Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja witam sie z Wami z pięknej Chprwacji!
Jechaliśmy tutaj całe 22h, ale o dziwo naprawde bardzo dobrze mi sie jechało i nie narzekałam
Wczoraj padało i było chłodno, ale dzisiaj mamy juz piękna pogodę i upał! Nawet sie opalilam, mimo ze posmarowałam sie 50!
Jednak nie jakos mocno wiec sie cieszę! Pływałam sobie na materacu i odpoczywałam
Malutki ciagle sie wierci! Ruchy czuje juz znacznie cześciej niz ostatnio, gdzie czułam tylko zawsze o 12 lub wcale
Teraz fila średnio co dwie godziny!Kushina, Krakuska, milky way, Nel@, cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gorzej jak kiedys mojej kolezance ktora nie byla w ciazy ;P tylko jej juz tak zostalo po ciazy iles tam kg na plusie... i nadal ją pytali o to czy w ciazy czy ustapic miejsca
ta to dopiero purpurowa sie robila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:20
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
mówie do mojego, że zakręciło mi się w głowie, a ten do mnie "w którą stronę". kiedyś go zamorduję albo sama padnę ze smiechu.
dobranoc :*AniaKami, polkosia, zarębinka, Szczęśliwa Mamusia, cati, Werix, Nulka, Fuksja90 lubią tę wiadomość
-
Hej ho. Wizytuje dziś któraś
?
Polkosia, może z Tysią mała drzemka :p
Mnie obudził ból w dziąsle. Poranne płukanie zaliczone, dentysta w okolicy odnaleziony to teraz czekać do otwarcia aby się zapisać. Brrr. Od ponad roku nie byłam na fotelu. Nie lubię chodzić, a zazwyczaj ból mnie zmusza. głupia nie uczę się na błędach od tylu lat. Do tego chomik w nocy tak głośno tłukł sie po klatce że większość czasu zamiast spac to miałam czuwanie i się wiercilam... Idę pospać jeszcze do 9/10.
Miłego poniedziałku :*polkosia lubi tę wiadomość
-
my mamy dziś z synem zabieg usunięcia migdała, poproszę o kciuki
denerwuję się
dziękuję losowi że mam zdrowe dziecko, mam nadzieję że ten migdał to będzie najpoważniejszy zabieg jaki go spotka w życiunie mam pojęcia co przeżywają ci wszyscy rodzice którzy mają ciężko chore dzieci i przechodzą jedną operację za drugą
ja to jestem panikara, ale jakoś trzymam to w sobie, dobrze że mój mąż ogarnia lepiej takie sytuacje i to on z nim wejdzie na usypianie bo ja bym się pewnie rozryczała -
Dziewczyny!!! Od kilku dni czułam raz-dwa razy dziennie coś co wydawało mi sie, że może być ruchami. I dzisiaj w nocy byłam już pewna, że to to
po prostu nie miałam wątpliwości, nigdy nie czułam czegoś takiego. Niby podobne do jelit, ale jednak inaczej i przede wszystkim gdzie indziej. Ruchy jelit są jak seryjne, pękające banieczki z powietrzem, a to odczuwałam, jakby cos tam pulsowało w dole brzucha, tylko oczywiście pojedynczo. Dzisiaj aż mnie to obudziło, to były 3 wyraźne puknięcia w kilkusekundowych odstępach, lepiej czuć jak się przyłoży rękę. A potem przez kilkanaście minut, czułam coś wewnątrz w miejscu macicy, ale nie dało sie tego juz poczuć przez brzuch - moze to były obroty, nie wiem.
Najbardziej pomocna w identyfikacji jest lokalizacja, tak jak mówiły przedmówczynie jest to nisko, nad włoskami. Tam nigdy wcześniej nic nie czułam. Do dziewczyn, które jeszcze nie czują - na początku to może być zaledwie raz dziennie, w dodatku w nocy, dlatego tak ciężko to zidentyfikować. Ja się chyba spodziewałam, że od razu będę czuć ruchy kilka razy dziennie, ale położna mnie uspokoiła, że właśnie na poczatku jest to rzadko.
SzczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:18
guerretenshi, polkosia, Nulka, Nel@, makalotia, Isia86, Werix, milky way, zarębinka, Fuksja90, RedLady lubią tę wiadomość
-
Mi się czasem przypominaja drgania mięśni w ramieniu. Ale dziś dostałam serie 2 palce pod pępkiem z prawej strony i raz z lewej, az mi brzuch falowal :p jak siedzę to obrywam intensywniejsze na wysokości jajników. Nad bulgotkami można się zastanawiać czy to jelita. Ale do tych kopniaczkow ciężko mieć wątpliwości
Pamiętaj Krakuska żeby sie nie stresowac jak przez jakiś czas nie będziesz czuć ruchow :*Krakuska lubi tę wiadomość
-
A ja nie spałam dzisiaj pół nocy. Chyba już się denerwuje na jutrzejszą obronę
Mam wrażenie że nic nie umiem... dodatkowo jak już przysypialam to albo mała zaczynała fikac albo mój się rozwalał
-
Nulka wrote:A ja nie spałam dzisiaj pół nocy. Chyba już się denerwuje na jutrzejszą obronę
Mam wrażenie że nic nie umiem... dodatkowo jak już przysypialam to albo mała zaczynała fikac albo mój się rozwalał