Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Krakuska:)) moje niepewne kopniaki z przed tygodnia stały się już pewne od kilku dni. Wczoraj mój Mąż poczuł ( w końcu się tym zainteresował), bo mówię do niego, że kopie, aż ja podskakuje bo nigdy tak nie kopał. To przyłożył rękę ale z 3 mocnych moim zdaniem kopniakow poczuł tylko jednego. Strach pomyśleć co będzie dalej:p
Powiedzcie mi proszę czy na tym etapie dziecko się może denerwować jak siedzę zgięta. Bo wydaje mi się, że często gdy tak siedzę kopie z większą częstotliwością.Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poki co wszelkie liczenie ruchow albo martwienie ze sie dziecka nie czuje jest nie potrzebne
po 23 tyg. ciazy powinno nas to interesowac. Do tego czasu badzmy spokojnymi mamusiami i cieszmy sie naszą ciazą
Omg tak wczoraj sie obżarłam na synka urodzinach ze dzis snaidania mi sie nie chce
Przypominam lista grudniowek do uzupelnienia
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit?usp=sharing
guerretenshi, Nulka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Myślę, że na tym etapie to całkowicie normalne.
Makalotia, bobas jest raczej przyzwyczajony do ograniczonej przestrzeni, a Ty czujesz ruchy w zgięciu, bo po prostu wtedy łatwiej je wyczuć (mi najłatwiej kiedy leżę płasko i właśnie kiedy mam uda blisko brzucha). -
Witam sie z wami w tym stresujacym dniu, czuje sie jak na maturze albo obronie;/
Dzisiaj na 16 mam komisje w zusie i prawdopodobnie odrazu sie dowiem czy przyznaja mi zasilek rehabilitacyjny czy nie.
Prosze trzymajcie kciuki!
Obiecuje ze dzisiaj uzupelnie informacje na liscie, tylko musze dorwac laptopa. Pozdrawiam!
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Dziękuję Werix. Mnie siostry straszą już ,że tak nie można go zagniatać, a często trudno nad tym zapanować.
Pytanie trochę z innej beczki. Czy ktoś może zauważył już siare? Ja trochę miałam już z tydzień temu. Czy to trochę nie za wcześnie? -
baranosia wrote:Kochana jesteś mega zdolna i na pewno dasz radę!
Choć się śmiałam z kumpelą, że średnia z 5, 2 i 2 to nadal 3
-
Nulka takie obrony to najczęściej tylko formalność, a jak jeszcze się do tego przygotowałaś to na pewno będzie 5:)) będę trzymać kciuki:)
-
nick nieaktualnyWitajcie Grudniowki
Kalina, bedzie dobrze. W ubiegłym roku moj synek mial usuniety trzeci migdal i zalozony dren do lewego uszka. Najgorzej wygladalo wybudzenie Malucha po narkozie (bylam na sali wybudzen). Oraz pierwsze cztery godziny po wybudzeniu. Bolala Go glowa i kilka razy wymiotowal. Ale juz wieczorem wolal o jedzenie
Zabieg w Naszym przypadku okazal sie strzalem w 10tke bo chroniczny katar i przeziebienia minely. Przez te 13 miesiecy od zabiegu Tobiaszek raz sie rozchorowal po basenie.
Nasza noc wietrzna.
Czasami czuje ruchy. Kilka razy zdarzylo mi sie podskoczyc bo byly takie wyrazne -
makalotia wrote:Nulka takie obrony to najczęściej tylko formalność, a jak jeszcze się do tego przygotowałaś to na pewno będzie 5:)) będę trzymać kciuki:)
Mam na tyle patową sytuacje, że za recenzenta mam kogoś kto nie nienawidzi mojego promotora i od kilku lat toczą wojnę kosztem oczywiście studentów... ale co tam podkreślę swoje krągłości i do przodu - chce już to mieć za sobą
cudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
-
zarębinka wrote:Witajcie Grudniowki
Kalina, bedzie dobrze. W ubiegłym roku moj synek mial usuniety trzeci migdal i zalozony dren do lewego uszka. Najgorzej wygladalo wybudzenie Malucha po narkozie (bylam na sali wybudzen). Oraz pierwsze cztery godziny po wybudzeniu. Bolala Go glowa i kilka razy wymiotowal. Ale juz wieczorem wolal o jedzenie
Zabieg w Naszym przypadku okazal sie strzalem w 10tke bo chroniczny katar i przeziebienia minely. Przez te 13 miesiecy od zabiegu Tobiaszek raz sie rozchorowal po basenie.
Nasza noc wietrzna.
Czasami czuje ruchy. Kilka razy zdarzylo mi sie podskoczyc bo byly takie wyrazneMi go wycinali w wieku 12, bo rzekomo to od niego przez 6 lat miałam cały czas katar. Wycieli i nie miałam karateu całe 2 tyg
Kolejne 4 lata zajęło lekarzom dojście do tego, że to moze byc alergia...
-
jaki bezsens, chcę kupić spodnie, bo wszystkie mi się robią w biodrach za ciasne, a babki rzucają ceny 70-90 zł za parę. za taką kasę to ja sobie teraz nówki sztuki w hm kupie -.-'
Nulka, na pewno wyjdziesz z dobrą oceną. z kobietą w ciąży się nie zadziera i każdy mądry chłop to wie, ale na milion procent dostaniesz ocenę za wiedzę -
Zarębinka dzięki
już po wszystkim
Mąż był przy nim jak się budził, teraz już w pokoju ryczał że on chce wrócić tam gdzie był lekarz i dużo sprzętówale już się uspokoił i właśnie zasypia
uff przeżyłam to jakoś
My 1.5 roku walczyliśmy z obkurczaniem dziada różnymi sposobami i na początku było ok ale teraz na wiosnę byle infekcja i rzucało się na uszy, wcześniej z uszami było ok więc podjęliśmy decyzję o wycięciu, na szczęście wyprowadziliśmy go do takiego stanu że drenaż uszu nie był potrzebny -
nick nieaktualnyNulka trzeci migdal powinien sie wchlonac do 18 roku zycia ale nie jest to regula
U Nas wykluczono alergie wiec decyzja jednoglosna po miesiacach przyjmowania sterydow, chuchania i dmuchania na Dzieciaka ze trzeba dziada wyciac. Nie zaluje decyzji bo byla ona wybawieniem dla TobiaszkaNulka lubi tę wiadomość
-
Ale z was dziewczyny poranne ptaszki
ja wstalam po 10 i jeszcze się bycze w łóżku,ale zaraz wstaje,małe zakupu trzeba zrobić. My weszliśmy w końcu w 5 miesiac,maleństwo kopie już codzinnie,najbardziej upodobał sobie godz. 23-24 wtedy kopniaków nie ma końca,w ciagu dnia mamusie traktuje łagodniej,ale też trenuje
Odliczam tygodnie do usg,jeszcze nadal 3.tyg
-
nick nieaktualnyDeszcz deszcz deszcz
wietrznie i deszczowo! Uwielbiam taka aure
mieszkamy w lesie wiec jak jest wietrznie to drzewa szumia glosniej a po deszczu zapach lasu jest mega intensywny. Gdyby nie to ze dzis mam troche jezdzenia i zalatwiania to juz maszerowalibysmy z Tobim do lasu w kaloszach i plaszczach przeciw deszczowych
a jakie sa jagody ulalaaa a grzyby
milky way, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
hej
no u nas tez jeszcze do usg 2tyg... i dowiem sie co mi tam buszuje w brzuszku . W tej ciazy inaczej niz w pierwszej duzo szybciej poczulam ruchy moze po prostu teraz wiem jak powinnam je czuc
i ze to nie pracujace jelita
Madziula87, polkosia lubią tę wiadomość