła, albo że kogoś zabiłam i cały sen szukam miejsca żeby ukryć ciało... Nie wyrabiam juz normalnie
-
Ach, i witaj Olciu! Fajnie ze do nas dołączyłaś
masz ślicznego synka. I świetny brzuszek!
Wszystkie takie szczuplutkie jesteście... Normalnie czuje się przy Was jak SŁOŃ. Na dowód postaram się dzisiaj wstawić fotkę, ale to po 17 jak wrócę z pracy. Może na pocieszenie znajdzie się tu jeszcze ktoś mojej postury...
-
Czesc dziewczyny ! Ola, witamy w naszej zwariowanej druzynie :*
Nulka, bardzo mocno trzymam kciuki. Bedzie genialnie
Martusia, mozesz mi sny oddac. Mnie od 2 tygodni przesladuje byly. Nie wyobrazasz sobie zdziwienia Damiana ze mu swoich snow nie opowiadam.a do zombiakow i tego typu jestem juz przyzwyczajona.
Baranosia, faceci to jakis dziwny element. Jak nam cos przeszkadza to uwazaja ze przesadzamy i jestesmy chamskie. Jak oni zachowuja sie grubo nieodpowiednio to "kobieto o co Ci chodzi?!"
Dopijam kawe i ide sprzatac. Na czwartek wprosili mi sie goscie na urodziny wiec lepiej zaczne juz teraz. Do tego zabije czas do 13. Bo o 13:30 wizyta i w koncu po 2 miesiacach zobacze malenstwo. Trzymajcie kciuki zeby zostal Piotr bo mi sie chlop zalamiezarębinka, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, baranosia, Nel@, palma, Madziula87, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie sie nie sni nic. Tzn nie pamietam snow. Za to zdazaja sie noce podczas ktorych bola mnie plecy na wysokosci lopatek i nizej. Czy ja marzne w nocy czy lozko trefne kij wie.
Mialam jechac na badania skoro tak rano wstalam wiec mialabym szanse byc jedna z pierwszych do pobrania ale najadlam sie pomidorow i dupka bladateraz kawke wciagam.
Mnie tez brzuch bolal. W nocy jak wstalam na siku to tak mnie az zgielo w pol. Przejmujacy bol w podbrzuszu. I ciagle mam wrazenie parcia w kroczu podczas chodzenia. Starosc
Guerretenshi <kciuki za Piotrusia i za porzadki co by wena Cie nie opuscila> -
Guerretenshi, co do chłopów, zgadzam się w 100%. Ja się ostatnio z.moim pokłóciłam bo miał muchy w nosie, ale to przecież ja "w ciąży jestem taka nieznośna". Ech... Ilekroć to słyszę, mam ochotę uderzyć go czymś w głowę
A sny chętnie oddam. Są naprawdę nieznośne. I humor po nich mam fatalny. Szczególnie po takich jak wczoraja brzuch nadal boli....
-
Dziewczyny, a czy któraś z was miała styczność z wyciekaniem wód płodowych? Czytałam ze trzeba na to bardzo uważać, a w zasadzie jedyne czym się różnią od zwykłego nie trzymania moczu to słodkawy zapach? Ponoć wtedy właśnie też brzuch pobolewa i wkładka mokra, zupełnie jakby się popuściło. Ktoś? Coś?