Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Pewnie, że tak Chociaż niekoniecznie musi to być infekcja. Jak nie ma pieczenia i swędzenia ani upławów. Ale lepiej sprawdzić
-
karolajna88 wrote:Zapalenie pęcherza to też moja zmora! Dużo żurawiny i cytrynki:)
-
nick nieaktualnyNulka, zero leczenia na własną rękę Ten sok możesz pić bo to nie zaszkodzi ale żadnych tabletek
redLady, ja na razie nie mam drzemek w pakiecie ale chbya po pracy sobie zacznę robić
baranosia, nie żółty śluz to normaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 16:24
baranosia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Co do kremów na rozstępy itp to ja w poprzedniej ciąży używałam oliwki najzwyklejsze bambino i nie mam ani jednego rozstępu. Zaczęłam się smarować w trzecim miesiącu ciąży.
Kobietki nie czytajcie tyle w internecie bo nawet zapalenie jąder możecie sobie dopasować
Szarlotka ja poprosze o wpis na 4.12.karolajna88, Jagodam, emilkazozz, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane! Chyba mogę do Was dołączyć, pierwsze bHCG 230, a po dwóch dniach 451 - wzrost o 113%
Jest to moja druga ciąża, której według ginekologa w ogóle miało w tym cyklu nie być. Owulacji w 16 dc ni widu ni słychu nie było, estradiol niski. Miałam czekać do miesiączki i brać CLO następnie zastrzyk prenagyl (może przekręciłam nazwę). Daliśmy sobie z mężem totalny spokój, bez spięcia, nawet temperatury nie mierzyłam. A tu takie zaskoczeniecudek2, paradise, guerretenshi, Szarlotka123, Arleta lubią tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Witajcie Kochane! Chyba mogę do Was dołączyć, pierwsze bHCG 230, a po dwóch dniach 451 - wzrost o 113%
Jest to moja druga ciąża, której według ginekologa w ogóle miało w tym cyklu nie być. Owulacji w 16 dc ni widu ni słychu nie było, estradiol niski. Miałam czekać do miesiączki i brać CLO następnie zastrzyk prenagyl (może przekręciłam nazwę). Daliśmy sobie z mężem totalny spokój, bez spięcia, nawet temperatury nie mierzyłam. A tu takie zaskoczenie
-
Szarlotka na 16.45 mam wizyte a ty?
Dziewczyny zdecydowanie mniej czytania tych informacji na necie moj ginekolok twierdzi że kobietą w ciąży to sie powinno dostęp do intwrnetu wyłączyć.Nulka, Agulkowa, Jagodam, emilkazozz, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Ja internet ograniczam do FB i do naszego forum
Ja jutro idę rano do lekarza, ale nie wiem o której się tu odezwę bo jeszcze jadę na uczelnie
Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 17:59
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny
Jestem w 6 tygodniu i 2 dniu ciąży .
U lekarza byłam 4.04 , widać było tylko pecherzyk, gin przepisał mi duphaston ponieważ pierwsza ciążę Poroniłam 3 lata temu .
Zrobiłam badania i w środę idę po wyniki i założyć książeczkę ciąży .
Z moich wyliczeń poród miałabym na 2 grudnia .
Co do objawów towarzyszy mi ból podbrzusza ale gin kazał w razie bólu przyjmować 2 tabletki duphastonu dziennie . Wymiotów nie mam . Piersi mi się powiększyły.
Jem jak zawsze czyli dużo .
Dwa dni byłam przeziębiona , ale domowymi sposobami się wyleczylam .
Czasem wolałabym mieć wszystkie objawy niż ich praktycznie niemieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 17:00
cudek2, paradise, guerretenshi, dora13 lubią tę wiadomość
-
Abusiowa gratulacje. Proszę dziewczyny nie mówcie, ze wolalybyscie mieć objawy niż ich nie mieć. Ja mam mdłości non stop. Wymiotuje po 3-4 razy dziennie. Nie spałam juz dwie Noce schudłam 2,5 kg juz. Poszłam dzisiaj do giną i dostałam czopki na wymioty ale mam je brać tylko jak będzie bardzo złe bo mogą negatywnie na płód wpływać. Jak mi sie w ciagu 2-3 dni nie poprawi to mam siedź szpitala położyć żeby mi kroplówki mogli podawać. Cieszcie sie ze nie macie mdłości i ich nie wygladajcie...
Abusiowa, guerretenshi, Werix, Szarlotka123 lubią tę wiadomość