Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nel@ wrote:Ja tez mam lozysko na przedniej scianie. Maluszka poczulam pierwszy raz tak baaardzo delikatnie ok 19tydz4dzien po calym dniu jak sie polozylam to lekko mi zapulsowalo. Polozna mi mowila ze przy lozysku z przodu mozna czuc pozniej ruchy i przewaznie zaczynaja sie bardziej z boku niz na srodku i tak tez mialam14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
kalina123 wrote:Spróbuję wstawić swoją piłkę sprzed kilku dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a3a9338cb61.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 17:15
palma, kalina123, Majanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobitki
my weekend spędziliśmy w wawie i dlatego nic nie pisałam.
Mala mnie dziś strasznie kopie. Te ruchy są coraz bardziej wyczuwalne i mocne
Dziś zapisałam się prywatnie na to USG 3D co lekarz prowadzący Zalecał. Więc idziemy razem z D 28.07 na 15.30. Dostaniemy płytkę i pare fot wiec zjarka jest;Daniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Isia86 wrote:ale super brzuchatki!!!
))
a powiem Wam, że dziś przeżyłam szokbo byłam w gazowni załatwiać przyłącze gazu na działkę, no i tak sobie siedzę i czekam na swoją kolejkę i Pan do mnie, że proszę niech Pani idzie, bo Pani w ciąży i mnie przepuścił
) jak mi się miło zrobiło
)) no w szoku jestem do tej pory
jak ja bym chciała już poczuć ruchy...ahhh a czy któraś z Was już czujących wie czy ma łożysko na przedniej ścianie macicy? bo ja właśnie tak mam i ponoć wtedy później te ruchy się czuje...
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Śliczne macie tu brzuszki
)
Ja zrobilam zdjecie i ofc moj synek musial przybiec i sobie cyknąc fotke z matka
Tyg pomylonyale to nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:24
zarębinka, Martusiazabka, Nulka, Kokardka44, Izieth, palma, kalina123, Nel@, Majanna, Madziula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja mała chyba lubi do pracy chodzić
Od piątku nie czułam żadnych ruchów, a dziś jak tylko usiadłam w pracy przy komputerze to uraczyła mnie pół godziną sesją fikołków i innych figur
No tak długiego łobuzowania w brzuchu jeszcze nie miałam
No i jak ja mam iść na L4, kiedy ruchy najlepiej czuje w pracy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:42
Nulka, Izieth, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Ale macie ładne brzuszki
strasznie mi się podobają
żadna z was się nie wyprze ze jest w ciąży :-p ale rzeczywiście, szczuplutkie wszystkie jesteście. Może dlatego tak ładnie widać
ja zawsze byłam przy kości, wiec swój brzuszek miałam. Teraz tylko troszkę się zaokrągliłale i ciąża młodsza o te dwa czy trzy tygodnie...
Wogole coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa. Taki napięty trochę jest i tak się czuje jak przed okresem trochęjak mi do jutra nie przejdzie to zacznę się martwić chyba
-
Ale macie śliczne brzuszki
a mnie się wydawało, że mam spory, a tu mnie widzę wyprzedzacie
Zmykam dalej sie uczyć (zawsze mniejsze wyrzuty sumienia
) Byłam juz na uczelni wszystko na jutro przygotować. Musi byc dobrze
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fbea37659ac.jpg
Jak się chwalicie to i ja się pochwalęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:48
zarębinka, Izieth, Martusiazabka, kalina123, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Majanna, Madziula87, Isia86 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c49710516c5.jpg
No to ja tez wstawiejeeju jak tak patrze na wasze brzuszki to ja jednak mam ogromny... A do niedawna myslalam ze w sumie to chyba nie taki duzy jak na ten tydzien, a jednak
Co to bedzie na koncu !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 19:29
kalina123, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, baranosia, Nulka, Majanna, Martusiazabka, Madziula87, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość