Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula87 wrote:Ja nie wiem czemu mam przeczucie ze to chlopak,ciagle mowie Franek to Franek tamto
Ciezko bedzie sie odzwyczaic jak okaze sie,ze to dziewczynka. A Wy dziewczyny mialyscie przeczucia co do plci i sie wam potwierdzily czy kompletnie bylo na odwrot?
Od początku czułam, że to dziewucha
z Maciejem moje przeczucia równiez sie sprawdziły, dlatego jak na USG powiedzieli, że chyba jest dziewczynką postanowiłam kupować wszystko uniwersalne i wyszło na moje
Madziula87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Mój Maciuś sie cieszy, chciał siostre (ostatnio sie spytał czy może jej dac na imie Rodzynka
) ale też nie przytula sie do brzucha - raczej stara sie nie dotykac jakby sie bał, że cos zrobi, a ja go na siłe nie ciagnę
Pewnie jak mała będzie wieksza i bardziej fikac to może się przełamie, bo jej obecnośc bedzie bardziej namacalna
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Czyli moze bedzie chlopak
Poki co zostaje czekac. My wygladamy tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdf80ea2c347.jpg
A jak wasze brzuszki sie maja,rosna?Nulka, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, polkosia, zarębinka, cudek2, Izieth, Kokardka44, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Macie pomysł co to? Pierw pojawiło się takie na prawej nodze, teraz doszły dwa mniejsze na lewej. Nie jest wypukłe. A że w życiu nie miałam rozstępów to nawet nie wiem jak się zaczynają robić[/QUOTE]
mi też to wygląda na rozstęp
ja też się ostatnio zdziwiłam bo na dolnej zewnętrznej stronie uda mi się też pojawił jeden wielki - i aż nie mogłam uwierzyć, że to rozstęp. Ale posmarowałam kremem na rozstępy z Tołpy (od 4 m-ca) i zniknął w ciągu jednego dnia, uff - teraz tam się też smarujęno i uwierzyłam, że mam dobry krem
-
Ja dzis dalam sie troszke poniesc emocja ciazowym a ze byla wyprzedaz i ubranka po 7-8zl to kupilam pare i dwie czapeczki i reczniczek po kapieli. Mam nadzieje ze plec sie juz nie zmieni bo wiekszosc rozu. Jakie te malutkie ubranka wszystkie slodkie az sie jakos rozczulilam jak je zobaczylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:23
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Ja to mam jak twierdzi teściowa chyba bliźniaki haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19499c36a07d.jpgSzczęśliwa Mamusia, kalina123, Madziula87, Isia86, Nel@, polkosia, zarębinka, cudek2, Nulka, Martusiazabka, Kokardka44, Izieth, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
katek88 wrote:Dziewczyny czujecie skurcze/twardnienie brzucha?
Biorę luteinę i magnez a dzisiaj znowu się pojawiły i nie wiem czy to kwestia pogody czy się denerwować.
Wizyta w środę....
Moja pani doktor powiedziała, ze to normalne i nie ma sie czym przejmowacmam tak bardzo często, wczoraj wieczorem i nawet teraz
-
ale super brzuchatki!!!
))
a powiem Wam, że dziś przeżyłam szokbo byłam w gazowni załatwiać przyłącze gazu na działkę, no i tak sobie siedzę i czekam na swoją kolejkę i Pan do mnie, że proszę niech Pani idzie, bo Pani w ciąży i mnie przepuścił
) jak mi się miło zrobiło
)) no w szoku jestem do tej pory
jak ja bym chciała już poczuć ruchy...ahhh a czy któraś z Was już czujących wie czy ma łożysko na przedniej ścianie macicy? bo ja właśnie tak mam i ponoć wtedy później te ruchy się czuje...Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Ja tez mam lozysko na przedniej scianie. Maluszka poczulam pierwszy raz tak baaardzo delikatnie ok 19tydz4dzien po calym dniu jak sie polozylam to lekko mi zapulsowalo. Polozna mi mowila ze przy lozysku z przodu mozna czuc pozniej ruchy i przewaznie zaczynaja sie bardziej z boku niz na srodku i tak tez mialam
Isia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny