Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb8c32aaefbc.jpg
Macie pomysł co to? Pierw pojawiło się takie na prawej nodze, teraz doszły dwa mniejsze na lewej. Nie jest wypukłe. A że w życiu nie miałam rozstępów to nawet nie wiem jak się zaczynają robić -
Mnie w piątek zabrał Mąż na zakupy:) kupiłam dwie pary leginsow ciazowych, sukienkę i tunike;) spodni boję się narazie kupować bo czuję że jak kupię teraz to już we wrześniu nogi mi się nie zmieszczą
a póki co spodnie mi się bardzo nie przydadzą
Isia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wygląda na rozstępy. Smaruj się jak najczęściej (min 2 razy dziennie) oliwka, albo kup taki specjalny krem dla kobiet w ciąży na rozstępy. Podobno rossman babydream jest niezły.
Co do siary to ja kolo 16 czy 17 tygodnia zauważyłam takie kropelki na sutkach. Niby przezroczyste, jakby lekko zółtawe, czasem mleczno białe, ale jak wyschnie to takie białe smugi zostają. Czytałam ze to nie jest siara tylko poprostu piersi przygotowują się do produkcji mleka i to taka wydzielina jest.
Ale ekspertem nie jestem
-
zarębinka wrote:Guerrentenshi a swedzi/swedzialo?
A jest wklesle czy to pod skora jest?
u mnie od początku brzuch był bąblem i młodym. pierw miał być Marcel, ale ostatecznie Piotr. Damian mówi do niego aktualnie per syneczku, a ja per terrorysto bądź wciąż młodyboje się, że jutro z syna zrobi się córa
Madziula87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
My do brzucha mówimy Jadwinia, syn chce tylko siostrę, nazwał ją imieniem dziewczynki z przygód mikołajka no i tak na razie zostało
jak się okaże że dziewczynka to już pewnie do końca zostanie roboczo nazywana Jadwinią, jak się okaże że chłopiec to się przechrzści na Mikołajka
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Mój Mąż mówi od początku Grzesiu. A ja wyczuwam dziewczynkę mimo zdjęcia usg na którym wygląda, że to jednak chłopak. Lekarz nie był pewny więc czekam na połówkowe.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGuerretenshi no to nie wiem. Na rozstep to to nie wyglada a na zylakach sie nie znaju
mam nadzieje, ze to przebarwienie jakies tak jak piszesz.
Odnosnie plci mam mieszane uczucia.
Mowie o samyczku a mowia mi ze dziewczynka bedzie i bardzo bardzo bym chciala dziewczynke. Dzis mi sie snilo, ze lekarz potwierdzil chłopca. Ciekawe czy bedzie proroczyPolowkowe mam dopiero 27 i moze, moooooze wtedy pokaze Gadzina mala co tam ukrywa
-
nick nieaktualny
-
Po ostatnim usg w 12 tyg na ktorym nic nie bylo jeszcze widac,choc lekarka powiedziala,ze obstawia dziewczynke,z naciskiem na obstawia,bo za wczesnie na rozpoznanie maz powiedzial,ze to chlopak,ale ma malego i nie widac hahah
Ja tez kocham grzyby,ale nie wiem czy mozna do konca w ciazy,wy jecie kochane czy slyszalyscie zeby unikac?
-
nick nieaktualny
-
zarębinka wrote:Kilka dziubnelam uduszonych a te plywajace w zupie omijam ze lzami w oczach a to dlatego, ze sa ciezkostrawne a w ciazy moj zoladek jest wybitnie wrazliwy. Taki francuski pieseł
Mój żołądek również mało co mu odpowiada czasem siedząc nad obiadem myślę czy dam rade zjeść go do końca . Mój synuś dzisiaj poczuł swojego brata lub siostrzyczkę tak się przytulił mi do brzuszka że za chwile oderwał głowę i mówi bach bach i ała tak sie uśmiałam że łzy mi poleciały . A mój biedny synuś pomyślał pewnie głupia matka śmieje. A najsłodsze jest jak przychodzi i całuje brzucha i mówi dzidzi aaa...aaa..Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Nulka, Martusiazabka, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Madziula, ja z Klementyną od początku wiedziałam, że będzie dziewczyna
Ale to było tak, że my chcieliśmy strasznie dziewczynkę i wszystko na dziewczynkę robiliśmy, więc tak pragnęłam bardziej niż przeczuwałam
A teraz na początku byłam pewna, że dziewczyna, ale jak z dnia na dzień okazywało się, że ciąża jest zupełnie inna, to zaczęłam podejrzewać chłopaka, a jednak pierwsze przeczucie się sprawdziło
Szczęśliwa Mamusia, Madziula87 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
Nutka cudowne chwile. Moj osmiolatek patrzy na brzuszek i czesto mowi o braciszku ale nie dotyka i nie przytula. Zastanawial sie jakis czas temu jak beda spac na jednym lozku i meczyl nas kilka dni zeby kupic pietrowe. Glosno wyraza swoje zdanie nt zabawek i tego ze on w nocy nie bedzie wstawal jak Mlody bedzie plakal bo przeciez do szkoly musi sie wyspac
i ze jak koledzy beda przychodzic to on nie bedzie pilnowal Mlodego. Taki jest maly-dorosly. Jak by nie bylo to roznica wieku nie jest mala. W grudniu bedzie 8 lat i 7 miesiecy.
milky way lubi tę wiadomość
-
Mój cioteczny brat 4-letni, jak się dowiedział, że będzie miał rodzeństwo, to zaczął segregować zabawki i odkładać do pudła te "najlepsze", twierdząc, że nie da ich dziecku, bo mu obślini
zarębinka, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, cudek2, baranosia, Nulka, Nel@, Madziula87, milky way, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Madziula87 wrote:Ja nie wiem czemu mam przeczucie ze to chlopak,ciagle mowie Franek to Franek tamto
Ciezko bedzie sie odzwyczaic jak okaze sie,ze to dziewczynka. A Wy dziewczyny mialyscie przeczucia co do plci i sie wam potwierdzily czy kompletnie bylo na odwrot?
polkosia, Nulka, Martusiazabka, Madziula87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość